yol durumu

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
arkadaşlar acil kahramanmaraş - ankara yol durumunu öğrenmek gerek ben bulamadım bi türlü aracımda kar lastiği yok o yüzden tedirginim acil ankaraya gitmem gerek yollarda kar buz var mıdır acaba?

arkadaşlar acil kahramanmaraş - ankara yol durumunu öğrenmek gerek ben bulamadım bi türlü aracımda kar lastiği yok o yüzden tedirginim acil ankaraya gitmem gerek yollarda kar buz var mıdır acaba?

Hocam sakın ama sakın delirmis olmaz lazim.Yollar hafif buzlu Buzu geçtim hadi hava -2 -5 arası geziyor.Yaz lastiği tas gibi olmuştur.yol tutmaz araba.Sakın aman deyim bak

bende ankara elbistan arası gideceğim bu akşam elbistan tarafında tanıdık otobüs kaptanlarıyla konuştum herhangi bir sorun yok dediler ama akşama ne olur yollar bilemiyorum bakalım hayırlı yolculuklar size de

yaz lastiği yağmurda bile kayar, hafif karda 10 dk da pert olursun hem kendi canını hem de insanların canını tehlikeye atmayın ölümden başka acil bir şey olamaz.. otobüsle gidin

Hocam en kötü ihtimal 16' ise lastikler hemen 4 tane kislik alin durumunuz nasıl bilmiyorum michelin alpin 5 800 liraya sıfır alırsınız gidin gelin max 1 saatini alir bas git sonra.Durum yeterli değilse bin otobüse git.

ailemi götüreceğim , önlere sadece kış lastiği alsam yeterli mi acaba

---------- Spam Engelliyici 13:01 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------

Hocam en kötü ihtimal 16' ise lastikler hemen 4 tane kislik alin durumunuz nasıl bilmiyorum michelin alpin 5 800 liraya sıfır alırsınız gidin gelin max 1 saatini alir bas git sonra.Durum yeterli değilse bin otobüse git.

durumum iyi değil hocam

hocam gerekirse gitmeyin, ama sakın o buzlu yolda yaz lastiğiyle yola çıkmayın, bakın riskli demiyorum kesin %100 kayar diyorum, Allah korusun kaza dedigimiz şey saniyelik, ve geri dönüşü yok, hatırlatmak istedim

ailemi götüreceğim , önlere sadece kış lastiği alsam yeterli mi acaba

---------- Spam Engelliyici 13:01 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------

durumum iyi değil hocam

Tutmaz hocam sadace ön.On tutar arka savurur bu sefer.Otobus en iyisi

savurma yapmıyor ondan sıkıntı yok önlere alırsam yeterli bence teşekkürler yorumlarınız için

Nasil yapmaz hocam.Viraja girince 2 lastikte yuk azalacak yer de tutmayınca savuracak.Esp yakacak hemen.Esp de gaz kesip fren yapacak ama tutmayacak gene araba

Geçen sene tam kar yağışının en şiddetli olduğu zamanda Bursadan Ankaraya gıttım Ankaradan tekrar Bursaya döndüm hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım Hele o Ankarada mezitler denilen bir yer var tam kabus bölgesi Acil gitmeniz gerekıyormuş kar lastiği kesın olmalı Zincirde olmalı araçda ve gerekırse hemen takmayı bilmiyorsanız öğrenmeden yola çıkmamanız çok iyi bir karar olur

Geçen sene tam kar yağışının en şiddetli olduğu zamanda Bursadan Ankaraya gıttım Ankaradan tekrar Bursaya döndüm hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım Hele o Ankarada mezitler denilen bir yer var tam kabus bölgesi Acil gitmeniz gerekıyormuş kar lastiği kesın olmalı Zincirde olmalı araçda ve gerekırse hemen takmayı bilmiyorsanız öğrenmeden yola çıkmamanız çok iyi bir karar olur

şu an yollar temiz galiba? ankarada kar yokmuş

Kisin yaz latigi kullanmak.?????? Tamam anladikki senin caninin bir kiymeti yok,Peki Allah korusun ama bir kazaya sebebiyet versen,Bir aileyi,cocugu,bebegi yok etsen.???? Neyse en iyisi ben susayim,,

Kar lastiği sadace kar da diye bi sey yok bunu dmek istiyorum.7 derecenin altında yazlik lastik tas gibi gibi fren yaparsın kizaklar.

Hiçbirşey olmaz merak etme en fazla Ankara'ya kadar gelebilirsen Büyükşehir'in ücretsiz cenaze arabaları var geri onla dönersin!

Hocam mezitler inegöl e inerken. Oranın Allah bin türlü belasını vermiş :D Doğa iyi hoş harika da yoğun kar yağdığı anda yada en geç 15 dakika sonra hele ki önlerde tır gidiyorsa yolda kalmama ihtimalin yok. Virajlarda tır bi döndü onu gören diğer tır da frene asıldı hop yol kapandı 4,5 saat mahsur kaldık.

Geçenlerde denedim yaz lastiği ile kar kaplı düz yolda araç gitmiyor bile, 3-5 metre gidip kalıyor, karları temizliyorum bidaha 3-5 metre gidip kalıyor. Azıcık bi buz veya kar görsün hemen kontrolden çıkıyor bide çok düşük hızda bunu yapıyor. Uzun yola kesinlikle çıkılmaz. Bin otobüse git sonra kafana vurma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri