Yine kaza yaptık..

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun kardeşim. kendine dikkat et. aga bizim ilacımız sağlam bir cinsi latif. seversen kaza yapmıyorsun :)

İşin içine alkol girdimmi benim diyen şoförü tanımam. Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun hocam.

geçmiş olsun kardeşim. kendine dikkat et. aga bizim ilacımız sağlam bir cinsi latif. seversen kaza yapmıyorsun :)

O cinsi latif dağıttı beni ilyas zaten.. Onu eve götürürken oldu.. Belki olmasa daha az içicektim..Ya cana gelmedi ona şükrediyorum gece gece.. Bayram bayram..

Daha oncede kaza yaptigini yazmissin ve hala ictigini..
Anlayamadigim sey ; Ya icki iciyorum diye ovunuyorsun yada kaza yaptim diye.(Ben agir abiyim icerimde kaza da yaparim) diyorsun sanki ? Sonrasinda birde aman ben yaptim siz yapmayin diye la fontaine den masal anlatmak gibi olmus.
Ulkede neden bu kadar kaza oluyor,neden milletin cani yaniyor ? kimi icer direksiyona gecer(ben yapiyorum da siz yapman der),kimisi yollari babasinin mali zanneder, kimisi daha arabayi seridinde bile suremezken yola cikar, kimisi kirmizida durdun diye arkadan kornaya basar ,Trafik kurallarini zaten % 90 i bilmez........vs. Bu ulkede once insanlarin kafasi deyismesi lazim bence.
Ne diyeyim Allah akil fikir versin.

yapma be abi.. geçmiş olsun lütfen bi dahaki sefer dikkat et. bu kadar şanslı olmayabilirsin bi sonrakinde. Allah korumuş, seni veya karşındakini. Trafikte hayatını kaybeden insanlar onlarca yüzlerce kaza geçirmiyorlar. tek bir dalgınlık tek bir kaza hiç hesapta olmayan küçücük bi an hayatları karartmaya yetiyor.

Alkolden uzak durun,arabanız varsa uzak durmakla kalmayıp adını bile anmayın,alkollü ortamda çalıştım hemde barda, zamanında içtim de, inanın alkol sadece bir rezillik,en iyi kafa ayık kafa,arkadaş ortamı bu konuda etkili, mümkünse ya değiştirin ya da siz onları değiştirin,geçmiş olsun lütfen hocam iradenize sahip çıkın :(

abi o öndeki araba ben olsaydım baya bozuşurduk yani :D tavsiyem yaramıyorsa içmemen

bende içtim zamanında bende araba kullandım eve kadar geldim ama tam inicekken frenlere bastıgım halde tutmadıgını dusunuyodum , evdekiler kapıyı acıp el frenini cektiler . gozunu seveyim yapma be , ben şükür bıraktım. boyle hayat daha güzel.

Sadaka , insanı kötülüklerden ve olumlerden kurtarır .

Arkadaşlar pişmanım zaten o yüzden açtım konuyu. Ders olsun diye açtım.. Paylaşmak istedim sizde yapmayın diye.. Çoğunuz genç arkadaşlarsınız.. Ben dersimi zaten aldım..

Ama kim ne derse haklı..

yaşam içerisinde hepimizin hataları oluyor. arkadaş hatasını övünerek anlatmıyor. bu nedenle eleştirmek yerine teselli etmek daha olgun bir davranış olur.

Arkadaşlar pişmanım zaten o yüzden açtım konuyu. Ders olsun diye açtım.. Paylaşmak istedim sizde yapmayın diye.. Çoğunuz genç arkadaşlarsınız.. Ben dersimi zaten aldım..

Ama kim ne derse haklı..

yaşam içerisinde hepimizin hataları oluyor. arkadaş hatasını övünerek anlatmıyor. bu nedenle eleştirmek yerine teselli etmek daha olgun bir davranış olur.

Eleştirselerde olur.. İnsan hakettiğini yaşar İlyas dostum.. Bunu hakediyorsam eleştrsinler. Şu forumda eleştiri almadım hiç bir zaman taki şimdiye kadar.. Ama eleştiri almayı hakediyorsam alıyım.. Ben mutsuz oldum akşam akşam ve derdimi paylaşmak istedim ama arkadaşlar haklı olarak eleştirdi.. Sıkıntı değil.. Dediğim gibi herşey ders oluyor..

Eleştirselerde olur.. İnsan hakettiğini yaşar İlyas dostum.. Bunu hakediyorsam eleştrsinler. Şu forumda eleştiri almadım hiç bir zaman taki şimdiye kadar.. Ama eleştiri almayı hakediyorsam alıyım.. Ben mutsuz oldum akşam akşam ve derdimi paylaşmak istedim ama arkadaşlar haklı olarak eleştirdi.. Sıkıntı değil.. Dediğim gibi herşey ders oluyor..

Elestirdim ama asil amacim senin kalbini kirmak deyildi. Kusura bakma lutfen.

Alkollü araç kullanana hapis cezası yok mu yahu şöyle 3-5 yıl... Karşına bir çocuk bir aile çıkıp ezip geçebilirdinde yada onu boşver karşı araçtakiler ölebilirdi... Allah karşı tarafı korusun...

Bakıyorumda geçmiş olsun felan demeyeceğim,zaten bu bir ilk değil sonda olmayacağına göre(karşı tarafı düşünerek inş. öyle olurda yinede bir umut) yola devam ne diyelim... :(

Yüce rabbim siz alkollü araç kullanırken trafikte olanları korusun.

Bugüne kadar sadece maddi zararla kurtarmışsınız.
Daha kötü olaylara da sebebiyet verebilirdiniz.
Ben içen birisi olsam şu dakikadan itibaren tamamen keserdim o illeti.
Büyük vebalin altına girersiniz mazallah.

geçmiş olsun hocam ancak bikaç şey söyleceğim. genel olarak söyleceğim umarım yanlış anlaşılmam açıkcası içkili yola çıkmak nedir ya. kendi canınızı geçtim karşınızdakilerin canını niye tehlikeye atıyorsunuz. yani içkili araba kullanmaktan ne anlıyorsunuz içkiliysen evine taksi ile git karşıdakilerin canını niye riske atıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri