yhyl38 nickli üyeden şikayetçiyim. (Adsense)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence en sağlamı tc kimlik onayıdır bu tür forumlarda tc kimlik onaylı olmayanla alışveriş yapmayız , tc kimlik onaylı biride dolandırmaz herhalde

Gidin bilişim suçlarına şikayet edin. Bu ne böyle 130 lira için adamın dustugu hale bak. İsteseydi ben yollardim dolandiriciliga gerek yoktu. Ama ZARARA KENDİ RİZASİYLA GİRENE MERHAMET EDİLMEZ. Çeksin cezasini ......

Hocam inan 130 lira sorun değil. Çok şükür kazanıyoruz da böyle kandırılmak kötü.

geçmiş olsun hocam peşini bırakmayın olayın

hemen ödeme itirazı yap bankaya. ürünü alamadım de. blok koydur havaleye. en fazla 30 gün içinde paran iade edilir. takriben şikayetci ol. embesil 130 tl için yaksın bi sicilinide görsün.

hukuki soruların için pm at. hic acıma.

Arkadaşların dediği gibi bu olayın peşini bırakma. Aman kim uğraşacak 5-10 lira için diye düşünme. Bir daha böyle dolandırıcılık yapacaklar iki kere düşünür. İbret olur bu konuda herkese. 5-10 kişi böyle bunları bunları yaptım şu ceza aldırdım böyle yaptırdım paramı geri aldım falan bu tür konular açtı mı, artık bu dolandırıcılık olaylarını çoluk çocuk yapamaz en azından.

Ticaret için forumda farklı kurallar ya da sistem geliştirilmesi şart.

Bunun dışında yukarıda bir arkadaş güvenilir olduğunu kanıtlayacak bir şey lazım "hiç yokton bir r10 hesabı" demiş. Bence buda yanlış. R10 hesabı güvenilir olduğunu kanıtlamaz. Benim r10 hesabım yok ama 2 hafta önce alış veriş yaptım burada sıkıntısız bir şekilde.
[MENTION=2666]anonyload[/MENTION] kardeşim umarım alırsın paranı, [MENTION=3781]yhyl38[/MENTION] geri öder de bizi şaşırtır, herkes mutlu olur.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım arkadaş iyi niyetlidir öder parayı. Forumda sağlam bir alışveriş sistemi oluşması şart.

Hocam inan 130 lira sorun değil. Çok şükür kazanıyoruz da böyle kandırılmak kötü.

ne demek sorun değil ? 130 lirayla bi aile kaç gün doyar.emek etmeden kazanılan her 1 kuruş bile insana koyar.bence önce bankaya bi talepte bulunun yanlış hesaba yatırıldı diye olmazsa gidin bilişime

Ne biçim insanlar var arkadaş. Ortalık dolandırıcı namussuzlarla dolu . Bir insan kendine bunları dediriyorsa gebersin daha iyi . Geçmiş olsun hocam.

cezasini kesinki bunu goren comezler yanlis birseye kalkismasin verin bilisim suclarina

tc kimlik olayida cok iyi olur tc kimlige gore isim soy ism yas hepsi ayni olucak sekilde bir sistem olursa cok iyi olur

bencede.birileri kendini çok uyanık sanıyor ama bilmiyorlarki onlar kat kat çıkacak onlardan.böyle çalıp çırpanın inşallah yakınlarından çıkar acısıki bir daha kimseyi üzmesinler.

ne demek sorun değil ? 130 lirayla bi aile kaç gün doyar.emek etmeden kazanılan her 1 kuruş bile insana koyar.bence önce bankaya bi talepte bulunun yanlış hesaba yatırıldı diye olmazsa gidin bilişime
Hocam haklısınız dediğiniz gibi işin peşini bırakmayacağım. Hele bir üye girsin konuya anlatsın açıklasın o yazmadan bir şey de demek istemiyorum.
Her türlü ihtimali düşünmek lazım.

Hocam haklısınız dediğiniz gibi işin peşini bırakmayacağım. Hele bir üye girsin konuya anlatsın açıklasın o yazmadan bir şey de demek istemiyorum.
Her türlü ihtimali düşünmek lazım.

bencede bir daha oturulup konuşulsun hala görüldüğü halde geri dönüş yoksa gerekeni yapki sende hakkının fazlasını al.alamazsanda birdaha böyle işe kalkışacaklara ders olur

boş konuşanlar ortaya çıkmış hemen. kanalı aradım bulamadım şifresini. arkadaşa ödemeyi yapacam dedim hemen konu açmış yeni geldim. yarın yatıracagım parasını boş boş yazmayı sevenler ne kadar çokmuş

boş konuşanlar ortaya çıkmış hemen. kanalı aradım bulamadım şifresini. arkadaşa ödemeyi yapacam dedim hemen konu açmış yeni geldim. yarın yatıracagım parasını boş boş yazmayı sevenler ne kadar çokmuş

Hocam her şeyi de neden konu açtın deme bana defalarca söyledim konu açacağım diye cevap atmadın forumda olmana rağmen .
Bir şey söylesen dediklerin tutarlı olsa zaten açmazdım konuyu.

böyle pişkin arkadaşları ödeme yapsa da bir süre dinlendirmekte yarar var.

madem ödücen adama cevap niye vermıyorsun ikincisi para kazanması kapanmış adsense satıyorsun üçüncü olarakda adama sattım dediğin adsenseyi bir kaç gün sonra tekrar yazmışsın k.bakmada bu adam bu konuyu açmasa sen biraz zor cevap verirdin. adamın mesajlarına cevap yazsaydın bu konu zaten açılmazdı

Şu an zaten haksız durumdasın olayı izah ediceğine üyelere saldırmaya çalışıyorsun . Biz sonuna kadar bu olayda mağdur olanın yanındayız.

Şu an zaten haksız durumdasın olayı izah ediceğine üyelere saldırmaya çalışıyorsun . Biz sonuna kadar bu olayda mağdur olanın yanındayız.

Kardeşim seninle ne alakası var boş laf yapmayın arakdaşın parası yatttı o arkadaşa demiştim zaten şimdi işinize bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri