You will lose your ability to monetize your videos maili yardım lütfen

megalomaniac

Kayıtlı Üye
Dear ahmet Tv,

We have noticed that your account mehmet tv has multiple unresolved Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks. Your ability to monetize your videos may be disabled on all your accounts linked to this AdSense account unless you resolve these issues. Note that account monetization may still be disabled if you delete the blocked videos.

If you are disabled for monetization, you might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

Benzer soru açmayın diyenler olabilir, tüm kanallar kapanırsa bırakacağım için bu işi burdan ban yesem de önemli değil. hem bir kaç bilgi vermek isterim ve bilgi almak isterim bu durumla ilgi.

Bilgi almak istediklerim;
- bu mailin anlamı olay bitti midir?
- Adsensedeki parayı kurtarma ihtimalimiz var mı?
- Gelen bütün maillerde bir kanalın ismi yazıyor, 1-2 kanal daha yeniydi, içinde video yokken bu maili göndermeleri saçma olmamış mı?

Bilgi vermek istediklerim;
- tek mail ve toplam 10 alt kanal çalışıyordum
- Hepsi ayrı kanallarda olmak üzere 1 telif 1 topluluk 1 dünya engeli yedim
- manuel ekleme yapıyordum

falan filan, daraldım yeminlen.

Benim için olay bitmiş midir arkadaşlar bunun cevabını öğreniyim yeter bana.

mail gelen kanalı sil. sonra yoluna devam et...

sil kanalı gözünün yaşına bakma.

Benim de sizinki gibi oldu.Kanalları ve adsenseyi silip yeniden açtım.

hocam tüm kanalları mı sildin? Ya benim için önemli olan adsensedeki para onu alıyım sonra naparlarsa yapsınlar

---------- Mesaj saat 23:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:14:57 civarında gönderildi. ----------

mail gelen kanalı sil. sonra yoluna devam et...

Hocam uyarı gelen bu kanallara video yüklersek veya, başka bir kanal bağlarsak sıkıntı olur mu? En iyisi elleşememek mi?

bu mailin anlami su; eger ismi verilen kanaldaki sorunlari cozmezsen,adsense'e bagli tumkanallarinin para kazanmasi gidecek.

Cozumu yollari;
1-kanali silmek
2-kanali hemen farkli,oylesine acilmis bir adsense hesabina gecirmek.

Anlattigin uzere,mevcut adsense'inde suan icin bir problem yok.

bu mailin anlami su; eger ismi verilen kanaldaki sorunlari cozmezsen,adsense'e bagli tumkanallarinin para kazanmasi gidecek.

Cozumu yollari;
1-kanali silmek

iwocan harbiden cansın ya, yüreğime su serptin, kanalı komple sildim.

---------- Mesaj saat 23:49:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:58 civarında gönderildi. ----------

Cozumu yollari;
1-kanali silmek

iwocan 1 sorum daha var ya müsadenle, peki bu sildiğimiz kanalın parası da adsenseden silinir mi?

hocam tüm kanalları mı sildin? Ya benim için önemli olan adsensedeki para onu alıyım sonra naparlarsa yapsınlar

---------- Mesaj saat 23:14:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:14:57 civarında gönderildi. ----------

Hocam uyarı gelen bu kanallara video yüklersek veya, başka bir kanal bağlarsak sıkıntı olur mu? En iyisi elleşememek mi?

Hangi kanalinizdan dolayi mail geldiyse sadece o kanali silin. Digerlerinde aynen eskisi gibi devam edebilirsiniz.

iwocan harbiden cansın ya, yüreğime su serptin, kanalı komple sildim.

---------- Mesaj saat 23:49:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:27:58 civarında gönderildi. ----------

iwocan 1 sorum daha var ya müsadenle, peki bu sildiğimiz kanalın parası da adsenseden silinir mi?

kanali para kazanmasi kapanmadan once sildiysen parasini alirsin fakat para kazanmasi kapandiktan sonra silersen alamazsin.Tabi bu soylediklerim de simdiye kadar arkadaslarin basina gelmis seyler. Parayi alamama gibi bi durum da olabilir.Adsense'in ne yapacagi belli olmaz.Simdiye kadar kanalini para kazanma kapanmadan once silen arkadaslar paralarini aldilar.

kanali para kazanmasi kapanmadan once sildiysen parasini alirsin fakat para kazanmasi kapandiktan sonra silersen alamazsin.Tabi bu soylediklerim de simdiye kadar arkadaslarin basina gelmis seyler. Parayi alamama gibi bi durum da olabilir.Adsense'in ne yapacagi belli olmaz.Simdiye kadar kanalini para kazanma kapanmadan once silen arkadaslar paralarini aldilar.

Para kazanması açıktı sildiğim de, bi iyi haber daha verdin eyvallah:)

Cozumu yollari;
1-kanali silmek

2. seçeneği denediniz mi hocam hiç? Konuda bahsedildiği şekilde mail gelen bir kanalı henüz para kazanması deaktif olmamışken "öylesine açılmış" bir adsense hesabına bağlamakla önceki adsense'deki paraları kurtarmış olur muyuz?

2. seçeneği denediniz mi hocam hiç? Konuda bahsedildiği şekilde mail gelen bir kanalı henüz para kazanması deaktif olmamışken "öylesine açılmış" bir adsense hesabına bağlamakla önceki adsense'deki paraları kurtarmış olur muyuz?

Evet deniyorum suan.Suana kadar kanal,ay sonuna hangi adsense'de girdiyse parasi ona gidiyordu.Bekleyip gorecegiz.

You will lose your ability to monetize your videos

aynı mail banada bugün geldi,
kanalı silerim sorun değil ama günde 200 lira getirimeye başlamıştı son günlerde,

napmamı öneriyorsunuz ? o kanala birdaha video atmasam işe yarar mı ?
yada bu uyarı geldikten ne kadar süre sonra para kazanma kapatılıyor ?
yeni bir adsense açıp kanalı yeni adsenseye taşısam bi işe yarar mı ?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
[MENTION=10476]emrekes[/MENTION]
[MENTION=10887]KondansatoR[/MENTION]
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]
[MENTION=12817]Funny Fails[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Son düzenleme:

kanalı silerim sorun değil ama günde 200 lira getirimeye başlamıştı son günlerde,

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
[MENTION=10476]emrekes[/MENTION]
[MENTION=10887]KondansatoR[/MENTION]
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]
Adsense kullanmayalı aylar oldu benim.Kanalı silmiştim ben hemen.

ben de silmistim ama tavsiyem silmek yerine bi paravan adsense acip oraya tasiman o kanali

Çöp adsensen varsa ona taşıyabilirsin.
Yoksa silmelisin, her türlü o kanalın para kazanması kapatılacak.
Tam bir tarih vermemem malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri