Yoksa siz hala ünlemi geçemiyormusunuz ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Evet büyütülüyor izliyolae mı izliyorlar dislike fln çok az oluyo

Ben izlemem anlamayan insanlar izleyebilirde.
Eğer görüntü büyüyorsa videoyu anında kapatırım.
İşten anlamayan, Seyir Zevki olmayan insanlar izleyebilir.

Ferhat göçerin ağzı oynuyor ses yok 2 milyon izlenim :D

Kırpmayı bazısı görüntüyü küçültmek olarak anlamış, bazısı da video 100 dk ise 40 dk'sını kesip 60 dk yüklemekte. Hangi insan doğru düşünüyor?

Kırpma derken videolar Büyütülmüyor mu?
Hiç yapmadığım için bilmiyorum ama eğer görüntü büyükmekse, VİDEO İĞRENÇ oluyor.
YT'de bolca örneği var.
Yarısı yok ekranın karakterler tek başına konuşuyor felan.
Enteresan işler.
:D

İlk insan doğru düşünüyor

Videoları büyütüyor.Misal 720p kaliteyi 360p düşürüyor.Videonun ilk hali hd ise kırpmak sorun olmuyor.360p lik videoyu kırparsan görüntü yerine hareketler izleyebilirsin :D Video üzerinde deneyin ne dediğimi anlayacaksınız.İşe yarar ve sürekli kullandığım yöntem.Son olarak milyon hitler alan videoları evirip çevirip atıyorlar videoda ne olduğu belli değil 10 milyon kişi izlemiş.Gerisini siz düşünün...

videoyap şu anda kırpıyor mu ? ben kademeli olarak %50ye kadar düşürdüm hala aynı görüntü ve eşleşen veriyor :S

5 dk önce tuvalette bunu düsündüm dünya engelli bi kategori vardı bi deneyim videoyapta diye 10 dan baslarım 30 a kadar kırparım diyodum:)

videoyap şu anda kırpıyor mu ? ben kademeli olarak %50ye kadar düşürdüm hala aynı görüntü ve eşleşen veriyor :S

Hocam bazen kırpmak yerine, renk açmak veye çerçeve eklemek eşleşeni geçiriyor.Bazen de 3'ünü bir arada yapmak hatta eşleşeni ilk saniyelerde veriyorsa 1-2 saniye kesmek geçiriyor.Video ısrarcı ise sen de ısrarcı olacan :D Tabi benim için en önemlisi videonun izlenebilir olmasıdır.

Boyut 150 mb dan büyükse kırpmaz videoyap

hocam senn dediğin yöntemi bn de uyguluyordum şimdiye kadar ama işin kötü tarafı uzun videoalarda işe yaramıyor.şunu diyecem video kaç mb olduğunu nsl bilecem yani kaç dakikalık videolar 150 mb tan küçüktür bunu nasıl bilebilirim?

Hocam ünlemli videolar bir kanalda ise o kanaldaki videoları %30 kırpma ile başka bir kanalamı çekelim diyorsun? O kısmı çözemedimde şu an mevcut kanalımdaki tüm videolar ünlemli :)

Hocam ünlemli videolar bir kanalda ise o kanaldaki videoları %30 kırpma ile başka bir kanalamı çekelim diyorsun? O kısmı çözemedimde şu an mevcut kanalımdaki tüm videolar ünlemli :)

Valla hocam ünlemlileri çekmeyi denemedim hiç ama bişey farketmiyo dolar yanmaması az ihtimal. Deneyin ilk sonucu yazın işinize yarar umarım

%40 kırpılan video izleyenler cidden sorunludur ya açmazlar dahi 2-3 sn kapatırlar bence bu geçsede işe yaramaz yöntem en fazla %10 kırpma lazım fazlası video bozuyor

Bnde dzi çalışıyorum hep valla çatır çatır izliyo millet Sen 1 hafta yükle bak gör sesleri çıkmıyo :D

o anlamda demedim hocam videoyap 150 mb hak veriyormuşya bize.. bende dizi çalıştığım için genelde videolar 150 mb üzeri.. ondan dolayı nasıl kırpıcağımızı sordum :D illa render mı yapıcaz tek tek :(

Toplu videoda kırpma yapıyor mu videoyap ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri