yine hüsran 1 yıllık youtube deneyimim

• Kullanıcı condomjr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
hocam ben bu işe bir çok kişi gibi haber çalışarak başladım.
2. ayda ilk paramı aldım.
1 yıl çalışıp kazanamadım diyenlere şaşırıyorum doğrusu.
5-6 büyük haber sitesini takip edip, güncel olarak haber kanalına ekle bakalım nasıl kazanamıyorsun hayret.
hocam haklısınız ama dha anadolu ajansı vb bunlarda rahat bıırakmıyorlar anında gümletiyorlar kanalı

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

İçerikten çok ne var her yer içerik kaynıyor.
bana yok hocam daha dogrusu bulamıyorum başkaları diyor gunluk 100 tş getiren video var falan filan bende 1 tl getiren yok

Bir yıl boyunca forumu takip etmiş olabilirsiniz ama fazla çalışmadığınız belli, takip etmekle, okumakla olmaz bu iş, bir yıl boyunca günde kaç saat harcadınız ? ne kadar emek verdiniz ? Hergün düzenli çalışmakdan başka seçenek yok, deneme yanılma ile mutlaka işi öğrenirsiniz.

Eğer 1 yılda olmuyorsa kendini niye sıkıyorsun güzel kardeşim. Arkadaşlarında dediği gibi çok fazla iş imkanı mevcut henüz erkenken başla. Hayat deneyim işi. Bakmışsın daha fazlasını kazanmışsın.

Kendimden örnek veriyim ben 11 sene mesleğimi yaptıktan sonra baktım youtube oluyor ve daha iyi kazanıyorum işi bıraktım youtube ile çalışıyorum.. Hayat hep risktir. Sen 1 sene risk almışsın olmamış ama daha fazlasını alma derim..

Üyelik tarihi14.01.2014bu tarihden itibaren forumu takip ediyorum ve bu zamana kadar ki kazancım 0 :( ne yaptıysam olmuyor manule denedim yok bot denedim gene olmuyor kaynak bulamıyorum ve buldugum kaynakların toplmı 10 geçmez bu zamana kadar ne yapcagım arkadaşlar bana bir akıl veerin ne yapmam gerek artık bıkmaya başladım ve delirmek üzereyim ek gelir yaparım derken hep cepden masraf gitti yolun sonuna geldim galiba artık youtube işi benim için başlamadan bitti :( sizin değerli yorumlarınızı beklyorum usanmadan okuyacagım ona göre kendimii şekillendireceğim

Dipnot Kimseden kaynak vb istemiyorum yazdıklarımdan böyle birşey anlaşılmasın

iyi forumlar herkeze :(

nickini değiştir.. bak gör hersey nasıl düzelio..

bir zamanlar bi konu daya vardı boyle 22bın kazanınca faceden foto paylasıp enayı yerıne koymustu burdakıleri. 1 yıl ugrasıp kazanmamak ımkansız !

hocam haklısınız ama dha anadolu ajansı vb bunlarda rahat bıırakmıyorlar anında gümletiyorlar kanalı

bana yok hocam daha dogrusu bulamıyorum başkaları diyor gunluk 100 tş getiren video var falan filan bende 1 tl getiren yok

ne dha sı hocam. öncelikle özgün olmadıkça türkçeyi unuturdum şahsen.
ben routers.com dan falan alırdım haberleri.
günde 4-5 kere 4-5 siteyi takip edip son eklenen haberi yüklerdim.
sırf haberden günlük 10 tl yi gördüğüm olmuştur.

100 de getirir 200 de.

Üyelik tarihi14.01.2014bu tarihden itibaren forumu takip ediyorum ve bu zamana kadar ki kazancım 0 :( ne yaptıysam olmuyor manule denedim yok bot denedim gene olmuyor kaynak bulamıyorum ve buldugum kaynakların toplmı 10 geçmez bu zamana kadar ne yapcagım arkadaşlar bana bir akıl veerin ne yapmam gerek artık bıkmaya başladım ve delirmek üzereyim ek gelir yaparım derken hep cepden masraf gitti yolun sonuna geldim galiba artık youtube işi benim için başlamadan bitti :( sizin değerli yorumlarınızı beklyorum usanmadan okuyacagım ona göre kendimii şekillendireceğim

Dipnot Kimseden kaynak vb istemiyorum yazdıklarımdan böyle birşey anlaşılmasın

iyi forumlar herkeze :(

dostum nasıl kazanamıyorsun merak edıyorum kızma bana ama,ben adsenseye basvuru yaparken halının vıdeosunu cektım o bıle ızlenım almış

Madem işi yapmak istiyorsun devam et. Bakış açını fazlasıyla değiştir. Yüklediklerin her neyse başka bir şeye geç. Bence bırakma dene.

Hiç youtube'nun yüzüne bakmayan birisiydim.Varsa yoksa sitelerle uğraşırdım.Toplasan 1 aya yanaşıyor çalışmalarım.Tüm siteleri toplasak bu kadar gelir getiremeyeceğini tahmin ediyorum , martta gelecek parayla.

Herkes spam böyle kazanıyor.Benim gördüğüm bu.Özgünlük yeteneğe ve becereğe bağlıdır.Bu binde bir kişide olur.Bir dizi bile tutmuş olsa aylık en kötü 200/300 dolar alırsın.Kazanmayı istemelisin.Bu kadar gelir getirebilecek bir alternatif şu an yok.

Telifmiş flagmış , tıklayan yokmuş boşver.Dizilerin filmlerin izlenme oranlarına bak , 2 /3 seriyi geçirebilirsen aylık bir iki bin alırsın.Her kanal 1/2 ay açık kalsa sabit bir gerlir elde edersin sürekli devam ederek.

Git Youtube aramaya cartoon yaz. Sonra git https://translate.google.com.tr/#en/ru/cartoon yaza yaza tüm dillere bak. Hepsini youtube'de arat. Arama ayarı olarak 20dk+ videoları seç. Son 1 ayda yüklenenlere bak. Abone sayısı 10000 i geçmemiş olan kanalları hedef al. Video izlenimleri de fena olmasın, yani en azından aynı kategorideki 5 videosu 5000 i geçmiş olsun kanalda. Bir de ytpara web araçlarından kontrol et kanalı network'ünü. Bazı networklerde olması eşleşen gelmiş olduğu anlamına geliyor. O videoları çekme. Git partner çalış. Kanalları kopyala yeni partnere geç kopyala yeni partnere geç. Hala sıfır kazanıyorsan demek ki çok az kanal kopyalıyorsun.

Açıkcası 1 yıldır full bu işi yaptığını veya sürekli çalıştığını düşünmüyorum.Sana tavsiyem ya artık zorlamaya başla.Ya da başka işlere yönel.Ama her işte zorlarsan kazanırsın bunu sakın unutma.

ben ytpara daha yokken bu işe başlamış biri olarak size tek birşey söyliycem
bu konuda yazılan mesajlar tamamen boş laf,
yok 1 yıl uğraştın olmadıysa bu işi bırak gibi laflar,
bu lafların hiçbirine kulak asma kardeşim

bende zamanında zorluk çektim, ama benim zorluğum kazananamtan değil, çok çalışıyordum, tam olarak çalıştığımın karşılığını alamıyordum, ben 5 hane için çalışırdım ancak 4 hane alırdım hep, çok şükür sonunda başardım

ben, 1 yıl çalıştın olmadıysa bırak, cümlesinden ziyade sana tek bir tavsiyede bulunucam
1 yılda çalışsan 10 yılda çalışsan hiçbir zaman pes etme, ve durmadan düzenli çalış
habire bişeyler dene, emin ol yolun sonunda feraha ulaşacaksın,

Benim, sana tavsiyem, ne olursa olsun ama ne olursa olsun, asla birtane dahi kısa video yükleme, bu tavsiyemi uygula, böyle kazanamaman imkansız

cartoon deyince hala karton kutu geliyor aklıma bi tek ben girmedim herhalde bu çizgi film işine forumda:D

Git Youtube aramaya cartoon yaz. Sonra git https://translate.google.com.tr/#en/ru/cartoon yaza yaza tüm dillere bak. Hepsini youtube'de arat. Arama ayarı olarak 20dk+ videoları seç. Son 1 ayda yüklenenlere bak. Abone sayısı 10000 i geçmemiş olan kanalları hedef al. Video izlenimleri de fena olmasın, yani en azından aynı kategorideki 5 videosu 5000 i geçmiş olsun kanalda. Bir de ytpara web araçlarından kontrol et kanalı network'ünü. Bazı networklerde olması eşleşen gelmiş olduğu anlamına geliyor. O videoları çekme. Git partner çalış. Kanalları kopyala yeni partnere geç kopyala yeni partnere geç. Hala sıfır kazanıyorsan demek ki çok az kanal kopyalıyorsun.

Ek olarak http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/36500-youtube-kazanc-taktigim-mumru.html hala kazanamıyorsa bırakması daha iyi olur kendi açısından.

1 yıldan beri gerçekten kazancın sıfırsa, ya anlattığın gibi uğraşmadın, Yada gerçekten youtube konusunda yeteneğin yok ondan çuvalladın. Herkes youtube'dan kazanç sağlayacak diye bir kaide yok. Forumda 12 15 yaşlarında tanıdığım bir çok çocuk aylık 4 hane kazanıyor. SEn ciddi manada kafa yordun mu bu işe? hergün 2 - 3 kanal açtınmı yükleme yaptın mı ? yoksa ona telif gelir buna yağmur gelir düşüncesi ile sadece forumdamı takıldın? bu güne kadar kaç kanal açtın ? Ben Martta başladım bu işe ve 1 k kanalım var şu anda. Kaynak 10 tane buldum diyorsun. İyide sadece youtubedan bile bulsan kaynağı milyonlarca video var. Hatta belkide milyar! Gerçekten yapamadın ve olmuyorsa zorlamayacaksın, Başka bi alana yönel. Dilerim hayatta her şey istediğin gibi olur. Esen kal.

millette biri konu açsada ytden soğutsak diye bekliyormuş, neyse mizaç meselesi demek ki

hocam şu yorumunuz araştırma tekniği açısından gerçekten can alıcı bir püf noktası ..
uzun süredir benimde tam olarak nasıl kanalları kopyalamam gerektiğinin cevabı..

ayrıca [MENTION=13286]condomjr[/MENTION] kardeşim, bende yaklaşık 6-7 aydır aralıksız çalışıyorum ama bir çok arkadaş gibi sürekli 3-4 haneli bi kazancım yok.. bi kaç defa partnerden 100küsür lira aldım.. akmıyo belki ama pes etmeden devam ediyorum, gerçekten ihtiyacım olduğu için..

istersen bi süre hiç uğraşma, kafanı boşalt.. belki sürekli olmuyor olmuyor demekten yeni şeyler düşünemiyorsundur..

aynı durumda olan bi abinden ufak bi tavsiye.. kazanıyo olsam, tiyoda veririm ama işte kelin merhemi yok ki..

eğer buraya harcadığın zamanı daha verimli değerlendirebileceğin uğraşın yoksa, youtubede denemeye devam et.. elbet sende güzel bi fikir yakalar bu kötü zamanların acısını çıkarırsın..

özgüne başlasan tutunurdun o kadar sürede. Hangi kategoride çalışıyodun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri