arkadaşlar acil kahramanmaraş - ankara yol durumunu öğrenmek gerek ben bulamadım bi türlü aracımda kar lastiği yok o yüzden tedirginim acil ankaraya gitmem gerek yollarda kar buz var mıdır acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar acil kahramanmaraş - ankara yol durumunu öğrenmek gerek ben bulamadım bi türlü aracımda kar lastiği yok o yüzden tedirginim acil ankaraya gitmem gerek yollarda kar buz var mıdır acaba?
Hocam en kötü ihtimal 16' ise lastikler hemen 4 tane kislik alin durumunuz nasıl bilmiyorum michelin alpin 5 800 liraya sıfır alırsınız gidin gelin max 1 saatini alir bas git sonra.Durum yeterli değilse bin otobüse git.
ailemi götüreceğim , önlere sadece kış lastiği alsam yeterli mi acaba
---------- Spam Engelliyici 13:01 ---------- Önceki Mesaj 13:01 ----------
durumum iyi değil hocam
Tutmaz hocam sadace ön.On tutar arka savurur bu sefer.Otobus en iyisi
savurma yapmıyor ondan sıkıntı yok önlere alırsam yeterli bence teşekkürler yorumlarınız için
Nasil yapmaz hocam.Viraja girince 2 lastikte yuk azalacak yer de tutmayınca savuracak.Esp yakacak hemen.Esp de gaz kesip fren yapacak ama tutmayacak gene araba
Geçen sene tam kar yağışının en şiddetli olduğu zamanda Bursadan Ankaraya gıttım Ankaradan tekrar Bursaya döndüm hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım Hele o Ankarada mezitler denilen bir yer var tam kabus bölgesi Acil gitmeniz gerekıyormuş kar lastiği kesın olmalı Zincirde olmalı araçda ve gerekırse hemen takmayı bilmiyorsanız öğrenmeden yola çıkmamanız çok iyi bir karar olur
Kisin yaz latigi kullanmak.?????? Tamam anladikki senin caninin bir kiymeti yok,Peki Allah korusun ama bir kazaya sebebiyet versen,Bir aileyi,cocugu,bebegi yok etsen.???? Neyse en iyisi ben susayim,,
Geçen sene tam kar yağışının en şiddetli olduğu zamanda Bursadan Ankaraya gıttım Ankaradan tekrar Bursaya döndüm hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım Hele o Ankarada mezitler denilen bir yer var tam kabus bölgesi Acil gitmeniz gerekıyormuş kar lastiği kesın olmalı Zincirde olmalı araçda ve gerekırse hemen takmayı bilmiyorsanız öğrenmeden yola çıkmamanız çok iyi bir karar olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.