Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış anlama olması kayıt bugün 23:59 son parayı yarın gece 23:59 kadar yatırabilirsiniz.
hocam ben kaydı oldum bır tek para kaldı onu yarın yatırsam sorun olmaz dımı sıkıntısız kayıt olurum .
hocam ben kaydı oldum bır tek para kaldı onu yarın yatırsam sorun olmaz dımı sıkıntısız kayıt olurum .
Dün ösym stesinden bilgilerimi güncelleyip ücreti ödedim.Şuan sıkıntı var mı? Başka bir şey yapmam gerekiyor mu?
sınava ben girmicem belediyede çalışan bir arkadaşım girecek dedim kayıt yaptırdınmı ne kaydı diyorsondakka onuda yetiştirdik bakalım.
sevindim vallahi hocam arkadaşınızın sınava girmesine vesile olmama
bu ödemeyi site üzerinden enpara ile yapabiliyormuyuz? hasta hasta dışarı çıkmak istemiyorum![]()
Yapabilirsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.