Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah yardımcınız olsun...ünide kızların verdiği dedikodusu yalandır gençler hatta müh fakültesine gidiyosanız külliyen yalandır
![]()
Allah yardımcınız olsun...ünide kızların verdiği dedikodusu yalandır gençler hatta müh fakültesine gidiyosanız külliyen yalandır
![]()
Kesinlikle dedikodu değil, hayatın gerçeğidirSenin okul istisnadır üstad
![]()
bu arada üniversitede kızlar teklif ediyomuş doğrumu :d
![]()
tabi tabi tüm kizlar seni bekliyor zaten teklif etmek için :d
---------- Mesaj saat 16:01:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:50 civarında gönderildi. ----------
Hele hele mak. mühendisliğiyse külliyeten yalandır yani kız yok değil ama bıyıklı mıyıklıdır çoğu![]()
KARABAĞLAR HALİDE EDİP ADIVAR İMAM HATİP ORTAOKULU
Ya dibimde 2 tane ilkokul var yolladıklara yere bak bunların mantığına mıçim ben
eyy gidi zamanında 3 kere bu sınava girmiştim![]()
forumda baya öğrenci varmışsınava gireceklere başarılar inşallah herkes istediği puanları alıp istediği bölümlere yerleşir
![]()
Ben Ege Ünideyim
Başvuru formuna boy ile kilo yu biraz fazla yazsaydın sende ünide girerdin
![]()
Şu konu silinsin her gördüğümde moralim bozuluyor güncellemeyin gari. Girin yerinize bakın çıkın abi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.