Yoğun spam kanallar ödeme alabiliyor mu?

Basit bir analiz, eğer ki bu kanal sahipleri para kazanamıyor olsaydı, hiç şüphesiz şuan youtube de az spam kanal olması gerekirdi, burdan çıkacak sonuç şu, adamlar halen devam ettiğine göre bu işte halen iyi para var

Bir günde kaç bin tane video yüklenmiş sayamadım bile, arada özgün kanalları bile kopyalamışlar. Böyle kanalları nedense birkaç gün sonra siliyolar.

Eskiden kalma sağlam kanallara yatırım yapıyorlar sanırım. Kısa vadede voleyi vurmak için. Yeni kanallar bu kadar dayanmaz sanırım.

nasıl bir kanal böyle arkadaş. Bir gün içinde yüzlerce video yüklemiş. Günlük 100 video sınırı kalktı mı acaba?

aynı anda bu kadar videoyu nasıl yüklüyor, ücretsiz bir program var mı?

Kimisinin sadece pk kapanıyor. Tabi bu kdar yoğun botla falan yüklemiyorlardır. Onların parası da kesinleşiyor heralde. Çinliler kanal alımı yapmaya devam ediyor bunlar için.

Günlük sınır var diye biliyorum. Nasıl yükleyebiliyor bu kadar ya ..

Günlük 15-20 tane sınır var diye biliyorum. Bunlar önceden yükleyip günlük 20 adet vs. Hepsini aynı güne Schedule yapıyor.

oda sıkıntı. günlük sınır 100 bazı kanallarda onu atar ama tüm videoları belli bir güne elle zamanlayamaz ya. 6.000 den fazla video atmış hepsini mecburen api ile zamanlicak ama apidede zamanlamada günlük sınır 90. Belkide masaüstü yazılımlada zamanlamış olabilir :confused:

oda sıkıntı. günlük sınır 100 bazı kanallarda onu atar ama tüm videoları belli bir güne elle zamanlayamaz ya. 6.000 den fazla video atmış hepsini mecburen api ile zamanlicak ama apidede zamanlamada günlük sınır 90. Belkide masaüstü yazılımlada zamanlamış olabilir :confused:

Günlük sınır kesinlikle 100 değil. daha az diye biliyorum, en fazla 50'dir... ve bu videoları elle manuel zamanladığını düşünmek zaten çok mantıksız.. masaüstü prog ile auto upload, oto zamanlıyorlar.

Son düzenleme:
Bu kadar video atabilmek icin 2-3 bin gmail kullaniyorlar sadece , gerisini siz tahmin edin .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri