Yorum atma botu ( Bedava )

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Genelde link eklendiğinde spama düşüyor yorum. Kanal sahibinin yorumu onaylaması lazım

aldığınız yorum spama düşüyorsa yani yorumu onaylatıp açtırabiliyorsanız kullanmayın zararı olabilir

Genelde link eklendiğinde spama düşüyor yorum. Kanal sahibinin yorumu onaylaması lazım

Benim yaptığım çalıştığım dilde " Bu içerikle ilgili kanalıma hepinizi davet ederim tarzında bir yazı ve 2. yorumda kanal ve playlist linkimi veririm . 2. yorum spama düşsede yararını yinede görebiliyorum .

Şu anda deniyorumda kanala giriş yaparkenki çıkan bildirimlere takılıyor ve bu yüzden devam edemiyor. Bildirim çıkmadığında normal bir şekilde yorumu atıyor bu bildirimlerin çıkma olayı botu çok engelliyor bu konuda bildiği bir yöntemi olan varmı? :)

bir turlu giris yapamadim ? nasil kayit olabilirim, detayli anlatabilirmisiniz. Belki de ben anlayamamisimdir, kusura bakmayin. Tesekurler :)

Hocam sanırım botta zaman ayarı yok. İlk 1-2 yorumdan sonrası spama düşecektir hem de aynı yorumsa.

Ben denedim, deneyimlerimi yazayım.

Öncelikle, download linkindeki videoda anlatıldığı gibi sistem sorunsuz çalışıyor. 2 adet kullanmadığım youtube hesabı ekledim. Anahtar kelimemi yazıp 1 sayfa olarak videoları arattım. Yorum ekleme kısmına ise insanları çekmek istediğim başka kanalımın linkini içeren bir yorum yazdım.

Bir hesap 1 sayfadaki videolara yorum atmayı bitirdikten sonra öteki otomatik login olup o da aynısını yapıyor. Buraya kadar her şey normal.

Ancak, anahtar kelimeyi youtube ta aratıp yorum yapılan videolara baktığımda hiçbir yorumun gözükmediğini gördüm. Yani sistem kullanışlı gibi gözüküyor ama bir tane bile yorum video altlarında gözükmüyor.

Ben denedim, deneyimlerimi yazayım.

Öncelikle, download linkindeki videoda anlatıldığı gibi sistem sorunsuz çalışıyor. 2 adet kullanmadığım youtube hesabı ekledim. Anahtar kelimemi yazıp 1 sayfa olarak videoları arattım. Yorum ekleme kısmına ise insanları çekmek istediğim başka kanalımın linkini içeren bir yorum yazdım.

Bir hesap 1 sayfadaki videolara yorum atmayı bitirdikten sonra öteki otomatik login olup o da aynısını yapıyor. Buraya kadar her şey normal.

Ancak, anahtar kelimeyi youtube ta aratıp yorum yapılan videolara baktığımda hiçbir yorumun gözükmediğini gördüm. Yani sistem kullanışlı gibi gözüküyor ama bir tane bile yorum video altlarında gözükmüyor.

hocam daha önceki yorumlardan anladığım kadarı ile link paylaşıyorsanız yorum spama düşüyor. kanal sahibi onaylamadan yorumunuz açık olarak gözükmüyor. onun için de 2 yorum yapabilirsin. ilkinde bi metin,2. sinde link paylaşımı yapabilirsin. linkli yorum paylaşılmasa bile metin çıkabilir diye okudum ben de deneyeceğim ilk fırsatta.

Bu arada paylaşım için teşekkürler...Emeğine sağlık. iyi forumlar.

hocam daha önceki yorumlardan anladığım kadarı ile link paylaşıyorsanız yorum spama düşüyor. kanal sahibi onaylamadan yorumunuz açık olarak gözükmüyor. onun için de 2 yorum yapabilirsin. ilkinde bi metin,2. sinde link paylaşımı yapabilirsin. linkli yorum paylaşılmasa bile metin çıkabilir diye okudum ben de deneyeceğim ilk fırsatta.

Bu arada paylaşım için teşekkürler...Emeğine sağlık. iyi forumlar.

Cevabın için teşekkür ederim. Bir de öyle deneyeyim.

Peki, ben kişileri yönlendirmek istediğim kanaldan giriş yapmıyorum. Kullanmadığım kanallardan giriş yapıyorum her ihtimale karşı. Madem yorum yayınlanmıyorsa yapabileceğimiz en iyi şey kanalımızın ismini mi yazmak?

Cevabın için teşekkür ederim. Bir de öyle deneyeyim.

Peki, ben kişileri yönlendirmek istediğim kanaldan giriş yapmıyorum. Kullanmadığım kanallardan giriş yapıyorum her ihtimale karşı. Madem yorum yayınlanmıyorsa yapabileceğimiz en iyi şey kanalımızın ismini mi yazmak?

zaten kendi kanalınından yorum yaparsan spama düşeblir.o yüzden çöp kanallarla yapmak daha mantıklı. ya yönlendirmek istediğin kanal ismini yazarsın. ya da bu videoların devamı için şuraya da bi göz gezdirebilirsiniz diye yorum yapıp kanal ismi .diğer yoruma da link verebilirsiniz.

zaten kendi kanalınından yorum yaparsan spama düşeblir.o yüzden çöp kanallarla yapmak daha mantıklı. ya yönlendirmek istediğin kanal ismini yazarsın. ya da bu videoların devamı için şuraya da bi göz gezdirebilirsiniz diye yorum yapıp kanal ismi .diğer yoruma da link verebilirsiniz.

Öyle deneyeyim bakalım. Sağol tekrar.

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:48 ----------

Dostum denedim sonuç aynı. Program üzerinden daha önce yorum attığım videoya tekrar denedim. Bu kez 1 saat önce attığım yorum gözüküyor linkli olan. Ancak normal youtube tan arayıp o videodaki yorumlara baktığımda ise linkli olan da link içermeyen yorum da gözükmüyor. @Oscar

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri