Yine videolarıma topluluk gelmiş.

mertsen1938

Kayıtlı Üye
Güzel kazandıran bir kanalım var onada topluluk atmışlar hiçbir özellik kısıtlanmamış ama tekrar atarlarsa gitmesin kanal aboneleri gizledim kanal kapağına resim koydum başka nabmam lazım yeter attık bir kazanamadık düzgünce tam kanal tuttu diye sevinirken şeref yoksunu insanlar geliyor kazancının içine ediyor. Ve şuan bu yazıyı yazarken kanal kapandı :ASDASDASd
Allahım sabır ver.

zamanla alışcan bas gec yeni kanala, ilk zamanlar ağlıyodum ben kapanınca :D

valla ben geri bakmıyorum bile artık, niye kapandığına bile doğru düzgün bakasım gelmiyor.

Yeni kanal açmada sorun yok yokda aynı seviyeye getirene dek göbeğimiz çatlıyor böyle yapanlardan yüce Rabbim güzel günler göstermesin

yapacak tek şey bol kanal basmak illa tutan kapanmıyan olur .

topluluk gelip kapanmıyorsa youtube atmıştır.
kapanırsa kötü niyetlilerdir.onlar işlerini yarım bırakmaz genelde.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] abinin dediği gibi telif ve topluluk da telifi atan şirketler bile sayğı gösterip tek video ya telif atıyor kaldır diye. Sahteci 100 video var sa 100 ne de basıyor artık nasıl bir milletmiz var ALLAH ıslah etsin gerçekten

Ben açık kaldığı zamanlar aylık 3 4 k dolar kazandıran kateogirilerimde artık tutunamıyorum bu yaptıgım 5. kanal 1000 izlenim olmadan direk kapanıyor.. Böyle haysiyetsizlik onursuzluk olmaz... Kategorileri dağıtıcam en son hayrına..

İnanın bu konular açıldıkça bu ş**sizler daha da bir hevesle bu pisliğe devam ediyorlar.
Artı flagın ne olduğunu bilmeyenleri de öğrenmeye teşvik ediyorsunuz...
Artık çözümü bilinmeyen şu konuları açmayın...

yıllar önce ilk telif yediğim zamanki kalp çarpıntıları hala aklımda :D
bu arada,bu işler artık o kadar kolay değil,daha çok emek vermek lazım..

eskisi kadar takmıyorum. kısmetimizde ne varsa artık.

yıllar önce ilk telif yediğim zamanki kalp çarpıntıları hala aklımda :D
bu arada,bu işler artık o kadar kolay değil,daha çok emek vermek lazım..

Aynen ilk zamanlar ne atsam yeşil yanıyordu şimdi yakmak dert telif desen her yıl bir önceki yıla göre daha da telif atanlar türüyor.Artık en ufak bir şeyde para kazanma gidiyor.Bunları atlatsan flaglıyorlar onuda geçden ödemeyi yapacskslr mı o sıkıntı :D

çok kolay kapanıyor yalnız 3 4 ay sonra geliyor topluluk ilk sayfaya çıktığı zaman. Bide videonun değilde kanalın kapanması çok acayip. Para kazanmayan kanallar bile kapanmış sırf ilk sayfada video var diye. 6 ay sonra kazanırım diyordum gene kapanmış.

birşey soracagım topluluk yolllaıdıgı zaman karşı bildirim göndersek ne olur uygunsuz içerik olmadıgını bildigim videolara topluluk gelmiş ne yapablirim ?

Bence de artık şu "kanalım flaglandı, kanalım topluluktan uçtu" gibi konular açılmamalı. Kapandı, uçtu yani sonuçta yapacak bir şey yok. İtiraz edilir, açılırsa açılır. Bu başlıklı bir sürü konu var. Böyle konuların kimseye bir faydası olmadığını düşünüyorum. Forum kuralları çerçevesinde sövüyoruz falan. Bundan öteye gitmiyor.

Benim de hemen hemen her gün flagten, topluluktan kanallarım uçuyor, çözüm olmadığı için böyle bir konu açmıyorum.

NOT : Lafım konu sahibine değil, yanlış anlaşılmasın.

aylarca sorun çıkmadan çalıştığım kategorilerde suan için durma noktasındayım. kim haksız yere flag atıyorsa allah bildiği gibi yapsın. aylardır sıkıntı yoktu bir iki haftadır kategoride kanal yaptırmıyorlar.

Yapacak bir şey yok, saniyeler içinde yok edebiliyorlar aylarca emek harcadığın kanalı. Üzülmeden devam etmek lazım.

Çok ilginç,mesela benim şu an gameplay kanalım var videolar bana ait.Bu bahsettiğiniz şeref yoksunları gelip benim kanalımı kapattırabilirmi?
Kapattırabilirse önlem olarak ne yapmalıyım.? Videolarım sadece gameplay ,anlatım ve yorum yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri