Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş olsun kardeşim. kendine dikkat et. aga bizim ilacımız sağlam bir cinsi latif. seversen kaza yapmıyorsun![]()
O cinsi latif dağıttı beni ilyas zaten.. Onu eve götürürken oldu.. Belki olmasa daha az içicektim..Ya cana gelmedi ona şükrediyorum gece gece.. Bayram bayram..
Arkadaşlar pişmanım zaten o yüzden açtım konuyu. Ders olsun diye açtım.. Paylaşmak istedim sizde yapmayın diye.. Çoğunuz genç arkadaşlarsınız.. Ben dersimi zaten aldım..
Ama kim ne derse haklı..
yaşam içerisinde hepimizin hataları oluyor. arkadaş hatasını övünerek anlatmıyor. bu nedenle eleştirmek yerine teselli etmek daha olgun bir davranış olur.
Eleştirselerde olur.. İnsan hakettiğini yaşar İlyas dostum.. Bunu hakediyorsam eleştrsinler. Şu forumda eleştiri almadım hiç bir zaman taki şimdiye kadar.. Ama eleştiri almayı hakediyorsam alıyım.. Ben mutsuz oldum akşam akşam ve derdimi paylaşmak istedim ama arkadaşlar haklı olarak eleştirdi.. Sıkıntı değil.. Dediğim gibi herşey ders oluyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.