Çocuğumuzla nasıl konuşuyorsun annesi
Benim seviyemi düşürmeye çalışmayın
Pardon kız kardeşin olduğunu bilmiyodum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çocuğumuzla nasıl konuşuyorsun annesi
Benim seviyemi düşürmeye çalışmayın
Yıl olmuş 2014 hala mbps yazamayanlar var
O değilde mpbs falan yazarsın anlarımda mgbt nedir abi ya.
Pardon kız kardeşin olduğunu bilmiyodum
Bu laf bana mıydı ? Eğer öyleyse mbps ile her bilgiyi buraya yazarsak işimiz var.Yıl olmuş 2014 Mbps in açılımını bilmeyenler var (Megabit Per Second)
Dediğinden gram bir şey anlamadım sanırsam laf sokmaya çalıştın ama sakız gibi uzatmanın anlamı yok. Banlanmadan tartışmayı kesmek en iyisi.
Bu laf bana mıydı ? Eğer öyleyse mbps ile her bilgiyi buraya yazarsak işimiz var.
Edit: Vehbi'de beğenmiş artık senin beni ezdiğini mi düşündü ne yaptı anlamadım![]()
Dediğinden gram bir şey anlamadım sanırsam laf sokmaya çalıştın ama sakız gibi uzatmanın anlamı yok. Banlanmadan tartışmayı kesmek en iyisi.
Bu laf bana mıydı ? Eğer öyleyse mbps ile her bilgiyi buraya yazarsak işimiz var.
Edit: Vehbi'de beğenmiş artık senin beni ezdiğini mi düşündü ne yaptı anlamadım![]()
Az efendi ol ben senin yaşıtın değilim az ötede oyna hadi kardeşim
Hocam bu tam olarak bizim suçumuzda değil bize yeterli imkanların ve doğru yönlendirmelerin yapılmadığını düşünüyorum ben hala yeteneklerimle bütünleşmediğim bi lisede okuyorsam ve bu eğitim sistemi insanın yeteniğene göre değil de deli gibi çalışıp aldığı puana bağlıysa,insanlar okullarda sorgulamanın düşünmenin yerine birbirinin saçına,kıyafetine bakıyorsa öğretmenler öğrencileri hala not ile tehdit ediyorsa bence bir çok olağan şeylerin olmaması bizim suçumuz değil.
Ayrıca herkes kötülüğümüzü çabalıyor demişsiniz buna da katılmıyorum çünkü neyi başaramayınca, karşımıza çıkan ilk engelde pes edince "bu yahudi işi,hep gavurlar engelliyor" dememiz ayrıca bizim o çok sevdiğimiz bahaneci karakterimizden maalesef.
Efendiliği sizden öğrenecek değiliz.
Profil fotoğrafımda ki kızı bana benzetmeye çalışarak komiklik yapmaya çalışmasaydınız gayet samimi bir ortamda ilerliyordu konu zaten. Ayrıca şu sanal ortamda yaşıyla övünenler en gıcık kaptığım kişiliklerin başında gelir. Ne var 2 yaş büyüksen ? Ne artı kazandırdı sana sen başkalarına saygılı olmadıktan sonra 40-50 yaşında olmuşsun ne fayda ?
Efendiliği sizden öğrenecek değiliz.
Profil fotoğrafımda ki kızı bana benzetmeye çalışarak komiklik yapmaya çalışmasaydınız gayet samimi bir ortamda ilerliyordu konu zaten. Ayrıca şu sanal ortamda yaşıyla övünenler en gıcık kaptığım kişiliklerin başında gelir. Ne var 2 yaş büyüksen ? Ne artı kazandırdı sana sen başkalarına saygılı olmadıktan sonra 40-50 yaşında olmuşsun ne fayda ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.