Yılmaz Servers İnternet Hizmetleri - Otomatik Kurulum / Yüksek Disk Seçenekli VDS Paketlerimiz!

İngiltre lokasyona dönerseniz çok memnun olucaz bu fransız lokasyonlar sıkıntı çıakrıyor

paket 1 alınmıştır. teslim süresi hizmet ve makina performansı açısından memnunum. 1 aylık kullanıl sonucunda memnun kalırsam 3-6 aylık alım yapmayı planlıyorum.

İngiltre lokasyona dönerseniz çok memnun olucaz bu fransız lokasyonlar sıkıntı çıakrıyor

valla kanka aksine hiç sıkıntı olmuyor şuana kadar aldıklarımdan en iyisi en güzeli 25gun içinde bi kere 5dakıkalık nbi internet hızı 3 -5mb lere düştü skypedetn sordum 3dakıka sürmedi hallettiler hem ucuz hem performans süper :D

valla kanka aksine hiç sıkıntı olmuyor şuana kadar aldıklarımdan en iyisi en güzeli 25gun içinde bi kere 5dakıkalık nbi internet hızı 3 -5mb lere düştü skypedetn sordum 3dakıka sürmedi hallettiler hem ucuz hem performans süper :D

valla kanka ben [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]la ortak alıyorum bizdede 6-7mb üstüne çıktıgı çok ender oluyor bizde 3 aydır yılmazserverden alıyoruz ingiltreyken uçuyorduk fransaya dönünce sürünür olduk ama genede piyasanın diğerlerine göre güzel vdsler

Bugün vds'in süresini uzattırdım gerçekten işlerinde profesyonel vede fiyat bakımından çok uygun bi firma :)
Partnerden ödeme gelsın 1vds daha alıcam

YılmazServers ile ilk ayımı doldurdum ve bu şirket ile devam edicem. VDS nin performansından memnunum ve arkadaş çok ilgili. başarılarınızın devamını dilerim.

İlk ayımı doldrdum gün geçmeden hemen yenilettim
şimdi yenı bi vds daha ıcın sipariş verdim :D

elimde şuanda bir VDS var bittigi zaman sizden alayım ödeme hemen geçebilirim isterseniz paypal dan..

Paket Adı: YılmazVDS4 E3-1245v2

Intel® Xeon® E3-1245v2 3.40 GHz ( 4 Çekirdek )
4096 MB DDR3 Bellek
400 SAS Disk
1 Gbps Bağlantı
1 Adet IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık / 60 TL (Sipariş vermek için lütfen tıklayınız.)

• Intel® Xeon® E3-1245v2 3.40 GHz ( 3 Çekirdek )
• 3072 MB DDR3 Bellek
• 300 SAS Disk
• 1 Gbps Bağlantı
• 1 Adet IP Adresi
• Fransa Lokasyon

Aylık / 45 TL (Sipariş vermek için lütfen tıklayınız.)

2 adet sipariş geçildi ödeme yapıldı.Windows Server 2012 kurarsanız sevinirim. [MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION]

vdsleri kullanıyorum hız olarak gayet iyi up down için düşünmeden alabilirsiniz

45tlliklerden memnunum up down olarak kullanıyorum. 2 tanede 20tllik aldım yine updown için yılmazserversten vds alırken insanın içinde bi korku olmuyo gerçekten tavsiye ederim :)

45tlliklerden memnunum up down olarak kullanıyorum. 2 tanede 20tllik aldım yine updown için yılmazserversten vds alırken insanın içinde bi korku olmuyo gerçekten tavsiye ederim :)

45 TL olan paketten bende çok memnunum hocam.Bugün 1 sipariş daha arkadaş için verdik.
Gerek render olsun, gerekse up down konusunda makinalar çok güzel. :)

Arkadaşlar sas diskte render hzı hakkında bilgi verebilecek biri var mı ? 20-30 dakikalık videolar için dedicated almak istemiyorum..

[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] ben web siteme sizin hostinginize taşımak istiyorum vds alsam yeterli mi sadece pm atarsanız sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri