- Web sitesi
- www.ytpara.com
Merhabalar öncelikle bu üyeyi gerçekten tanımıyorum.. Dikkatimi çekti alt tarafta online kişi listesinde neden banlandığına baktım felan banlanma tarihi çok eski olmasına rağmen ara sıra gözüme çarpıyor foruma giriş yapıyor ve ben özellikle mesaj geçmişlerini incelediğimde her hangibir kötü niyetli birisi olmadığı kanatine vardım. Yinede en iyi kararı yönetim daha iyi bilir ben sadece içimden gelenleri yazdım foruma katkı sağlayacaklarını düşünüyorum ve yönetimin bir kez daha bu üye hakkında fikirlerini yürütmesini talep ediyorum. Eğer uygun görülürse bu arkadaşın tekrar foruma kazandırılmasını istiyorum.İlgili üye nicki [MENTION=722]MazlumSomer[/MENTION]
Ayrıca [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] adlı eski bir moderatör arkadaş isteği üzerine süresiz banlanmıştır. Bana kalırsa bu arkadaşta bir anlık öfke ile süresiz banlanılmasını istedi. Bu iki arkadaşta foruma süresiz banlı olmasına rağmen nickleri ile giriş yapıyor. İçime pek sinmedi. Bu iki değerli arkadaşımızın forumda üyeliklerinin banlanmasına yönelik tekrar düşünülmesini [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abimizden rica ediyorum. Herkese iyi forumlar dilerim