Yılın En İddialı Dizisi Facebook Sayfası [Mecburiyetten Satılık]

PM gönderildi...

BOL KAZANÇLAR...

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:14 ----------

günlük ne kadar harcamaya 3-4k üye geliyor ?

Linki alabilir miyim, reklamsız mı 3-4k üye geliyor hocam net bir mesaj alabilir miyim.

Sayfaya hiçbir harcama yapılmamaktadır. Tamamen organik beğenme gelmektedir...

PM Atıldı...

Facebook Sayfanızın içeriği : Dizi
Sayfanızın Üye Sayısı : +186.000
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 3k ile 4k arası değişiyor
Sayfanın Yaş Ortalaması: 5-6 ay
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Hayır
İstenen Ücret : 6.000 TL
Ödeme Şekli : ENPARA - GARANTİ

Sayfayı alan kişiye dizi ismiyle alakalı "xxx.org" sitesi ve yanında sadece sitenin bağlı olduğu "WEB ADSENSE" de verilecektir.

Sayfa Dizinin Facebook en etkili sayfasıdır. Etkileşim çok iyidir.

Sayfayı satmamdaki tek amaç malum adsense kesinleşmelerindeki problemden dolayı sıkıntıya düştüm, o yüzden satıyorum.

Fiyat son fiyat olup indirim söz konusu değildir. Kaldı ki sadece sayfa satışı değil web sitesi ve WEB ADSENSE de bu fiyat içindedir...

BEĞENME:

KİŞİLER:

BUGÜN İSTATİSTİĞİ:

SON 7 GÜN İSTATİSTİĞİ

SON 28 GÜN İSTATİSTİĞİ

BOL KAZANÇLAR...

facebook sayfası profılınızde sanırım,
yoksa kullanıcısıylamı verılecek

facebook sayfası profılınızde sanırım,
yoksa kullanıcısıylamı verılecek

Facebbok sayfası evet profilimde. Sayfa yöneticisi konumundayım.

Satın alacak olan kişi Yönetici olarak atanacaktır ve o da beni yöneticilikten silecektir böylece sayfa onun profilinde olacaktır. Sayfa onun olmuş olacaktır.

BOL KAZANÇLAR...

cahilliğimin kusuruna bakmayın ancak bu içerik yte zaten telifli şimdi bu sayfayı alınca biz bu sayfadan nasıl para kazanacağız ben orasını anlayamadım bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ?

Facebook Sayfanızın içeriği : Dizi
Sayfanızın Üye Sayısı : +186.000
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 3k ile 4k arası değişiyor
Sayfanın Yaş Ortalaması: 5-6 ay
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Hayır
İstenen Ücret : 6.000 TL
Ödeme Şekli : ENPARA - GARANTİ

Sayfayı alan kişiye dizi ismiyle alakalı "xxx.org" sitesi ve yanında sadece sitenin bağlı olduğu "WEB ADSENSE" de verilecektir.

Sayfa Dizinin Facebook en etkili sayfasıdır. Etkileşim çok iyidir.

Sayfayı satmamdaki tek amaç malum adsense kesinleşmelerindeki problemden dolayı sıkıntıya düştüm, o yüzden satıyorum.

Fiyat son fiyat olup indirim söz konusu değildir. Kaldı ki sadece sayfa satışı değil web sitesi ve WEB ADSENSE de bu fiyat içindedir...

BEĞENME:

KİŞİLER:

BUGÜN İSTATİSTİĞİ:

SON 7 GÜN İSTATİSTİĞİ

SON 28 GÜN İSTATİSTİĞİ

BOL KAZANÇLAR...

siteniz wordpressmi, buarada

cahilliğimin kusuruna bakmayın ancak bu içerik yte zaten telifli şimdi bu sayfayı alınca biz bu sayfadan nasıl para kazanacağız ben orasını anlayamadım bu konuda aydınlatırsanız sevinirim ?

Sadece YT den mi kazanç sağlanıyor...? :)

Web sitesinden veya facebook sayfaya reklam alarak veya başka birçok yolla kazanç sağlamak mümkün...

BOL KAZANÇLAR...

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hayırlı satışlar abi

siteniz wordpressmi, buarada

sormamın sebebı wordpresse hakımım onun ıcın sordum

Özel yazılım... ÇOK BASIT BİR PANELE SAHİP...

---------- Spam Engelliyici 20:43 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

@MesutMesut hayırlı satışlar abi

Teşekkürler kardeşim...

mesut hocam ayrıntılı pm alabilirmiyim.

PM gönderildi...

mesut hocam hayırlı satışlar :)

Teşekkürler...

Son düzenleme:
Arkadaşlar ; Sayfayı İnceledim Bulunmaz Bir Nimet İlerisi İçin Süper Yatırım Parası Olanlara Kaçırılmayacak Fırsat Şöyle Örnek Veriyim Size Sayfa 190 Binlere Gelmiş. Bu Dizi Bitene Kadarda En Az 500 Bine Gelir Dizi Bitti Sayfa Bitti mi Hayır :) Yeni Popüler Bir Dizi Çıktığı Zaman Sayfanın Adını Değiştir O Dizi Üzerinden Devam Et :)

Gelir Kazancı ?

1) Diyelim Sayfada 500 Bin Kişi Var Ve Adsense Reklamı Olan Bir Site Paylaştınız Bu Linke 20 Bin Kişi Tıkladı Ve Siteye Gitti Bunun 1000 Kişisi Reklama Tıklasa Webadsense Ortalama Tıklama Başı 0,20 Kuruş Veriyor.

1000 X 0,20 = 200 TL
200 TL X 30 Gün = 6000 TL

2) Firmalara veya Kişilere Ait Sponsor Viral Reklam Yayınlayabilirsiniz. Bağlantı Başı 50 TL Alsanız.

50 TL X 30 Gün = 1500 TL

Alana da Satana da Şimdiden Hayırlı Olsun Bol Kazançlar

pm alabilir miyim

mesut hocam pm alabilirmiym

PM ler gönderildi...

Arkadaşlar ; Sayfayı İnceledim Bulunmaz Bir Nimet İlerisi İçin Süper Yatırım Parası Olanlara Kaçırılmayacak Fırsat Şöyle Örnek Veriyim Size Sayfa 190 Binlere Gelmiş. Bu Dizi Bitene Kadarda En Az 500 Bine Gelir Dizi Bitti Sayfa Bitti mi Hayır :) Yeni Popüler Bir Dizi Çıktığı Zaman Sayfanın Adını Değiştir O Dizi Üzerinden Devam Et :)

Gelir Kazancı ?

1) Diyelim Sayfada 500 Bin Kişi Var Ve Adsense Reklamı Olan Bir Site Paylaştınız Bu Linke 20 Bin Kişi Tıkladı Ve Siteye Gitti Bunun 1000 Kişisi Reklama Tıklasa Webadsense Ortalama Tıklama Başı 0,20 Kuruş Veriyor.

1000 X 0,20 = 200 TL
200 TL X 30 Gün = 6000 TL

2) Firmalara veya Kişilere Ait Sponsor Viral Reklam Yayınlayabilirsiniz. Bağlantı Başı 50 TL Alsanız.

50 TL X 30 Gün = 1500 TL

Alana da Satana da Şimdiden Hayırlı Olsun Bol Kazançlar

Özel yorumunuz için teşekkür ederim...

Bu yorumdan sonra acaba sayfayı satmasam mı diye düşünmüyor da değilim hani... :)

BOL KAZANÇLAR...

13.12.2016 İSTATİSTİKTE SON DURUM...

PM ler gönderildi...

Özel yorumunuz için teşekkür ederim...

Bu yorumdan sonra acaba sayfayı satmasam mı diye düşünmüyor da değilim hani... :)

BOL KAZANÇLAR...

13.12.2016 İSTATİSTİKTE SON DURUM...

böyle bir sayfa elimde olsa satmayı hiç düşünmezdim çünkü bu sayfa ve website bende oldugu sürece aç kalmazdım diye düşünüyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri