YGS geldi çattı

Sırf 40tl verdim diye sabahın köründe kalkıp bende giricem. Ama bu sefer kafam rahat giricem. Zaten artık kazanmak gibi bir derdim kalmadı :D Sınava giricek arkadaşlara tavsiyem YGS herzaman kolay olur. ( Tabii az çok çalışan biri için ) Benim denemelerde 250 üstü yapamayan arkadaşlarımın bu sınavda 300 üstü yaptıkları oldu eğer kafanız rahat olursa ve panik yapmazsanız zaten kolay bir sınav inşallah güzel şeyler yaparak çıkarsınız. Hem tecrübe ile söyleyeceğim bir diğer şey ise önemli olan LYS dir. Herşeyi LYS belirler... Ben YGS 1 ay kala bile integral ve türev konularını bitirmeye çalışıyordum, çünkü LYS 2-3 ayda bitecek birşey değil.

Lys tamam daha önemli ama ygs kolay diyemeyiz 2 milyon kişi giricek ona görede bişiyler düşünülmüştür ne çalıştıysan karşılığını alırsın gerisi boş.

ygs nin kolay olduğunu da nereden çıkarıyorsun zaten ygs mat mantığa dayalı bu yüzden lysden daha zor diye düşünüyorum

Ya sen niye oyun bozanlık yapıyon.:D Millet rahat rahat girsin işte. Hem LYS ye girdikten sonra herkes anlar YGS nin büyütülecek birşey olmadığını. YGS mat mantığı dediğin şey ise çok belli soru kalıplarından oluşur. Sadece adam akıllı bir soru bankas bitiren biri 30 netten aşağı yapmaz. Kimya desen 1-2 haftalık bir konu. Fizik temel fiziktir. Biyoloji ise çok karmaşık değil. Türkçe desen zaten sırf okuduğunu anlamadan 25 net alabilirsin. Sosyal ise 10-15 soru rahat genel kültür sorusu. LYS ama öylemi geçen sene bir integral soruları çıktı öğretmenlerin bile 2dk. da çözemeyeceği sorulardı. Hertürlü YGS kolaydır.

Başarılar tüm arkadaşlara...

ÖNEMLİ !
ADAYLARIN SINAV BAŞLADIKTAN İLK 120 DAKİKA VE SON 15 DAKİKA DIŞARIYA ÇIKMALARINA İZİN VERİLMEYECEK
ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda, bugüne kadar yapılan genel uygulamalara ilave olarak, güvenliği daha da artırmak amacıyla farklı tedbirler uygulanacak.
- Sınav binasına girip sınavdan önce tuvalet izni verilmeyeceğinden fiziksel ihtiyaçlar daha önceden gidermelidir.
- Sıraya oturunca sınav belgelerini hazırlayıp, sınav görevlisinin yönergeleri doğrultusunda yapılan açıklamaları dikkatlice dinlenmeli, anlaşılmayan yerleri çekinmeden görevliye sorulmalıdır.
- Sınav için gerekli olan iki adet kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete, su ve şekerleme ÖSYM tarafından her bir aday için hazırlanmış soru kitapçığı ve cevap kâğıdı ile birlikte temin edilecektir.
Bu nedenle yanında sınava giriş evrakların ve istersen şeffaf pet şişede bulunan su dışında hiçbir evrak ya da materyal, alınmayacağından, götürmemelidir.
- Sınav evraklarını (Soru kitapçığı ve cevap kâğıdı) aldıktan sonra kendinize ait olup olmadıkları mutlaka kontrol edilmelidir.
- Cevap kâğıdına T.C. kimlik numarası ve sınav kitapçık numarası, soru kitapçıklarını dağıtıldıktan sonra sayfalarda eksik olup olmadığı, baskı hatası olup olmadığı, sayfa numaralarının sıralı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Sınav kitapçığında bir problem varsa hemen sınav görevlisi uyarılmalıdır.
- Sınav puanının hesaplanması için dört (4) testin en az ikisinin ham puanının 0,5 ve üstünde olması gerekmektedir.
Tüm sınav kurallarına uyulması,
Kopya girişiminde bulunulmaması,
Soru kitapçığı numarası ile cevap kâğıdına kodlanan numaranın aynı olması,
T. C. Kimlik numarası, soru kitapçık numarası ve cevapların cevap kâğıdına uygun şekilde kodlanmış olması gerekmektedir.

Bilgilendirme için sağolun hocam

Ya sen niye oyun bozanlık yapıyon.:D Millet rahat rahat girsin işte. Hem LYS ye girdikten sonra herkes anlar YGS nin büyütülecek birşey olmadığını. YGS mat mantığı dediğin şey ise çok belli soru kalıplarından oluşur. Sadece adam akıllı bir soru bankas bitiren biri 30 netten aşağı yapmaz. Kimya desen 1-2 haftalık bir konu. Fizik temel fiziktir. Biyoloji ise çok karmaşık değil. Türkçe desen zaten sırf okuduğunu anlamadan 25 net alabilirsin. Sosyal ise 10-15 soru rahat genel kültür sorusu. LYS ama öylemi geçen sene bir integral soruları çıktı öğretmenlerin bile 2dk. da çözemeyeceği sorulardı. Hertürlü YGS kolaydır.

hocam arkadaşın dediği gibi lys daha kolay bencede ygs zor ygs de türlü türlü soru çeşitleri akıl oyunları var ama lys de ne kadar çalıştıysan o kadar yapabilirsin ygs de çok çalışsan dahi karmaşık sorular insanın aklını zorluyor

hocam arkadaşın dediği gibi lys daha kolay bencede ygs zor ygs de türlü türlü soru çeşitleri akıl oyunları var ama lys de ne kadar çalıştıysan o kadar yapabilirsin ygs de çok çalışsan dahi karmaşık sorular insanın aklını zorluyor

Hocam valla benim tecrübem şu yönde. YGS sınırları belli bir kale gibi. LYS ise dipsiz bir kuyu.

Bu arada sınava girecek arkadaşlar kaç puan hedefliyorsunuz?Hangi bölüm istiyorsunuz?
Merak ettim. :)

YGS'ye girecek arkadaslara basarilar diliyorum. Bende seneye tekrar hazirlanicam gibi duruyor. Gonlunuzce olsun..

Mütercim Tercumanlık
Grafik Tasarım

ikisinede hazırlanacam zaten grafik yetenekten alıyo. ygsden cok bişey beklemıyorum 60 net gelsin şükür.

sen naptın be abicim ona göre hepimiz odtüdeyiz :) ya da meslek liselerinin durumlarından haberin yok :)

OMÜ Tıp istiyorum,Dün Fem denemesi çözdüm kimya 11,biyoloji 13 net 3 günlük tekrar bile nelere kadir siz düşünün tabiki konu eksiğim yok tekrar yaptım sadece.Yeterki inanın yaparsınız ben öyle kendimi motive ediyorum :) geçen yıl doğru düzgün hazırlanamadım 200 yapmıştım.Umarım herkes istediği mesleği kazanır.

OMÜ Tıp istiyorum,Dün Fem denemesi çözdüm kimya 11,biyoloji 13 net 3 günlük tekrar bile nelere kadir siz düşünün tabiki konu eksiğim yok tekrar yaptım sadece.Yeterki inanın yaparsınız ben öyle kendimi motive ediyorum :) geçen yıl doğru düzgün hazırlanamadım 200 yapmıştım.Umarım herkes istediği mesleği kazanır.

valla tebrikler baya yol katetmiş gibisiniz 1 senede

sınavdan önce önemli değil seneye bir daha denersin rahat ol diyenleri dövün gerçekten rahatlarsınız :D :D :D

Ailemin bana ogrenciyken dedigini bende sinava girecek arkadaslar icin soyluyorum.
Allah zihin acikligini versin sinava gireceklere.Insallah istediginiz yeri kazanir ve hayalleriniz gercek olur.

10151815_619747254747814_1729210022_n.jpg

bi arkadaşım facebookta paylaşmış :) photoshop olması muhtemel ama yinede şüphelendim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri