Ygs Kayıt için Son Gün ! (ödüm koptu)

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Gece gece bakıyım dedim ygs kayıt olmaya ne kadar kalmış diye bi baktım 20 Ocak Son gün aha dedim B'ku yedim (saatin 12 i geçtinden haberim yok) sinirlendim içimden sövüyordum ki saatin 12 i geçtini yani bugun kayıt yaptırcamı anladım ohhhhhhhhh dedim :D vallahi kalpten gidiyordum

Aramızdada belki benim gibi ygs gircekler vardır diye açtım konuyu... belki kayıt yaptırcaktırda unutmuştur diye :D

edit: kayıt için ilk önce ösym web sitesine girin ygs için kayıt yaptırın sonra gidin atm'ye parayı yatırın benim bildim akbank ve ziraat den oluyor (ben akbank'dan yaptım)

bide kayıt için bugun son gün yarın da para yatırma için son gün diyenler var ama kesin bişi yok siz 2 sinide bugun yapın

Son düzenleme:
21ine uzadı diye biliyorum bir kontrol et istersen :)

Bu sene bende girmeyi düşünüyorum kaçyıldır aklımdaydı kaydı nasıl yaptırıyoruz?

şimdiden başarılar gençler yolunuz açık olsun :)

bizim zamanimizda bi oss bi de oys vardi , simdi bi suru ygs kpss , acilimlarini bile bilmiyorum :D

Allahtan dün yaptırdım kayıt yoksa bende unutuyordum, kendimizi denemekten zarar gelmez :)

Kisa sureli kalp krizi ayni sey benimde dun basima geldi :D

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Hahahaha :D aynı şeyi yaşayan tek değilmişim demek :) bende dün farkettim gidemedim bugün gidicem Allah izin verirse.

Bide 55 tl yapmışlar her sene zam yapıyorlar böyle giderse 2 sene sonra 100 tl olur.Verdikler araç gereçlerin toplamı 2 tl etmez. 53 cebe bide sınavlara bölmüşler YGS , LYS ( 5 Farklı Oturum ) olan ögrencilere oluyor.

21'ne uzamıs bana mesaj geldi acaba odemelerı hangı bankalara yapabılırız ?

Bu sene bende girmeyi düşünüyorum kaçyıldır aklımdaydı kaydı nasıl yaptırıyoruz?

hocam eğer daha önceden girdiyseniz çok basit gidiyorsunuz Akbank banka atm sine 55 tl yatırıyorsunuz (sizden sadece tc kimlik no istiyor)

Tamamdir unuttuydum aklima getirdin simdi yapabilirmiyiz

bu sınavı önemseyen biri neden son dakikaya bıraksın ki ?

hocam parası olmadından olabilir mi 55 tl sonuçta :D

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Tamamdir unuttuydum aklima getirdin simdi yapabilirmiyiz

ilk önce osym sitesine girin sınav kayıt'ı yapın sonra ziraat veya akbank atm si bulun (başka bankalarda oluyordurda ben bilmiyorum) 55 tl yatırın yatırırken sizden oturum sorcak onu 2 yapın

hocam parası olmadından olabilir mi 55 tl sonuçta :D

---------- Spam Engelliyici 18:37 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

ilk önce osym sitesine girin sınav kayıt'ı yapın sonra ziraat veya akbank atm si bulun (başka bankalarda oluyordurda ben bilmiyorum) 55 tl yatırın yatırırken sizden oturum sorcak onu 2 yapın
Cok tesekkur ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri