YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

Herkese düzgün bir şekilde cevap versen boş yere tartışma çıkmaz.İnsan gibi sorularını soruyor herkes sende de bir rahatlık salmıssın ....ları yazını okumadım şunu yapmadım güvenmeyen girmesin deneyin görün yav arkadaş milletin kanalı deneme tahtası mı sorun oldumu senlemi uğraşacaklar soruların cevabını düzgünce verip ilk mesaja ekle tartışmalar bitsin.

başvurduk bekliyoruz bakalım deneyecem sonuçları yazarım iyi hit alan bi kanalla başvuru yaptım.

Youtube yeni kanal sistemindeki alt kanallar için başvuruyu nasıl yapıyoruz? Ana kanal maili ile mi?

yav bari sen gaz verme hocam ya. adam alt partnerlık aldım diyor valla bize derdini anlatamıyor zoomine nasıl anlatmış ben hala anlayamadım. ayrıca günlük
20 30 izlenime aylık 600 euro para verecek yer var mıdır ? adam yazmış olacak
şey değil. onu geçtim adama diyorsun ki mesela benım kanalım gunluk tekıl
200k hıt alıyor partner kesıntı konusunda esneklık durumu yapıyor mu sonucta
buyuk oyuncuyum ne dıyeceğini şaşırıyor ... vsvsvsvs sonuç kişinin yaptığı deneyın görün demek ee herkes denese sen paraları kazanacaksın şimdi destek vermeyen kişi milleti refli üye ettikten sonra ortadan kaybolur gider. bir de sizi kastederek ellerine yüzlerine işi bulaştırdılar ben öyle değilim işim sağlam diye laf çakıyor. sen de destek oluyorsun olma valla sonra bu herif ortada olmaz sen de övmüştün ne oldu şimdi adam kaçtı diye herkes senin başına üşüşecek :)

20 30k o adam yanlıs yazmıs heralde. Bende basvuru yaptım bakalım sonuc gelırse 1 hafta içinde bi bilgilendirme yapıcam

Haber kanalım için başvurdum 2 gün önce direk zoomin sayfasından: Telif hakları sizin olmayan videoalr yüklediğiniz için kabul edemiyoruz sizi diye mesaj geldi.

Başvuru şartları neler?

Bende başvurdum cevap bekliyorum

Başvuru şartı şudur kendine ait çektiğin bir video olabilir veya başka videoları derleme yaparak bunu rahatlıkla yababilirsğiniz..

Burada önemli olan videoların özgün olması Kanala uygun banner ve profil fotolarıda önemli ...

videonuz özgün olsun isterse 1 izlenme olsun kabul olur ...kolay gelsin ..

Başvuru şartı şudur kendine ait çektiğin bir video olabilir veya başka videoları derleme yaparak bunu rahatlıkla yababilirsğiniz..

Burada önemli olan videoların özgün olması Kanala uygun banner ve profil fotolarıda önemli ...

videonuz özgün olsun isterse 1 izlenme olsun kabul olur ...kolay gelsin ..

Hocam benim sorum arada kaynadı galiba. Bi bakarsanız, cevap verirseniz iyi olur.

Hocam tavsiyem sitedeki yazım hatalarını düzeltmeliniz. O bile güvensizlik oluşturuyor.

Bu arada bi kanalımla başvuru yapmayı düşünüyorum. Skype yok. Şu soruları sormak istiyorum.

1. 18 yaşında değilim. Sorun olur mu? (Paypal hesabım var)

2. Dashboard'ı ne zaman gönderirsiniz.

1. Sorun olmaz

2. işlemlerden sonra dasboarda erişebilirsin..

48 saatin içine girdik Mail Bile gelmedi dostum bir bakarmsın neden gelmediğine
24 saat Onaylı değilmiş demek.

Beyler Ne yazıkki 40 kişiden 2 kişi kabul edildi .. burada göderilen kanallar genelde tv videoları çizgi filimler tv programları yüklemişsiniz bunlar kabul edilmedi

Konuyu editledim oraaya kabul edilmiş bir kanal koydum artık o size ışık olsun...

Bu kanal banneri ve profil resmini nereye nasıl göndereceğiz. Kayıt aşamasında böyle bir seçenek yok :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri