Yine Yeniden Kıyım

3 farklı bottan da 2 ayrı vds ve kendi bilgisayarımdan da kanallarım gitti

6 partner + 1 Adet adsenseye bağlı kanalım kapanmış.Oto kontrol kısmını kullanmıyorum.Ama diğer 3 adet partner kanalım ayakta 1 aydır video atmıyorum onlara o kanallar açık fakat 7 adet oto kontrolde olmayan videoyapa bağlı duran kanallarım kapatıldı.

Peki Hocam Bu Dediklerimi Uyguladım Benımkı Neden Kapanmadı Üstelik 4 Saat Önce 400 Video Atmıştım :D Yalan Diyenler İçin SS Atabilirim

videoyap - oto kontroldeki bazı kanallar kapandı tahmnim yeni kanalı 3-5 gün beklemeden kontrol yaptırmamak açıp kanalı bekletmek iyi gelecektir.

yeni kıyım yeni kazançlar güm ! bu ayı böyle kapattık sanırım lanet olsun youtube

şu dakikadan sonra diyecek hiçbirşey yok.
madem botun bazı özellikleri kanalı kapattırma ihtimali var bu özellikler kökten silinsin.
Yani yeni kanallar yaptıkça sürekli başa dönüyoruz.

bunda daha iki gün önce yazdım yeni kıyımlar başladı diye, pek fazla kimse umursamadı, toplam 6 kanal gitti 5 videoyap bağlı idi diğeri boşda idi yine kapandı.iki gün öncede sadece bi hesap açtım oda şimdi baktım gitmiş

burda Web_Scripti hocamı şuçlama niyetim yok bu ay başladım 3 aylık üyelik aldım... ve ilk kullanmamdı botunu,8 mayısda başladım zati çok sürmedi her türlü kısmetsizlık beni buldu kıyım bi başladı 20-25 kanal açtım :D Mayıs Kazançım : 68.94 TL vermiş olduğum parayı çıkarmış oldum,kalkım burda Web_Scripti hocamı kötülemeye niyetim yok...Kimse Kazanç Kapısını baltamak istemez sen,ben o , web_scripti hocamız.

Ortaklıkda var bi sıkıntı,el birliği ile çözmek lazım.

tumblr_mfllxsvXXd1ry8wywo3_250.gif

Gitti Gitti

Size kapanıyor diyorum inanmıyorsunuz ki :D

[MENTION=9020]Alex[/MENTION]

Büyük Sırrın Nedir :D :D :D

abi ben bişey keşfettim kanallarım kapanmıyo :D :P

Her kanala aynı şifreyi koymayın arkadaşlar Güçlü şifre koyun.

şuanlık 5 kanalım ve 2 si kazandırcagına inandıgım kanal farklı telefon onayları gerçek farklı pclerden aynı bottan yüklemiştim

Azonce butun kanallarim kapandi, videoyap 6 saat kontrol ediliyordu.

Beyler 10 gündür denemeler yapıyorum ben;

* Her türlü botu denedim, manuel yükledim yine kapanıyor.
* Her çeşit farklı gmail denedim kendim açtım yine kapanıyor.
* Her Türlü önlemi aldım, farklı ip'lerden girdim, 5 farklı VDS den girdim yine kapandı.
* Az video attım yine kapandı.

Özet: Ters parende atarken ağzınla kuş tutsan kapanıyor 15 Mayıs sonrası. Ben de çözemedim henüz meseleyi.

bunda daha iki gün önce yazdım yeni kıyımlar başladı diye, pek fazla kimse umursamadı, toplam 6 kanal gitti 5 videoyap bağlı idi diğeri boşda idi yine kapandı.iki gün öncede sadece bi hesap açtım oda şimdi baktım gitmiş

burda Web_Scripti hocamı şuçlama niyetim yok bu ay başladım 3 aylık üyelik aldım... ve ilk kullanmamdı botunu,8 mayısda başladım zati çok sürmedi her türlü kısmetsizlık beni buldu kıyım bi başladı 20-25 kanal açtım :D Mayıs Kazançım : 68.94 TL vermiş olduğum parayı çıkarmış oldum,kalkım burda Web_Scripti hocamı kötülemeye niyetim yok...Kimse Kazanç Kapısını baltamak istemez sen,ben o , web_scripti hocamız.

Ortaklıkda var bi sıkıntı,el birliği ile çözmek lazım.

Ben hergün yazıyorum kapanıyor diye millet konuya gelip caka satıyordu :) Çözelim dedim birlikte sorun sende dediler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri