Yine Yeniden Kıyım

saat 21.16 da 5 kanalım gitmiş 20 tanesi sağlam

22sinden sonra açtığım 12 kanal kapandı ve hiç biri oto parakazan telif bölümüne ekli değildi

ben bunu anlamıyorum bana biri açıklasın yada hakaret etsin ona bile razıyım, 9 tane quiz hesabı var 5 tanesine videoları videoyap'dan yüklüyordum diğer 4 tanesini normal yollardan yüklüyordum, videoyaptakilerin hepsi uçmuş diğerleri sağlam ve hala videoyap da sorun yok diyorsunuz.

ya kanalları sürekli kontrol ettirmiyoruz 1 saat yada 2 saate bir kontrol ediyor mademki bundan dolayı sorun var kapatılsın bu oto kontrol

ben bunu anlamıyorum bana biri açıklasın yada hakaret etsin ona bile razıyım, 9 tane quiz hesabı var 5 tanesine videoları videoyap'dan yüklüyordum diğer 4 tanesini normal yollardan yüklüyordum, videoyaptakilerin hepsi uçmuş diğerleri sağlam ve hala videoyap da sorun yok diyorsunuz.

bu yazdığınız zaten herşeyin cevabı hocam :S

Arkadaşlar her sisteme sorunları yüklemeyi bırakın da artık spamın tamamen yasak olduğunun farkına varın siz reklam veren olsanız reklamınızı öyle orada burada çar çur etmek ister miydiniz ? Google'da her zaman müşterilerini düşünüyor ve kanallarınızı kapatmakta sonuna kadar haklı. Dilerse HW ban atar bir daha bırakın kanal açmayı youtube'a bilgisayarınızı değiştirmeden giremezsiniz.

Kanalı kapanan o bota, şu bota suç atıyor. Bende VDS kullanıyorum benimde hepsi kapandı ben yinede şikayetimi dile getirmiyorum. Azcık suçu kendinizde arayın bence, sadece siz değil HEPİMİZ.

Bu yorumuma boş yorum ile yanıt yapacak arkadaşlara cevap verme tenezzülü bile göstermiyeceğim

sorun videoyap yada diğer botlarla alakalı değil arkadaşlar şu yanlış kanıyı bırakın artık
o insanlar size bu hizmeti sunuyorlar buna karşılık sizin yaptığınız yanlış bottan mı diyorsun yükle manuel videolarını yine kapanacak kanalın bu sefer suçu kimde bulacaksınız merak ediyorum

Hepsi spamdan arkadaslar.Botlara suc atmayın artık lütfen.
Benimde her kıyımda kanalım giderdi.Suan hala ayakta fakat yarın ne olur bilemem.
5 gün önce acmıstım özgün calısıyorum az video cok emek fakat kafam rahat.

Hepsi spamdan arkadaslar.Botlara suc atmayın artık lütfen.
Benimde her kıyımda kanalım giderdi.Suan hala ayakta fakat yarın ne olur bilemem.
5 gün önce acmıstım özgün calısıyorum az video cok emek fakat kafam rahat.

Haftada 1 tane video attigim kanalim vardi. 4 hafta boyu manuel olarak yukledim bi problem cikmamisti, 5. hafta yani 2 gun once vaktim olmadigindan dolayi videoyap ile atayim dedim aksama kanal kapandi. Diger manuel yukledigim kanallarim hala acik.

Günlük tek kanala 40 video atıyorum 5 gün oldu yaklaşık 200 video var hepsi de 200 video da eşleşenli benim kanal kapanmadı? Yani cidden kapansa benim kanal kapanırdı .videoyap kullanıyorumı ama alakası bile yok kanal kapanmaların botla .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri