Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sayfa to inanılmaz etkiliyor tbm hiç değerli değilmiş meğersem..Sayfa to 8 9 hatta 12 13 çıktığı günleri biliyorum..
1 ocaktan beri sadece 1 defa %2.01 oldu onun dışında yerlerde gelir resmen 4 5 kat azaldı.
Benim to 0,30 larda dolaşıyordu bu aralar 1,50lerde ama tbm çok düştü. Bir dengeleyemediler.
sayfa to inanılmaz etkiliyor tbm hiç değerli değilmiş meğersem..Sayfa to 8 9 hatta 12 13 çıktığı günleri biliyorum..
1 ocaktan beri sadece 1 defa %2.01 oldu onun dışında yerlerde gelir resmen 4 5 kat azaldı.
Bu kadar büyük bir şirketin sizce böyle sorunları yaşaması, yaşatması çok saçma bir durum değil mi?
Kısa süre önceye kadar bende öyle düşünüyordum, ama sonradan düşüncem biraz değişti, Sonuçta bu iş reklam sektörüne bağlı.
Reklam sözleşmelerinin çoğu, Sene sonunda bittiği için, Ocak ayında yenilenmesi gerekiyor ama yüzlerce reklam gidiyor Aralık Sonunda..
Eskisi gibi olmasıda uzun sürer doğal olarak Benim tahminim 1 - 3 ay içinde eski TBM ve To rakamlarını görebiliriz, 2 Haftayı geçti ve Sayfa to yavaşta olsa artıyor gibi
Onda bende hemfikirim fakat bu yeni kanal olayı nereden çıktı? Bir türlü aşamadık şu engeli ne yapacağız bilmiyorum...
Aynen işin en saçma noktası orası, Genel sorun diyorlar ama bu farklı,
Koskoca Google Mühendisleri bu kadar basit bir sorunu haftalardır çözememeri çok enteresan, bence bu işin içinde başka şeyler var
Aynen işin en saçma noktası orası, Genel sorun diyorlar ama bu farklı,
Koskoca Google Mühendisleri bu kadar basit bir sorunu haftalardır çözememeri çok enteresan, bence bu işin içinde başka şeyler var
Hocam Google Mühendisleriyle alakalı degil pek. Reklam verenlerin sözleşmeleri her yıl başı yenilenmek zorunda. Google a Reklam verenler geç başvuruyorsa google ın sucu nedir. Tecrübeli kişiler her sene bunların olagan sekilde yasandıgını aktarıyorlar. bence biz yeni baslayanlar biraz fazla felaket tellallıgı yapıyoruz. karsılastıgımız her yeni durumda olmadık şeyler yazıyoruz birbirimizi de sogutuyoruz işten. Bence sabredin düzelecek. Biz yeni baslayanlar bence biraz daha bilmeden herseye google bitti partnerlik bitti diye konular açmayıp çözüm üretirsek daha güzel olur.
Hocam TBM nin de değersiz oldugunu düşünmüyorum. İkisi de hatta hepsi de birbirine bağlı. TO dediğimiz şey reklamın görünmesiyle dogru orantılı. sözleşmeler yenileninceye kadar reklam görünmediği için tıklanacak reklam da olmadıgı için izleyicilerin reklama tıklama oranı da haliyle düştü ancak 0.4 TBM ile %5 To da hiçbir işe yaramaz. yararsa da 10000 izlenim falan olacak da getirecek.
Yani TBMsiz veya TOsuz veye İzlenimsiz hiçbir kazanc yerinde olmuyor. her birinin büyük önemi var bence.
Bol kazanclar hocam. İnsallah TO muz hepimizin düzelir. benim stabil olarak her gün artış gösteriyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.