Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gidin bilişim suçlarına şikayet edin. Bu ne böyle 130 lira için adamın dustugu hale bak. İsteseydi ben yollardim dolandiriciliga gerek yoktu. Ama ZARARA KENDİ RİZASİYLA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ. Çeksin cezasini ......
Hocam inan 130 lira sorun değil. Çok şükür kazanıyoruz da böyle kandırılmak kötü.
Hocam haklısınız dediğiniz gibi işin peşini bırakmayacağım. Hele bir üye girsin konuya anlatsın açıklasın o yazmadan bir şey de demek istemiyorum.ne demek sorun değil ? 130 lirayla bi aile kaç gün doyar.emek etmeden kazanılan her 1 kuruş bile insana koyar.bence önce bankaya bi talepte bulunun yanlış hesaba yatırıldı diye olmazsa gidin bilişime
Hocam haklısınız dediğiniz gibi işin peşini bırakmayacağım. Hele bir üye girsin konuya anlatsın açıklasın o yazmadan bir şey de demek istemiyorum.
Her türlü ihtimali düşünmek lazım.
boş konuşanlar ortaya çıkmış hemen. kanalı aradım bulamadım şifresini. arkadaşa ödemeyi yapacam dedim hemen konu açmış yeni geldim. yarın yatıracagım parasını boş boş yazmayı sevenler ne kadar çokmuş
boş konuşanlar ortaya çıkmış hemen. kanalı aradım bulamadım şifresini. arkadaşa ödemeyi yapacam dedim hemen konu açmış yeni geldim. yarın yatıracagım parasını boş boş yazmayı sevenler ne kadar çokmuş
Şu an zaten haksız durumdasın olayı izah ediceğine üyelere saldırmaya çalışıyorsun . Biz sonuna kadar bu olayda mağdur olanın yanındayız.boş konuşanlar ortaya çıkmış hemen. kanalı aradım bulamadım şifresini. arkadaşa ödemeyi yapacam dedim hemen konu açmış yeni geldim. yarın yatıracagım parasını boş boş yazmayı sevenler ne kadar çokmuş
Şu an zaten haksız durumdasın olayı izah ediceğine üyelere saldırmaya çalışıyorsun . Biz sonuna kadar bu olayda mağdur olanın yanındayız.
Sen bu tavırla devam edersen bu forumda barınamazsın gibi geliyor banaKardeşim seninle ne alakası var boş laf yapmayın arakdaşın parası yatttı o arkadaşa demiştim zaten şimdi işinize bakın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.