Yöntemsiz Hissediyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1) yt-yt, kanalı komple indir, her gün 15-20 şer video atarak kopyala, kategoriler etkili, yöntem yorucu yıpratıcı, kazanç ehh işte.
2) yt-yt, kanalı komple indir, 100 er li at, kategoriler aynı, atılan videolar 0-5 izlenimde kalıyor çoğu, çok video ama izlenim gelmiyor, yöntem kolay, kazanç 0 a yakın.

Bu 2 yöntemi karışık uygulayarak 20 kanalım var şuan, günlük kazancım en az 10 dolar, ama nasıl devam etmeliyim kafa karışık?

Kanal kopyala at kenara güzel de, izlenim gelmiyor, kazanca etkisi olmuyor.

Siz ne önerirsiniz arkadaşlar?

Orjinal ol günde 100 dolar kazan..

çok yıpranıp, yorulmak da istemiyorum, bütün gün pc başında asosyal oldum iyice, otomatik alışkanlık yapacak fazla kafa yormayacağım bir algoritma peşindeyim

Kanalı açarım 300 civarı video atarım bırakırım bi kenara bi ay sonra izlenim ve para gelir fazla şry yapmam. Bitwk eklenenler twit ve fbde paylaşılır

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kanalı açarım 300 civarı video atarım bırakırım bi kenara bi ay sonra izlenim ve para gelir fazla şry yapmam. Bitwk eklenenler twit ve fbde paylaşılır

Bu kanal kopyalamanın sırrı bir süre sonra mı tutmaya başlıyor videolar? Siz kanal kopyalayarak başarılı oluyor musunuz? İyi bir kazanç elde edebiliyor musunuz?

Bunları manuel mi yapıyorsun kardeşim? Botsuz Vps,Vds olmadan, tamamen elle bi pc den?

Bu kanal kopyalamanın sırrı bir süre sonra mı tutmaya başlıyor videolar? Siz kanal kopyalayarak başarılı oluyor musunuz? İyi bir kazanç elde edebiliyor musunuz?

hiç kanal kopyalamadım :) bir kanalı özene bözene yapsana hacı. diğerlerini kopyala yine

Bunları manuel mi yapıyorsun kardeşim? Botsuz Vps,Vds olmadan, tamamen elle bi pc den?

yok 2 adet bot var ve 1 VDS manuel uğraşamam

---------- Mesaj saat 00:42:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:12 civarında gönderildi. ----------

hiç kanal kopyalamadım :) bir kanalı özene bözene yapsana hacı. diğerlerini kopyala yine

aynen hem özendiğim hem de kopya kanallarım olsa iyi olur aslında, ama kopya kanallarda izlenim gelmeme sorunu oluyor, o beni düşündürüyor

benim yöntemim ingilizce haber + fail videoları kendi pc'mden indirip upload ediyorum bazen 3-4 videoyu birleştirip yüklüyorum daha sonra liveleak de yayınlıyorum günde 10k izlenim alıyorum :)

benim yöntemim ingilizce haber + fail videoları kendi pc'mden indirip upload ediyorum bazen 3-4 videoyu birleştirip yüklüyorum daha sonra liveleak de yayınlıyorum günde 10k izlenim alıyorum :)

bu liveleak alemine ben de mi girsem henüz girmedim etkisi oluyor demek ki

valla kardeş hakkaten özgün video yapmak en iyisi. öyle hergün kanal aç kapansın spam yesin emeğin boşa gitsin falan uğraşılacak iş deil. emeğe yazık. adamlar özgün kanal yapıyor 1 yıl sonra bile para getiriyo kanal. yani emek boşa gitmiyor. bence kopyalamak bir yere kadar. özgün yapmanızı tavsiye ederim.

günlük 50 dolar yapmam lazım sanırım bunun için birkaç yöntemi birleştirmeliyim

valla kardeş hakkaten özgün video yapmak en iyisi. öyle hergün kanal aç kapansın spam yesin emepin boşa gitsin falan uğraşılacak iş deil. emeğe yazık. adamlar özgün kanal yapıyor 1 yıl sonra bile para getiriyo kanal. yani emek boşa gitmiyor. bence kopyalamak bir yere kadar. özgün yapmanızı tavsiye ederim.

vallaha kopyalanan kanal kapanınca koymuyor bana 1 kanalı sıfırdan kurup kopyalamak maksimum 1 saatimi alıyor, kopya kanallarda tutucam köşede, ama dediğiniz gibi özgün de çalışıcam, ama çok yormak istemiyorum kendimi, 1 yıldır perişan oldum youtube ile :)

Valla hocam kopyalama derken tüm kanallarda olanlardan eklerim. Mesela yalnızca size ait olani eklemem. Hep bende öyle. Mesela kapanan 300 k kanalım öyleydi. Açtim attim kenara bş baktım günlük 5k min izlenim oluyo )

Ben her ikisinide uyguluyorum hem özendiğim 2-3 kanal var .Hemde kopyalamaya devam ediyorum.

Kopyalamada fark ettiğim şey genelde benim kopyaladığım kanallar mesela ilk gün 500 videomu attım ogün izleniyor belli bir süre süürekli düşük izlenimde devam ediyor sonrasında kanal oturuyor ve izlenimler sabitleniyor.

Mesela 1k videoluk kanal yaptım ilk gün izlendi 2-3k .Bir sonraki gün düşüyo 1k 700 800 sonrasında mesela 2-3 hafta sonra 300 iizlenimde asbit kalıyor ve genelde o şekil devam ediyor.

Tavsiyem her ikisinide beraber götürmen günde 2-3 kanal açsan azar azar ayda 60-90 kanal yapar hemde spam a da düşmessin ben bir haftadır günde 2-3 kanal açıyorum .^3-4 gün oldumu 1 gün ara veriyorum şu an daha giden kanal yok şükür.

Hayırlı kazançlar.

Valla hocam kopyalama derken tüm kanallarda olanlardan eklerim. Mesela yalnızca size ait olani eklemem. Hep bende öyle. Mesela kapanan 300 k kanalım öyleydi. Açtim attim kenara bş baktım günlük 5k min izlenim oluyo )

yani 1 kopya akanlın içeriğini 4-5 ayrı kanaldan mı oluşturuyorsun, onu anladım ben, kopyalama yöntemiyle günlük kazancınız ne düzeyde ortalama? günlük 5k izlenim getiren kopyalanmış kanal vay anasını :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri