Yine kaza yaptık..

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vurduğunuz arabanın ne suçu vardı.O adamlar bayramda nerelere gitceklerdi kim bilir.Durduk yere huzurları bozuldu sırf siz içiyorsunuz diye.İçmeyin şu zıkkımı.

tamam da bunu niye burda anlatıyosun ki ? eğer eleştri falan bekliyosan

alkol kullanmasan geçmiş olsun allah korusun yazarımda yaptığın ayıptır bir değil iki değil sorunun ne ?

Son düzenleme:
Dün bende az kalsın kamyonun altında kalıyodum gazı kökledim kaldırıma çıktım. İçki filanda ağzıma sürmem bir anlık dalgınlık düşünceli iken araba sürmeyin arkadaşlar. Birde benim gibi herşeyi kafaya takan biriyseniz
[MENTION=10960]fth[/MENTION] Başkan bu durumda herkes karşı tarafta kendi ailesinden biri olduğunu düşünerek yazar ki bende öyle yaparım. İnş bir daha yapmazsın

Hayatımda 1 defa 20 li yaşlarımda alkollu araba sürdüm hala hatırlıyorum sanki o zaman araba da şöför değilde sanki f-16 uçuran pilot gıbı hıssettım kendımı sarhos kafayla da olsa durumun farkına vardım o gunden sonra asla alkollu araç kullanmadım Kaza yapan arkadaşıma buyuk gecmıs olsun dıyorum inşallah sende kendıne artık ders çıkarmıssındır artık boyle fena bir hatayı tekrarlamassın Aslında benım kısisel fıkrım alkollu veya uyusturucu alıp araç kullananlar cınayete teşebusle yargılanmalılar Memlekette trafik kuralı bılmeyen çok kaç defa şahıt oldum ayna ya bakmadan şerit değiştiren yığınla söför var sankı o koca yolda bir tek o var Soforler olarak zaten birbirimize baırıp kavga etmeye bahane arıyoruz Başka dikkatımı çeken bir olayda 300 metre ilerde lambalar var herıf 100 le gıdıyor ondan sonra lambalara yaklasırken frene asılıyor fren balatalarına yazık Bu milli servettır Hızlı gıtmeyı ne sanıyorlarsa

Son düzenleme:
Vicdan azabı çekene edilen merhamet en büyük cezadır. ben arkadaşın bi daha böyle hata yapacağını düşünmüyorum.

geçmiş olsun demek gelmiyor içimden canına susadıysan git atla bir yerlerden başkasının canına ne kastın var ölüm de olsaydı aynı şey değil miydi içiyorsan da sürme arkdaşım

hiç geçmiş olsun demem böyle insanlara kim olursa olsun sizin gibi bilinçsiz sürücüler yüzünden yılda kaç kişi trafik kazasından ölüp arkasında kaç yetim bırakıyor.

hihiiii çok heyecanlı ve fantastik olmuştur güzel deneyim birde makas atsaydın daha heyecanlı olurdu yeni araba alıp tekrar dene makas at bu sefer müthişş bişey olur gibi heralde

Vicdan azabı çekene edilen merhamet en büyük cezadır. ben arkadaşın bi daha böyle hata yapacağını düşünmüyorum.

Bu yorumun üstüne daha fazla konuşmucam.. Bazı genç arkadaşlar çok atarlı ama hayat devam ediyor herkesin hatası oluyor.. Olacakta.. Önemli olan ders almak.. Geçmiş olsun demenize gerek yok. Zaten eleştiri olsun ders olsun diye açtım konuyu. Ama ağır eleştiriler zaten can sıkılmışken dahada can sıkar.. Önemli olan yapıcı olmak. Ben değilde daha genç bir arkadaş paylaşmış olsa derdini siz böyle yazdığınız için yine çıkar trafiğe aynı şekilde.. ;)

Bu yorumun üstüne daha fazla konuşmucam.. Bazı genç arkadaşlar çok atarlı ama hayat devam ediyor herkesin hatası oluyor.. Olacakta.. Önemli olan ders almak.. Geçmiş olsun demenize gerek yok. Zaten eleştiri olsun ders olsun diye açtım konuyu. Ama ağır eleştiriler zaten can sıkılmışken dahada can sıkar.. Önemli olan yapıcı olmak. Ben değilde daha genç bir arkadaş paylaşmış olsa derdini siz böyle yazdığınız için yine çıkar trafiğe aynı şekilde.. ;)

"Daha öncede yapmıştım ama yok akıllanmak yok. Hala içiyorum."

Bunları yazan sizsiniz. Daha önce yapmışsınız. Hatadan ders çıkartmak yok. Bugün yapmışsınız. Birde hala içiyorum yazmışsınız. Yarın yapmayacağınızın bir garantisi de yok. Yapıcı şeyler yazsak ne değişecek ? Sadece 2-3 dakikalık bir etki bırakacak yarın yine aynı olacaksınız. Ne yapıcı şeyler ne yıkıcı şeyler burada sizi değiştirmez. Başkalarının hayatlarını karartacağınzı bilincinde birisiniz bu halde bile devam ediyorsanız böyle bir şeye biz ne desek boş.

Size burada alkolun zararlarını anlatacak halimiz yok küçüğünüz olarak(varsayıyorum).
Siz hala içmeye devam edin. İçmenizde hiçbir sorun yok. İçtikten sonra trafiğe bir zahmet çıkmayın. (Aha yapıcı bir yazı umarım değişirsiniz)

Alkollü araba kullananlardan nefret ediyorum. Mekana gidiyorsanız taksiyle gidin kardeşim. İnsanları da tehlikeye atıyorsunuz. İnsanlar sarhoş magandalar yüzünden geceleri korkuyor, dışarı çıkmıyor. Bence alkollü yakalana bir daha ehliyet verilmemesi lazım. Bende iyi içerim çok da içerim ama hiç bir zaman o direksiyona sarhoş oturmam. Kendi güvenliğimi geçtim yayaya çarpabilirim, başka bir araca çarpabilirim. Herşey oluyor sarhoş kafa ile.

Daha öncede yapmıştım ama yok akıllanmak yok. Hala içiyorum.. Yine vurduk arabayı bende bir şey yokta. Yandaki arkadaş şoka girdi. Öndeki araba dağıldı benim arabayı zaten sormayın hepten dağıldı..
İçmeyin arkadaşlar içmeyin.. Yada içerken sürmeyin..Kısa günün karı yine dünyanın parası cana gelmedi ama niye diye soruyor insan işte..

Abi bir küçüğün olarak şu yaptığın davranışı yanlış buldum.Büyük bir hata yazık etmişin kendine bak benimde geçenlerde annem bir kaza atlattı sarhoş bir sürücü diğer şerite geçmiş allahtan birşey yok.Annem ve 3 kardeşim o arabanın içindeydi.
Dikkat et hem kendine hem başkalarına yazık etme.

Hocam ben tam 8 sene önce akıllandım, elimi, yüzümü ve vücudumu kısmen dağıtarak. İnanın şimdi hiç bir şart altında bana kimse alkollü, emniyet kemersiz ya da süratli araç kullandıramaz. Şimdi örnek gösterilecek bir şoförüm. Umarım bu düzeye gelmeden akıllanırsınız.

Umarım bu ders olur, benim bütün araçlar pert oldu dersimi aldım. darısı senin başaına :(

Geçmiş olsun, hatadan ders almak önemli ilerisi için, bugüne kadar olan olmuş, önemli olan tekrar etmemek aynı hatayı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri