Yolumu çizmem lazım

• Kullanıcı Depents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Depents

Yasaklanmış
Merhaba değerli forum üyeleri. Herkes gibi para ihtiyacım bulunmakta. Fakat benimki sizinki gibi ek gelir olarak değil bu işe okulumun yanında zaman ayırıp gelen parayı tekrar okula vermek zorundayım. Durumumuz günden güne kötüleşiyor. Tüm ytpara abilerimizin videoları 2-3 kere izledim ve işleme koymaya çalışıyorum ama 1tl sınırını pek geçebildiğim söylenemez.

Okulum için 10bin gerekiyor. Elimden geldiğince bir işlere sarılmak istiyorum.

Önereceğiniz , bildiğiniz her türlü işe razıyım

Ingilizce biliyosan hic turkce icerikle ugrasma. Herhangi bi yabanci ulkenin yerel yayinlarina bak. Tv programlari, diziler, filmler falan. Eslesen vermeyen mutlaka vardir, buyuk ulkelere degilde daha cok ufak ulkelere bak ;)

Ingilizce biliyosan hic turkce icerikle ugrasma. Herhangi bi yabanci ulkenin yerel yayinlarina bak. Tv programlari, diziler, filmler falan. Eslesen vermeyen mutlaka vardir, buyuk ulkelere degilde daha cok ufak ulkelere bak ;)

Öncelikle vakit ayırıp baktığınız için teşekkürler. Yabancı çalışıyorum diyebiliriz. Açıkçası aklıma yabancı dizi yada yabancı film gelmiyor. Ayrıyatten ufak bir ülke çalışırsak ne kazanacağız ki ?. Haber videolarıda kazandırmıyor ne yazikki.

Öncelikle vakit ayırıp baktığınız için teşekkürler. Yabancı çalışıyorum diyebiliriz. Açıkçası aklıma yabancı dizi yada yabancı film gelmiyor. Ayrıyatten ufak bir ülke çalışırsak ne kazanacağız ki ?. Haber videolarıda kazandırmıyor ne yazikki.

Ufak bi ulke dedigim fazla bilinmeyen, youtubea videolari pek atilmamis olan ulkeler. 5-10 milyon nufuslu bi ulkenin izlenecek videolarini atsan kanalin duyulmaya basladikca izlenimin gayet iyi seviyeye gelir. Yabanci dizi yada film aklina gelmez, arastirman gerekir. Burada kimse hic bi caba sarfetmeden kazanmiyor malesef. Gununun yarisini arastirarak geciren insanlar var.

Hocam bence spor haberleri yükleyin. Ünlülerin videolarını sürekli takip edin yalnız müziklerini değil haberlerini. Örneğin geçen ay atılan Justin Bieber videosu 50 milyon olmuştu sanırım.

Hocam bence spor haberleri yükleyin. Ünlülerin videolarını sürekli takip edin yalnız müziklerini değil haberlerini. Örneğin geçen ay atılan Justin Bieber videosu 50 milyon olmuştu sanırım.

Spor videoları denemiştim hocam çok fazla telif aldım ne yazikki.

Son cümlenize katılmıyorum hocam :) ing. haber üzerine çalışıyorum suan aylık en az 1k $ getiriyor :) İşini bilene kazandırıyor yani... Spamda değil tek kanal ;)

Sana ufak bir tavsiye. Herkes elinden geldiğince illa ki bir tavsiye verecektir. Sen tutup da hepsine başlıyorum deme.

İlk olarak verdiği kategoriyi araştır. Kaç dil sana yakın geliyorsa Örnek, İngilizce, Korece, Çince gibi o dilde ki o kategorileri araştır. Daha sonra başlayacaksan başla.

Hemen öyle her kategoriye başlarsan işin zor. Şu şartlarda hangi konu ile ilgilisin? Spor mu? O zaman Messi gibi ama sürekli takip edilen futbolcunun gollerini birleştirip ufak bir efekt ile de bir şeyler hazırlayıp atabilirsin.

Çince, Korece, Almanca haber atabilirsin.

hocam Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah diledigine ulaşırsın ben 2 aydır adam akıllı ögrenmek istedim isten sonra ek gelir olur dedim vine çalıştım rakip cok olunca işte zora giriyor 1 aydır vine çalışıyorum 3 kanaldan 250 lira kazandım en hit video 120 bin ama 7 sn olunca iş cok cok degişiyor sana tavsiyem vine yükliyeceksen mani olmayım tabikide sakın türk vine degil yabancı çalış +10 dk üstü toplu videolar atmaya bak en iyileri odur kitle tuttun mu tamamdır Umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur Bol kazançlar Umarım istedigin yerlere gelebilirsin

Sana ufak bir tavsiye. Herkes elinden geldiğince illa ki bir tavsiye verecektir. Sen tutup da hepsine başlıyorum deme.

İlk olarak verdiği kategoriyi araştır. Kaç dil sana yakın geliyorsa Örnek, İngilizce, Korece, Çince gibi o dilde ki o kategorileri araştır. Daha sonra başlayacaksan başla.

Hemen öyle her kategoriye başlarsan işin zor. Şu şartlarda hangi konu ile ilgilisin? Spor mu? O zaman Messi gibi ama sürekli takip edilen futbolcunun gollerini birleştirip ufak bir efekt ile de bir şeyler hazırlayıp atabilirsin.

Çince, Korece, Almanca haber atabilirsin.

Pes etmek yok hocam hangisi bana uygunsa önce deneyeceğim baktım olmuyor başka kategoriye bakacağım.

hocam Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah diledigine ulaşırsın ben 2 aydır adam akıllı ögrenmek istedim isten sonra ek gelir olur dedim vine çalıştım rakip cok olunca işte zora giriyor 1 aydır vine çalışıyorum 3 kanaldan 250 lira kazandım en hit video 120 bin ama 7 sn olunca iş cok cok degişiyor sana tavsiyem vine yükliyeceksen mani olmayım tabikide sakın türk vine degil yabancı çalış +10 dk üstü toplu videolar atmaya bak en iyileri odur kitle tuttun mu tamamdır Umarım azda olsa yardımcı olmuşumdur Bol kazançlar Umarım istedigin yerlere gelebilirsin

Cevabınız için teşekkürler. Umarım hep birlikte istediğimiz yerlere geleceğiz.

Siteden indiriyorum inceliyorum telif vericek bölüm varsa atmıyorum. Etiketi tek tek elimle girerim devamlı ;) Logo felan eklemiyorum.

Teşekkürler hocam bir araştırıp denemek istiyorum. Kazançlarınız artması dileğiyle :)

Son cümlenize katılmıyorum hocam :) ing. haber üzerine çalışıyorum suan aylık en az 1k $ getiriyor :) İşini bilene kazandırıyor yani... Spamda değil tek kanal ;)

Hocama katılıyorum.Haber videoları çok iyi kazandırıyor.Ben full haber çalışıyorum.Aylık 600 TL civarı kazanıyorum.Okul zamanı pek ilgilenemiyorum.Yaz tatili bi gelse :))) O zaman 2000TL falan yapmayı hedefliyorum.Haber kategorisini öneririm

hangi haber kanallardan telif gelmediğini de söyleyebilir misiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri