Yolda Yürürken Laf Atan İnsanlar

Haribo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar olay dün geldi başıma yolda 6 kişi yürüyor gece saatlerinde ve bana şşşş yürü lan dedi birisi ve 5i birden gülmeye başladı bende hiç istifimi bozmadan yürüyüp gittim ama cidden içimde kaldı sizce doğru olanı mı yaptım.
Okumak için bu şehirde bulunuyorum

Yanımızda eşimiz annemiz kızkardeşimiz arkadaşımız da olabilir böyle bir durumda sizler ne yapıyorsunuz?

İlla silahlanıp orada günlerini göstermek mi gerekiyor?

Ayrıca durumla ilgili güzel bir sure buldum:

63-Rahmân’ın kulları, yeryüzünde vakar ve tevazu ile yürüyen kimselerdir. Cahiller onlara laf attıkları zaman, “selâm!” der (geçer)ler.(Furkan suresi)

Belinden silahi çıkaracaksin coktureceksin dizlerinin ustune altlarina sıciracaksin baska turlu duzelmezler o serefsizler

Onlar eksik insanlardır. Duygusal yönden, ailesel yönden tamamlanmamış, yarıda kalmış insanlardır. O kadar eksiklerdir ki "Yürü lan" bile onların gülmesine yeter. Ergenyuslardır, hiç büyümezler, yaşları ilerlese de akıl yaşları bir yerden sonra ilerlemez sabit kalır. İl ilçe farketmeksizin her yerde her saatte görülebilirler. Kurt adam misali geç saatlerde daha da aptallaşırlar. Genelde görmezden duymazdan gelip yoluna devam et. Silah, bıçak olaylarını aklına bile getirme. O çözüm değildir, ille çözüm arıyorsan, içinde kalıyorsa, gücün yetiyorsa Allah yarattı demeyeceksin, yetmiyorsa uzaklaş :) Bir yandan da ufak ufak bir dövüş sporuna başla

Onlar eksik insanlardır. Duygusal yönden, ailesel yönden tamamlanmamış, yarıda kalmış insanlardır. O kadar eksiklerdir ki "Yürü lan" bile onların gülmesine yeter. Ergenyuslardır, hiç büyümezler, yaşları ilerlese de akıl yaşları bir yerden sonra ilerlemez sabit kalır. İl ilçe farketmeksizin her yerde her saatte görülebilirler. Kurt adam misali geç saatlerde daha da aptallaşırlar. Genelde görmezden duymazdan gelip yoluna devam et. Silah, bıçak olaylarını aklına bile getirme. O çözüm değildir, ille çözüm arıyorsan, içinde kalıyorsa, gücün yetiyorsa Allah yarattı demeyeceksin, yetmiyorsa uzaklaş :) Bir yandan da ufak ufak bir dövüş sporuna başla

Hocam dövüş sporu tamamda eleman 6 kişi yanyana yürüyor

sorunun cevabını kendin vermişsin bak, karşılık verseydin şu anda hastanede olacaktın.. Bu hayatta bir çok şeyi takmamak lazım, onlar bu hayatta bir b.ka yaramayan mahlukatlardır boşver.

Ayrıca sana nasihat vereyim, ağzını burnunu kırsalarda ne bıçak ne silah hiç bir zaman taşıma, bedeli ağır olur senin için.. pişman olursun.. :)

Hocam dövüş sporu tamamda eleman 6 kişi yanyana yürüyor

Sen sağlam olduktan sonra onlar bıçak vs pislik yapmadığı sürece sorun olmaz. Onlar kalabalıklarına güvenirler. Zaten birine sağlam bir yumruk atsan en az 3 tanesi topuk yapar. Ama yine de kalabalık durumlarda riske girme :)

İstifini bozmadan devam et hocam. Ne o adam hatırlar seni 1 hafta sonra ne de sen onu.
Sırf bu laf atmalar yüzünden nice adam erkenden hayatını kaybetti. Gerek yok böyle şeylere.

her havlayan ite hoşt demeye vakitte sabırda yetmez :D ama arada kuru sıkıyla korkutucaksın bunları :D

kurtlar vadisini izleyen gençlik 12 yaşında çocuk bile kendini mafya sanıyor artık. çok kızıyorum böyle şeylere ben olsaydım ana avrat söverdim sonra beni döverlerdi orada.

yoluna devam et bırak kendi egolarında kavrulsunlar. Ne yazık ki benim de böyle arkadaşlarım var 13 17 yaş aralarındayken yoldan geçen üniversitelere o zaman yurtlarına kızlı erkekli bizim mahalleden geçerlerdi. Şimdi utanıyorum o durumdan.

kardeşim döve döve adam mı biter.bende trafikte çok rastlıyorum bu itlere.gerekli gereksiz aksiyonlar.evvelden yanıt veriyordum da şimdi umursamıyorum.haklısın deyip yolunuza bakın.tabi size zarar verirlerse orası ayrı konu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri