Yöntemsiz Hissediyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam o 0da kalan videoalr gün geliyor günde 50k izlenyor siz bol videonuzu atında spama düşmeden 2-3 ay sonra bakın ne kadar kazanıyorsunuz. kendimden örnek vereyim 30-40 k sadece funny ve karma videoalr attım acemilik dönemi işte günlük 5 6 dolar geliyordu başta çok şükür dedim sonra bu acemilikti bide asıla başlayayım dedim yeni başladığım adsensede şuan 10 doları zor görürken diğeri Allaha şükür ortalama 15 dolar getiriyor kaldı ki o acemilik hesabım dediğimin bi kaç kanalına girdim kapanmıştı(seri hesaptı 10 15 tnesi) dahada hiç birine girmedim ne olur ne olmaz die. büyük ihtimal serilerin hepsi kapanmıştır ona rağmen kazaç yazdığım şekilde biraz uzun oldu kusura bakma artık gerisini sen düşün taşın hareket et :)

Ben her ikisinide uyguluyorum hem özendiğim 2-3 kanal var .Hemde kopyalamaya devam ediyorum.

Kopyalamada fark ettiğim şey genelde benim kopyaladığım kanallar mesela ilk gün 500 videomu attım ogün izleniyor belli bir süre süürekli düşük izlenimde devam ediyor sonrasında kanal oturuyor ve izlenimler sabitleniyor.

Mesela 1k videoluk kanal yaptım ilk gün izlendi 2-3k .Bir sonraki gün düşüyo 1k 700 800 sonrasında mesela 2-3 hafta sonra 300 iizlenimde asbit kalıyor ve genelde o şekil devam ediyor.

Tavsiyem her ikisinide beraber götürmen günde 2-3 kanal açsan azar azar ayda 60-90 kanal yapar hemde spam a da düşmessin ben bir haftadır günde 2-3 kanal açıyorum .^3-4 gün oldumu 1 gün ara veriyorum şu an daha giden kanal yok şükür.

Hayırlı kazançlar.

Enes zaten bu kanal kopyalamanın pirisin sen takip ettiğim kadarıyla, ya ben kanalı kopyalıyorum dediğin gibi ilk 1-2 gün izlenim geliyor bazen o da gelmiyor, ondan sonra pek izlenmemeye başlıyor, orda diyorum bu yöntem yaş mı acaba diye, biraz kanalın oturmasını beklemem iyi olur o zaman, yani diyorsun ki kopya kanallar bir süre sonra izlenim açısından istikrar yakalıyor? O zaman kopyalama işine de devam.

Enes zaten bu kanal kopyalamanın pirisin sen takip ettiğim kadarıyla, ya ben kanalı kopyalıyorum dediğin gibi ilk 1-2 gün izlenim geliyor bazen o da gelmiyor, ondan sonra pek izlenmemeye başlıyor, orda diyorum bu yöntem yaş mı acaba diye, biraz kanalın oturmasını beklemem iyi olur o zaman, yani diyorsun ki kopya kanallar bir süre sonra izlenim açısından istikrar yakalıyor? O zaman kopyalama işine de devam.

Yok be Alex ne piri :) Kanal kalmadı ki elimizde.Şu an toplasan elimde 15 kanal anca vardır.Yt spam timi saolsun.

Ama dediğim gibi benim gözlemlerim bu şekilde tabi kategori oalrak ta fark edebilir.Sürekli izlenebilcek şekilde ve özellikle tbm si yüksek kategorilerde atarsan snein yararına olur.

yani 1 kopya akanlın içeriğini 4-5 ayrı kanaldan mı oluşturuyorsun, onu anladım ben, kopyalama yöntemiyle günlük kazancınız ne düzeyde ortalama? günlük 5k izlenim getiren kopyalanmış kanal vay anasını :)

Ama malesef kapandı :-) dün açtım 100 üzeri video var 500 üzeri izlenim almış az önce. 20 doları gördüm o kanalımda

LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hocam o 0da kalan videoalr gün geliyor günde 50k izlenyor siz bol videonuzu atında spama düşmeden 2-3 ay sonra bakın ne kadar kazanıyorsunuz. kendimden örnek vereyim 30-40 k sadece funny ve karma videoalr attım acemilik dönemi işte günlük 5 6 dolar geliyordu başta çok şükür dedim sonra bu acemilikti bide asıla başlayayım dedim yeni başladığım adsensede şuan 10 doları zor görürken diğeri Allaha şükür ortalama 15 dolar getiriyor kaldı ki o acemilik hesabım dediğimin bi kaç kanalına girdim kapanmıştı(seri hesaptı 10 15 tnesi) dahada hiç birine girmedim ne olur ne olmaz die. büyük ihtimal serilerin hepsi kapanmıştır ona rağmen kazaç yazdığım şekilde biraz uzun oldu kusura bakma artık gerisini sen düşün taşın hareket et :)

vallaha ibret alarak okudum :) Kopyalanan kanalda 0 izlenim var diye üzülmek yok yola devam, gün olur devran döner izlenim artar, vallaha siz de olmasanız motivasyonu nasıl tutacağım bilmem :o

hocam videolar güncel olduktan sonra elinizi korkak alıştırmayın.
belli bir zaman geliyor. en popüler sizinki oluyor.

vallaha ibret alarak okudum :) Kopyalanan kanalda 0 izlenim var diye üzülmek yok yola devam, gün olur devran döner izlenim artar, vallaha siz de olmasanız motivasyonu nasıl tutacağım bilmem :o

biraz olsun yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. hocam bu arada ne yapın ne edin uğraşamam edemem demeyin spama yakalanmamaya çalışın.videolar atılır telifler kalkar 0 lar yükselir :) ama spamdan kurtuluş yok çok çektim hala çekiyorum ve kesin çözüm bilende yok varsada söylemiyor yani :)

kardeşim benim sana tavsiyem ; ki ben öyle yapıyorum. Youtube'a başlayalı pek olmadı ortalama 25 dolar civarı kazancım var günde.

Güvendiğim ve abone sayısı 1000+ olan bir kanalım var.. buna kasıntı videolar eklemiyorum daha çok orijinal ve teliflere çok dikkat ediyorum. Haftada pek az video ekliyorum, aboneler organik oldugundan bayağı hit alıyorum.

Ayrıca şuan sayısını tam bilmediğim bir çok kanal açtım ve açıyorum, yine diğeri kadar dikkat etmesem de teliflere dikkat edip günde asgari 30-40 video atıyorum ; yatıyorlar. Artık hit patlar mı patlamaz mı bilemem.gelmezse de youtube içinde yatsınlar.

Bu yöntem ile kazancım sürekli yukarıya doğru ivme kazanıyor, yakında 50 $ ı geçerim diye düşünüyorum.

Hem günde 4-5 saatten fazla da harcamamış,böylece tamamen asosyal olmamış da oluyorum..

güncel videodan kastınız? son 1 hafta, son 1 gün önce youtube a yüklenen videolar mı?

siz ilk 1 gün önceden başlayarak sırayla geriye dönük
2 hafta gidin.
bende hep 1 ay önce olan bişyle ilgili yüklediğim videolar
popi oluyor. (çünkü en popi nin kanal kapanmış oluyor :D )

en önemlisi izlenim az olsa bile önerilerde sürekli çıkıyor.
vaktiniz varsa en popi videolara o kanaldan yorum atın.
(dikkat çekici yorum olsun ki sizin yoruma cevap versinler)
bundaki amaç (kendim test ettim) o videonun sağında hep öneri olarak çıkıyor.
hatta videonun analizlerini inceleyince şaşırmıştım ;)

biraz olsun yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana. hocam bu arada ne yapın ne edin uğraşamam edemem demeyin spama yakalanmamaya çalışın.videolar atılır telifler kalkar 0 lar yükselir :) ama spamdan kurtuluş yok çok çektim hala çekiyorum ve kesin çözüm bilende yok varsada söylemiyor yani :)

Spamdan kastın ip olarak spam a yakalanmak mı? Yoksa spamdan kanalların kapanması mı ?

Spamdan kastın ip olarak spam a yakalanmak mı? Yoksa spamdan kanalların kapanması mı ?

spamdan kanalların kapanması hocam. ip ilede bağlantısı çok az zaten lanet şeyin çünkü sırf denemek için vps aldım ordan hesap açtım video attım kontrollerini bile vpsden yaptım, zaten adsenseyede bağlamadım yani tamamen ayrı bi ülkedeki bi kişi hesap açıp video yüklemiş gibi oda kapandı spamdan ne yapmalı ne etmeli anlamış değilim

spamdan kanalların kapanması hocam. ip ilede bağlantısı çok az zaten lanet şeyin çünkü sırf denemek için vps aldım ordan hesap açtım video attım kontrollerini bile vpsden yaptım, zaten adsenseyede bağlamadım yani tamamen ayrı bi ülkedeki bi kişi hesap açıp video yüklemiş gibi oda kapandı spamdan ne yapmalı ne etmeli anlamış değilim

yeni açılan bir kanala ilk 15 gün spam denemesinden
geçene kadar dikkat etmek lazım.

Bu kanal kopyalama işlemini botlar mı yapıyor? Yani sen kanalı seçiyosun bot Kanaldaki atıyorum 100 videoyu indiriyor,yüklüyor Başlık etiket onları da mı giriyor yoksa :)

Bu kanal kopyalama işlemini botlar mı yapıyor? Yani sen kanalı seçiyosun bot Kanaldaki atıyorum 100 videoyu indiriyor,yüklüyor Başlık etiket onları da mı giriyor yoksa :)

Ytkazan vb. botlarla yaparsan kanalı seçersin videolarla beraber etiket,açıklama kendisi girer.

Vds ile yaparsan kendin indirir yükler etiket açıklama kısmını kendin yaparsın.

Ytkazan vb. botlarla yaparsan kanalı seçersin videolarla beraber etiket,açıklama kendisi girer.

Etiket ve Açıklama olunca reklamların aktif olması daha zorlaşmıyor mu? Bana mı öyle geliyor? Ben reklamlar kolay yansın diye botla da yüklesem etiket ve açıklamaları temizliyorum yoksa gereksiz bir davranış mı bu?

Anladım.Bu siteye ait bi bot var sanırım aylık x lira bu işleri o hallediyor :) Usta senin bu reklam türleriyle ilgili bilgin var mı peki.

Etiket ve Açıklama olunca reklamların aktif olması daha zorlaşmıyor mu? Bana mı öyle geliyor? Ben reklamlar kolay yansın diye botla da yüklesem etiket ve açıklamaları temizliyorum yoksa gereksiz bir davranış mı bu?

Genelde ben ışık yanmayan yüskek izlenim bekliceğim videlarda yanmazsa etiket açıklamayı silip adını asadas yapıyorum sonra yakıyorum.Ama çoklu atarken ellemiyorum genelde.

Bu kanalin zamanla oturma olayini ben de merak ediyorum. 2 tane Teknoloji kanali actim. Bir tanesine yaklasik 3 haftadir video atiyorum. Birine 1 haftadir. Bu 1 haftadir attigimi partnerlige bagladim. Benim de sorunum videolarin izlenim almamasi. Su ana kadar bu iki kanalda beni heyecanlandiran tek sey BGBM'nin 30-45 $ arasi olmasi. Ancak su an kazanc yok denecek kadar az. Sizce de gunluk bu iki kanalima belli sayida video atip arkama yaslanip belli bir zamanin gecmesini mi bekleyeyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri