Yeter Artık QUİZ

delete

Kayıtlı Üye
Arkadaslar quizde 1 kanalımm kaldı. kanalın gecen ayki kazancı nerden baksanız 370 dolar . şimdi baktım hiçbişi kalmamış sadece 10-11-12 gözüküoo bu nası iştir. analistiğe bakın derim başka benim gibi olan varmııı. lütfen biiri yardımcı olsun bilen varsa

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

ve kanal partnerden atılmamış

Arkadaslar quizde 1 kanalımm kaldı. kanalın gecen ayki kazancı nerden baksanız 370 dolar . şimdi baktım hiçbişi kalmamış sadece 10-11-12 gözüküoo bu nası iştir. analistiğe bakın derim başka benim gibi olan varmııı. lütfen biiri yardımcı olsun bilen varsa

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

ve kanal partnerden atılmamış

herkesde aynı büyük ihtimal sizin kanalda lifeda idi quiz taşıyıp analisti silmişler

kanal durumuna bak bi atılmışsa analiytic sıfırlanıyor

atılmamıs

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

pekii life ödücekmii bunu

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Allah Belanı Versin Life -Quiz

Herkes aynı durumda ,Life kanallar Quize taşınmış,
Bence öderler ödemeyecek olsalar kanalları Quize taşımazlardı,direk atarlardı..Ama bu ayın 12 günlük kazancını öderlermi o meçhul

bu taşınan kanalların bağlantı tarihi yenilenmiş mi?
partnere bağlantı tarihi yenilendiyse bir iş çevirebilir.

Bu kadar ekmegini yediniz şimdi de arkasından atıp tutuyorsunuz neyse tartışmaya lüzum yok

ya bunlar ne iş cevriio zaten 1-2 güne kokuları cıkar

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

@zyjo1 hocam tartışma konusu değilde.bunlar bize babasının hayrına vermediki öle düşünme ya

Bu kadar ekmegini yediniz şimdi de arkasından atıp tutuyorsunuz neyse tartışmaya lüzum yok

ekmeğini yediniz deyince görence bedava para veriyor Quiz sanacaklar. Ben çalışmışım emeğimin karşılığını almışım oda benim üzerimden para kazanmış. Bu durumda kim kimin ekmeğini yemiş oluyor?neyse bende susucam ;)

zamanında quiz'e toz dahi kondurmayanlar şimdi isyan ediyorlar.
her şeyin sonu oldugu gibi quiz'inde oldu buna çare yok.
yine de quiz'e ben kendim adıma teşekkür ederim onun sayasinde düzeldi hayatım.

Dün konu açıp soracaktım. Ama ayın 15 şi olsun dedim. Madem hazır konu açılmış bende sorayım....

En son Aralık 2015 ödemesini Ocak 2016 17 sinde aldım. Şu an her hangi bir kesinleşme gibi bir şey gözükmüyor. Kanal halen Quizde.. Son durum ne olacak acaba :)

Kanalım Kore dilinde, acaba koreli olduğumu mü düşündü Quiz :D
Nie atmadılar ya:eek:

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] hocam inş öderler

Quiz yavaş yavaş adam olmaya başlıyor galiba . pek bilgim yok partner hakkında ama bir ara adamların sitesi falan açılmıyor diyenler de vardı hayırlısı bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri