you tube builder bot satılır vds benden 200 tl acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pm alabilir miyim

gönderildi

---------- Mesaj saat 16:56:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:51:52 civarında gönderildi. ----------

güncel

---------- Mesaj saat 18:19:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:56:55 civarında gönderildi. ----------

güncel acil satılık

Bot hakkında detayları için ixanthei adresini eklerseniz sevinirim.P.M atamıyorum.

Bu botun ikinci elini satmak yasak değil mi?Ben uyarılarda böyle birşey okumuştum yanılmıyorsam.

Bu botun ikinci elini satmak yasak değil mi?Ben uyarılarda böyle birşey okumuştum yanılmıyorsam.

özel bir dururum var konuştum

---------- Mesaj saat 21:51:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:41 civarında gönderildi. ----------

acil satılıkdır

Konuya ayrıntılı bilgiler eklermisin.
Hangi bot bu? Botu yapan kişi sen misin?
VDS benden demişsin 1 aylık mı ne kadar sürelik bu vds? Vds in özellikleri nelerdir?
Ayrıntılı bilgiler ekleyip konuyu düzenlersen daha düzgün bir satış olur. Daha kolay alıcı bulursun.

Konuya ayrıntılı bilgiler eklermisin.
Hangi bot bu? Botu yapan kişi sen misin?
VDS benden demişsin 1 aylık mı ne kadar sürelik bu vds? Vds in özellikleri nelerdir?
Ayrıntılı bilgiler ekleyip konuyu düzenlersen daha düzgün bir satış olur. Daha kolay alıcı bulursun.

you tube builder eklerim yapımcı ben değilim

arkadaşlar botun 2. el satılması mümkün değildir. Oğuzhan sana satamayacağını söylemiştim. Alan benden destek alamayacak. bilginize.

arkadaşlar botun 2. el satılması mümkün değildir. Oğuzhan sana satamayacağını söylemiştim. Alan benden destek alamayacak. bilginize.

bana da satan arkadaş her türlü destek verecek ben görüştüm sorun çıkartmayacak vs. dedi. yazılımda bazı hatalar olduğu için vazgeçtim allahtan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri