Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okul açılınca biticek mi dahada mı artıcak bekleyip görücezHep diyorum Ergen doldu Yt diye.
Bir iş TR'ye geldiği zaman Cılkı çıkıyor.
Kim ne derse desin bu böyle.
İnci Sözlükte zamanında wupload -a-dult link atıp çok down aldığım zamanlarda var.
Zaten İnci sözlükte yolla panpa dediğin zaman link gidiyor.
Geçen yaz İnci Tayfasının tüm videoları Ana sayfaya düşüyordu.
Bir video vardı hatta Rus kızından Kezban taklidimi ne birşey.
( adını tam hatırlamıyorum ama video iyiydi)
Yaz tatilinin bitip bu Ergenlerin okullarına dönmesini bekleyeceğiz.
Yapacak birşey yok.
Google bu çocuklar yüzünden bize bulastı bu ay zaten iyice kendı kuyumuzu kazıyoruz acil bi önlem şart ama nasıl? Yazık ya kimi ev kirası kimi okul masrafı çıkaran arkadaşlarımız var her şeyi kaybedıcekler bunların yüzünden.Çoluk çocuk bunlar yapacak bir şey yok Google umarım kısa zamanda tespit ediyordur.
Para kazanmanın yayılmaması lazım bu kadar. Eğer gerçekten kaliteli bu işi yapabilecek insanlar duyup gelecekse buyursun elbette ama böyle çoluk çocuk dolarsa işimiz kötü.
Google bu çocuklar yüzünden bize bulastı bu ay zaten iyice kendı kuyumuzu kazıyoruz acil bi önlem şart ama nasıl? Yazık ya kimi ev kirası kimi okul masrafı çıkaran arkadaşlarımız var her şeyi kaybedıcekler bunların yüzünden.
bunun için bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok ama yönetimin var..
Öneriniz nedir ? Gerçekten ihtiyacımız var artık sıkı yönetime
Ya arkadaşlar yemin ediyorum bu tür şeylerden bıktım artık ya. Eminim hepiniz bıkmışsınızdır. Bu ne şimdi? Kanallarımın para kazanması kapatıldı 0'dan bir şeyler çıkartacağım diye pc başında ölüyorum. Adam 2 acındırma numarasıyla onlarca tık alıyor. Şimdilik altında paylaşmış olduğu video linklerini vermeyeceğim. Biraz emek ya biraz emek. Onlarca adam boşuna mı uğraşıyor aylarca? Eninde sonunda ban ama yinede emek...
![]()
Telif ne kelimeya sadece bunlar olsa yine iyi ergenler telif bile atıyor inanın buna !!! yediğiniz çoğu sahte telifler bu ergenler tarafından atılıyor.. inanın bıktırdı
Evet bu konuda kesinlikle haklisin bi anket duzenleyip siteyi tamamen gizliye cekmemiz lazim , yoksa hepimiz ekmegimizden olacaz.foruma üyeliği tamamen kaldırın, forumdaki çoluk çocuğuda hemen postalayın zaten mesajlarıyla birçoğu kendini belli ediyor ziyaretçilerede siteyi tamamen görünmez yapın işte oldu bitti bu kadar basit
Telif ne kelime
Tamda guzel kazandirmaya baslayan icerigime telif gelmis, emindim bi ustteki kanalin yolladigina halbuki kopyalama da yapmamistim disaridan bulup yukledim herneyse
Gireyim su gmaili ucurayim zarar vermesin diger kanalima dedim dün, herneyse kanala girince gelen kutuma mesaj dustugunu gordum mesaj aynen soyle;
'Abime sordum su kadar para kazanmissin bu videodan yarisini bana yolla telifi cekeyim yollamazsan yt alicak zaten' diye
Konu acayim dedim, sonra maili falan ucurdum ss atip koymazsam kimse inanmaz bide ben kotu olurum deyip vazgectiydim.
Dipnot: icerik turkce degil bilinmeyen bi kategori ve kanalda benim turk oldugumu belli eden hicbir ipucu yoktu!
Evet bu konuda kesinlikle haklisin bi anket duzenleyip siteyi tamamen gizliye cekmemiz lazim , yoksa hepimiz ekmegimizden olacaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.