yok artık pes dogrusu

onu bunu bilmem de cocukken su parkında ş. sizin biri su kayagına leşter cakmıs kızın biri topugundan omzuna kadar kesilmişti biz de havuzda yüzüyorduk o gün den sonra parklarda normal kayaklardan bile kayamadım

habere girmedim yedigim ekmekten de olurum diye :(

yok artık diyorum midem kalktı gece gece

yahu o değilde iyice çiğnemenin önemini anladım.abi muhtemelen çiğnemeden yutmuş.

Edit.. Haber doğruymuş ama kalple alakası yok yemek borusu parçalanmış adamın ana haberlerde çıktı :)

Son düzenleme:
hahahaha ulan bu nedir ya bir acil yardım calısanı olarak diyorumki yoh anasını bale pabucu.
Adam nasıl bir kafayla yazmıssa haberi bu kadar sallanmaz adam agzından yiyecekte kalbine saplanacak ulan kalbe ekmek mi gidiyor ahahah nasıl salak bir haberdir ya

yalan mı bilemem ama arkadaşım aynı paylaşımı yapmış ve amcası olduğunu söylemiş adam yoğun bakımdaymış şu anda. gerçek olma ihtimali yüksek

yalan mı bilemem ama arkadaşım aynı paylaşımı yapmış ve amcası olduğunu söylemiş adam yoğun bakımdaymış şu anda. gerçek olma ihtimali yüksek

Hocam akil var mantik var ekmeğin icinden cikan jilet nasil kalbe gider :) kalbe gitmesi icin damarlarin icind3n gecip gitmesi lazim eger kalbine saplandiysada ekmekle falan yememistir yada bunlar ailecek kafayi kirmis firindan tazminat koparma pesindeler

böyle haber mi olur hayret birşey saçmalıgın daniskası ya
iyice sapıttılar
ağzını kesmedimi ? hadi kesmedi zaten mideni soluk borunu parça parça yapar kalpte ne işi var

sizce dogrulugu varmı ? gözünüzü sevem tartışma çıkarmayın

Yediği Ekmeğin İçinden Jilet Çıktı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Hocam haber doğruymuş az önce startv ana haberde çıktı ama kalpte değil yemek borusu parçalanmış adamın.. az önce izledim neler oluyor yahu işini hakkıyla yapan kalmamış..

Olay bizim mahallede oldu ve her zaman Ekmek aldığımız fırından almışlar ekmeği sanırım. Jilet yemek borusunu parçalayıp oradan atar damarı kesiyor ve iç kanama oluyor. Sürekli gördüğüm biriydi. İnşallah iyileşir Allah yardımcısı olsun.

Ekmekde jiletin ne işi var diyen arkadaşlar içinde, ekmeğin üzerinden ki çizgiyi uzun sopalara bağlanan jiletlerle yapıyorlar. Bütün fırınlarda böyledir.

Son düzenleme:
Ekmekten çıkan jilet yemek borusunu keserek kalbine saplandı nasıl bir talihsizlik geçmiş olsun :(

yahu ekmek yerken artık didik didik edecez. herkesin çoçuğu var çoluğu var. o adama değilde bizede denk gelebilirdi o ekmek. o ekmek fırınınıda , bişe yok diyen ilk hasteneyide benzin döküp yakacan. müstehaktır. nasıl bişe yok, adamda jilet çıkıyor. bide bugun doktorlar grev yapmış. ulan 5 siniz sağlamsa 5iniz bu şekilde milleti azarlayan hor gören dengesizlersiniz.köpek soyları.göndermeyipte, erken müdahele etseler belki adamın kalbine saplanmazdı. bir ömür boyu sağlığından oldu, + o adamın ailesi çoçugu nasıl geçinecek şimdi, kim bakacak onlara, bir yuvanın hüsranı...Allah sabır ve sıhhat versin : /

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri