Ygs 2017

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

PÖH

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar bir ygs vakasını daha atlattık :D sizce nasıl geçti sizin sınavlar benimkisi bana mı öyle geldi anlamadım ama nedense girdiğim en kolay ygs gibi geldi :D tek kotu yanı matematikden sadece 6 soru yaptım :( fen hıc yapamadım :( o degılde arkadaşlar sorular acıklanırsa burdan paylaşırsanız sevinirim geçen sene bir arkadaş erkenden bulup vermişti hala buralardaysa pm beklıyorum :D :D :D

Evet arkadaşlar bir ygs vakasını daha atlattık :D sizce nasıl geçti sizin sınavlar benimkisi bana mı öyle geldi anlamadım ama nedense girdiğim en kolay ygs gibi geldi :D tek kotu yanı matematikden sadece 6 soru yaptım :( fen hıc yapamadım :( o degılde arkadaşlar sorular acıklanırsa burdan paylaşırsanız sevinirim geçen sene bir arkadaş erkenden bulup vermişti hala buralardaysa pm beklıyorum :D :D :D

Fen yok matematik yok sınav kolaydı :D Buda iyimiş :D

ben dershaneye giderken iyi geçti dediğim denemelerde hep düşük alırdım.

gireli 5 6 sene oldu adını duyunca hala geriliyorum. Umarım istediğiniz yere girersiniz.

Sinava girmedim sorulara baktim ama 2014-5-6 dan çok daha kolaydı sorular fende bilmeyen birisi bile 10 net yapabilecek bir sinav gibi geldi bana buharlasmayi sormuş element isimlerini sormuş mantiksal yapılabilecek bir sinav olmuş

Hiç Çalışmadan :D

Türkçe : 28 Doğru - 4 Yanlış
Sosyal : 16 Doğru - 9 Yanlış
Matematik : 3 Doğru - 3 Yanlış :D

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

hhahahahaha :D

ben dershaneye giderken iyi geçti dediğim denemelerde hep düşük alırdım.

bak ya :D ben sımdı baktım sorulara baya dogrum var yav :D

gireli 5 6 sene oldu adını duyunca hala geriliyorum. Umarım istediğiniz yere girersiniz.

Umaırm hocam sagolasın :D

fen soruları basitti. türkçe ve mat endişeliydi :)

yaa ciddimisin ulan zaman yetmedı yetse fenede bakardım :(((

Sinava girmedim sorulara baktim ama 2014-5-6 dan çok daha kolaydı sorular fende bilmeyen birisi bile 10 net yapabilecek bir sinav gibi geldi bana buharlasmayi sormuş element isimlerini sormuş mantiksal yapılabilecek bir sinav olmuş

Aynen benım gırdıgım en basıt ygs'di valla :D fene yetısemedım keşke 5 tane fen yapsam dogru super olurdu :((

Son düzenleme:
Oldum olası şu sınavları ciddiye alamadım geçen sene girdiğim ygsde sadece son gün yarım saatte matematiği bitirip girmiştim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri