- Web sitesi
- www.netdc.net
Merhaba siparişler teslim edilmiştir, test istiyen arkadaşlar lütfen pm göndererek veya skype adresinden isteyiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arakdaslar VDS yi 1 saat önce aldım biraz kullanayım nasıl oldugunu yazacam
Speedtest.net by Ookla - My Results
test edebilir miyim lütfen? Bİlgisayarımda skype yüklü değil ama
Pm ile gönderildi.
Merhaba, speedtest sonuçları asla gerçek değildir.
Speedtest.net by Ookla - My Results
---------- Mesaj saat 00:16:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:15:15 civarında gönderildi. ----------
Pm ile gönderildi.
2 3 kere test yaptım ama sizin aldığınız sonucu alamadım. Gidip sonuçları kendım de uydurmadım. freemake ile video indiriyorum en az 2mbps en yüksek 10mbps ama ben şikayetçi değilim bnm işimi görüyor. Gayet te kullanımı hızlı ve güzel.
Merhaba, yazdığım cevabı yanlış anladınız galiba, bir şey uydurduğunuzu ima etmedim etmemde yanlışımız olduysa özür dileriz.
Sadece speedtest.net verilerine bel bağlamayın demek istemiştim.
tutturdan paranızı gonderıyorum hocam
Hayırlı olsun.
herkes yorum yapmış yorum illa iyi olcak diye değil . yorumum şu :
vds yi aldım aldıgıma pişman oldum 30 dk sonra teslim ettim . teslim etme sebebim 68 mbit ile dosya indiriyor . 1 saatlik hd videoyu ( 1 gb ) videoyu 21 dk da indiriyor idm ile . vdsmerkezi inanmadı ama gözlerimemi inanıcam ona mı neyse alan kişiler yorumları değerlendirir diye düşünüyorum . yorum illa iyi olcak değil :=
1 saatte 1 cevap verirseniz alooo demek gayet güzel üslup hatta 1 saniyede verseniz de uslup la ne alaka alo demenin sen telefonu açarken alo demiyormusun ?
bu arada size yalan mı söyliycem inanmıyorsunuz 1 gb dosyayı 21 dk da indiriyor benim çıkarım & karım ne olcak bu işten yalan söyleyim ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.