You Tube ne zamana kadar kazandıracak?

YildirimHiko97

Yasaklanmış
2-gündür aklımda hep bir soru var..YouTube ne zamana kadar kazandıracak??malum biliyoruz ki google youtube-den hic ziyana uğramadı ama bu işin kalıcı olub olmamağı biraz düşündürücü...sizce ne zamana kadar para kazanırız bu işden??

neden bu sorunun cevabını arıyorsun ki? bunun cevabı yok...ama illede bi cevap istiyorsan cevap şu: SEN ÖLENE KADAR KAZANDIRACAK... YOUTUBENİN ÖLÜMÜ SENİ BENİ ÖLDÜRÜR anlayacağın....

2-gündür aklımda hep bir soru var..YouTube ne zamana kadar kazandıracak??malum biliyoruz ki google youtube-den hic ziyana uğramadı ama bu işin kalıcı olub olmamağı biraz düşündürücü...sizce ne zamana kadar para kazanırız bu işden??

Hiç bir şeyin garantisi yok heleki seo-google-youtube vb. işlerde son 3 aydır 10k hit alan bir site gelen güncellemeyle 100 tekil kişiye düşebiliyor binlerce örneği var,Youtube populer'de saatlik 10k izlenim alan videolar topluluktan spam vs. kapanabiliyor örnekleri saymakla bitmez. Google'ı başta microsoft olmak üzere her türlü 3.party program mobil'den tut satın alınan notebook'a kadar her yerde sponsor google saymakla bitmez artık tekelleşti google arama motorları konusunda rakipsiz bing-yahoo birleşti hikaye yandex'in doğru düzgün reklam ağı yok anca istanbul sokaklarında otobüs duraklarını süsler :) Böylesine tekellişmiş bir firmanın bitmesi söz konusu bile olamaz buda sorunuzun cevabı asıl soru Youtube ile nasıl başa çıkarız en güvenilen en çok getiri sağlayan kanallar sabah uyandığında kapanmış buluyorsun değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ;)

Kardeşim Bu gibi Soruları Sırf Soru Sormak İçin Sormayın Aklınız Yokmu Düşünün ya :S

Youtube'nin popülaritesi bitene kadar kazandırır. Google diğer arama motorları tarafından dünya genelinde geçilip pazar payı küçülürse kazançlar da aynı şekilde düşüşe geçer. Nitekim google arama sonuçlarında kendi servisi olduğu için youtube'u aşırı derecede ön planda tutuyor. Youtube yerinde aynı pozisyonda başka bir site olsaydı çoktan spam damgası yiyip trustrankı yerlerde sürünüyordu..
Sonuç olarak bir kaç sene daha youtube'layız :)

Youtube bitmez ancak Kazanc teknikleri bir takim biter ornegin spam artik azaldi cunku zorlasiyor iki gun sonra diyebilirlerki her videodan bir tane olsa yeter veya ozgun olmasi icin kisinin kendine ait birseyler katmasilazim diye biliyorsunki ayni videoyu alip allayip pullamak etiket aciklama gibi seylerle ozgunluk degildir. Bu gibi seyler olur onun disinda arkasinda google olan bir yapiya hicbirsey olmaz.

google o reklamlardan herkesin kazandığının iki katını kazanıyordur eminim buna. o yüzden bitmez

Biz türkler herseyi suistimal etmesını iyi beceriyoruz kalıcı olcagına emınım ama genede garantısı yok

soruyu sormamin nedeni youtube-den bu ay buyuk miktar para alacam..bilmiyorum bu pulla kendime ayrica bir ismi kurayim yoksa youtube-yemi yatirayim o,yuzden sordum..ayrica bir is kurmak icinde guzel bir fikrim var youtube-le ilgilide cok guzel fikirlerim var ama cikmazda kaldim :(

Youtube kazancın yerindeyse her ay ort. yüksek bi miktarsa sermaye olarak kullan.

Biz türkler el attıysak en azından bizim için çok uzun sürüceğini düşünmüyorum :)

Dur bi daha yeni yeni değişiklikler yapıyor adamlar :)

O değil , küresel boyutta bir felaket yaşanmadıkça ( Göktaşı düşmesi , mega depremler , süper volkan patlamaları , küresel bir salgın , uzaylı istilası yada yanıbaşımızda süpernova patlaması :D ) bu iş bitmez , kanal açarken şunu kabul ediyoruz ;
-Gelirimin %65 ini yayıncıya vermeyi kabul ediyorum , yani bu gün dünyada tüm youtuberler toplam 35 milyar dolar kazanırsa youtube 65 milyar dolar kazanır ... bu yüzden bu iş bitmez ama kuralları daha da katılaşabilir :)

soruyu sormamin nedeni youtube-den bu ay buyuk miktar para alacam..bilmiyorum bu pulla kendime ayrica bir ismi kurayim yoksa youtube-yemi yatirayim o,yuzden sordum..ayrica bir is kurmak icinde guzel bir fikrim var youtube-le ilgilide cok guzel fikirlerim var ama cikmazda kaldim :(

Kardeş bi iş kurmaktan falan bahsetmişsin... seni tanıman bilmem ama kurmanı başarılı olmanı canı gönülden isterim...fakaaaaatttt Youtube veya adsense gibi gelir ettiğin kazançlara asla güvenme derim...çünkü bi sabah gözlerini açtıdıgında pc başına oturdugunda tüm kanallarının devre dışı kalmış oldugunu görebilirsin....o yüzden yapman gereken GELECEĞE BORÇLANMADAN eline para geçtikçe adsenseden iş yapmaya devam et...."Ortalama adsenseden şu kadar gelirim var" diyerek uzun vadede borçlanma..Adsenseden parayı aldıkça işi geliştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri