Yıl olmuş 2014 (gerisini siz tamamlayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon kız kardeşin olduğunu bilmiyodum

Dediğinden gram bir şey anlamadım sanırsam laf sokmaya çalıştın ama sakız gibi uzatmanın anlamı yok. Banlanmadan tartışmayı kesmek en iyisi.
Yıl olmuş 2014 Mbps in açılımını bilmeyenler var (Megabit Per Second)
Bu laf bana mıydı ? Eğer öyleyse mbps ile her bilgiyi buraya yazarsak işimiz var. ;)
Edit: Vehbi'de beğenmiş artık senin beni ezdiğini mi düşündü ne yaptı anlamadım :)

Yıl olmuş 2014 Hâlâ sahte telif atanlar var :)
Yıl olmuş 2014 Hâlâ Yıl olmuş 2014 ün gerisini tamamlamaya çalışıyoruz :)

Dediğinden gram bir şey anlamadım sanırsam laf sokmaya çalıştın ama sakız gibi uzatmanın anlamı yok. Banlanmadan tartışmayı kesmek en iyisi.

Bu laf bana mıydı ? Eğer öyleyse mbps ile her bilgiyi buraya yazarsak işimiz var. ;)
Edit: Vehbi'de beğenmiş artık senin beni ezdiğini mi düşündü ne yaptı anlamadım :)

Az efendi ol ben senin yaşıtın değilim az ötede oyna hadi kardeşim

Yıl olmuş 2014 (gerisini siz tamamlayın)
gerisini ben tamamladım tamamlarken senden alıntı yaptım

Yıl olmuş 2014 hala "Yıl olmuş 2014" konusu altında tartışma çıkıyor :(

yıl olmuş 2014 hala eğlence konularında TARTIŞMA ÇIKARIP BİR BİRİNE SATAŞANLAR VAR !

Az efendi ol ben senin yaşıtın değilim az ötede oyna hadi kardeşim

Efendiliği sizden öğrenecek değiliz.

Profil fotoğrafımda ki kızı bana benzetmeye çalışarak komiklik yapmaya çalışmasaydınız gayet samimi bir ortamda ilerliyordu konu zaten. Ayrıca şu sanal ortamda yaşıyla övünenler en gıcık kaptığım kişiliklerin başında gelir. Ne var 2 yaş büyüksen ? Ne artı kazandırdı sana sen başkalarına saygılı olmadıktan sonra 40-50 yaşında olmuşsun ne fayda ?

Hocam bu tam olarak bizim suçumuzda değil bize yeterli imkanların ve doğru yönlendirmelerin yapılmadığını düşünüyorum ben hala yeteneklerimle bütünleşmediğim bi lisede okuyorsam ve bu eğitim sistemi insanın yeteniğene göre değil de deli gibi çalışıp aldığı puana bağlıysa,insanlar okullarda sorgulamanın düşünmenin yerine birbirinin saçına,kıyafetine bakıyorsa öğretmenler öğrencileri hala not ile tehdit ediyorsa bence bir çok olağan şeylerin olmaması bizim suçumuz değil.

Ayrıca herkes kötülüğümüzü çabalıyor demişsiniz buna da katılmıyorum çünkü neyi başaramayınca, karşımıza çıkan ilk engelde pes edince "bu yahudi işi,hep gavurlar engelliyor" dememiz ayrıca bizim o çok sevdiğimiz bahaneci karakterimizden maalesef.

Hocam ben sizi anlıyorum, dediklerinize katılıyorum da;
Ancak bahaneci karakterimizden ziyade, vatanımızın jeopolitik konumundan ve öneminden dolayı dost görünen düşmanlarının çok olduğu su götürmez bir gerçektir. Demek istediğim elin kanadasıyla kim niye uğraşsın?
Cennet gibi vatanımız var ve bu vatanı bize yar etmek istemiyorlar.
Kurtuluş Savaşı öncesi, Osmanlı topraklarına gezmeye gelen itilaf devletleri vatandaşları sık sık bunu dile getirmişlerdir.
Ülkenin güzelliklerini görüp, buraların kesinlikle türklere bırakılmaması gerektiğini söylemişlerdir hep.
Ama babayı aldılar işte.
Nasıl düşürdüm seviyeyi bi cümleyle :D

Profil fotoğrafımda ki kızı bana benzetmeye çalışarak komiklik yapmaya çalışmasaydınız gayet samimi bir ortamda ilerliyordu konu zaten. Ayrıca şu sanal ortamda yaşıyla övünenler en gıcık kaptığım kişiliklerin başında gelir. Ne var 2 yaş büyüksen ? Ne artı kazandırdı sana sen başkalarına saygılı olmadıktan sonra 40-50 yaşında olmuşsun ne fayda ?

ya siz ciddenmi kavga ediyonuz ben makara anladımda :D

İşte bak nediyorum efendi olsaydın uzatmazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri