Arkadaşlar ben meslek liseli çıkışlıyım . Geçen sene girdimde pek bişeyler yapamadım sayısal'dan girdim . Geçen sene haftalık 45 saat dersimiz vardı , sabah gidip akşam geliyordum . Ygs'den 220 felan yaptım ama geçen sene gerçekten tam değilde ama yinede çalıştım . Zaman denemeleri vardı belki hatırlayanlar olur , şuan da var . Ben ondan en az 12-13 net normalde 15 in altına düşmezdim, Ygs de 6 net yaptım . Sınava 2 ay kala her gün en az 1 tane deneme çözerdim 40 soruluk en az net 25 di normalde 30 civarı , ygs 18 net yaptım . Ondan Lys ye inanın çalışmak girmek bile istemiyordum o derece koydu bana . Lys ' de 10 gün kala biraz çalıştım . Ygs matematik iyiydi benim Lys den 11 tane soru işaretlemiştim 1 tane yanlışım vardı . Kimya'dan 1 net vardı . Puanlarım 178 -179 du hep yarım puanla 180 i kaçırdım . 180 puan almış olsam yetiyordu bana sayısal bölümünde universite çok fazla hem puanları bile düşük . Geçen sene çok içime battım . Yaş 19 olmuş . Herkes universitede bide şu var lisede de 1 sene sınıfta kaldım arkadaş çevresinden benim onlarla alakam olmamasına rağmen bıraktılar . Şuan sınav var ama şu aralar hiç ders çalışmıyorum . Niye mi ? İnsanın içinden gelmiyorsa zorla çalışmışsın bir anlamı yok ama çalışmaya çalışıyorum.Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin . Allaha şükür youtubeden 3-5 bişeyler kazanıyorum da babamdan para istemiyorum .Meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum . Hedefim şuan Harita Mühendisliği o da olmazsa Bilgisayar öğretmenliği . Zaten geçen sene tercih yapmadım , herhangi bilgisayar bölümü seçersem diploma puanının yarısı kadar da okul ek puan veriyor tek güzel şey bu 
Allah sonumu hayır etsin , allah ilmi çalışana zenginliğide dilediğime veririm demiş
Sıkıntıdan sohbet olsun diye anlattım arkadaşlar okuyanlara teşekür ederim
Allah sonumu hayır etsin , allah ilmi çalışana zenginliğide dilediğime veririm demiş
Sıkıntıdan sohbet olsun diye anlattım arkadaşlar okuyanlara teşekür ederim