Videoyap kullanıyorum , Kanallarımda sıkıntı yok . Telif para kazanma vs kapalı kontrol etme kapalı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun videoyap ta sanırım vds dekiler sağlam
hocam bu vds nasıl bişi bende videoyaptan vds ye gecmeyi düsünüyorum
вαттυѕαу;397461' Alıntı:Videoyap kullanıyorum , Kanallarımda sıkıntı yok . Telif para kazanma vs kapalı kontrol etme kapalı.
ben bunu anlamıyorum bana biri açıklasın yada hakaret etsin ona bile razıyım, 9 tane quiz hesabı var 5 tanesine videoları videoyap'dan yüklüyordum diğer 4 tanesini normal yollardan yüklüyordum, videoyaptakilerin hepsi uçmuş diğerleri sağlam ve hala videoyap da sorun yok diyorsunuz.
ya kanalları sürekli kontrol ettirmiyoruz 1 saat yada 2 saate bir kontrol ediyor mademki bundan dolayı sorun var kapatılsın bu oto kontrol
ben 12 saatte kontrol ettiriyordum
Hepsi spamdan arkadaslar.Botlara suc atmayın artık lütfen.
Benimde her kıyımda kanalım giderdi.Suan hala ayakta fakat yarın ne olur bilemem.
5 gün önce acmıstım özgün calısıyorum az video cok emek fakat kafam rahat.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.