vışşşş diyorum sadece![]()
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] buraya yumruk havaya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vışşşş diyorum sadece![]()
Hocam bonna da banda yok adam direk yok olmuş buda mı deneme amaçlı acaba ? Bilgilenmek açısından soruyorum
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] buraya yumruk havayanerdesin üstad, mesaj yazmaz oldun foruma
![]()
İşi düştümü geliyor
İşi düştümü geliyor
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] beklenmeyecek hareketler bence![]()
Akıllı olun ben görünmeden takip ediyorum olan biteni....ben ve müridlerime kimse dokunamaz...rahat olun
---------- Mesaj saat 17:19:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:22 civarında gönderildi. ----------
sen benim mürid listemdeydin değilmi serdaryoksan bile eklendin
serdar senin muridin sende benim müridimsin dimi
cemaat kuracam az kaldı bekleyin
sen daha bebeydin bu işlerde ben dedelik yaparken![]()
ben bu işe 2012 de başladım ya sen?
2012 nedir taaaaaa kaç yil sonra la o :d
iyimisin sen ne içtin 2 sene önce oluyor sonra değil
Yav bırakın başladığınız zamanı da kazanç arttırıcı nokta atışı stratejiler paylaşında, kazanmayan arkadaşlara faydanız dokunsun.
Hep bana hep bana bırakın bu bencilliği be biraderytpara duruşu bu değil üstadlar, sizden beklemediğim hareketler içersinde gibisiniz gibi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.