YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

Hayırlı olsun.. bol kazançlar

kanalımda 3.taraf eşleşmeli videolar var partner olamazmıyım 700k izlenimi var kanalın .

At the moment it seems that you are using copyrighted music and/or videos on your channel. This does not necessarily mean you got claims against you or YouTube strikes, but this does mean that you are using audio or video footage on which the copyright belongs to a specific artists or music business. You can correct this problem by re-uploading your videos with different music. For tips and tricks on how to avoid copyright issues click here: Zoomin.TV ::: Your latest news online böyle bi mail geldi ne demek istiyor acaba ?

direk zoomin den başvursak ne gibi farklar olur hocam yanlış anlamayın sadece merak ediyorum

peki hocam tesekkurler verdigin linkten basvuru atıyorum bıktım lanet adsenseden

arkadaşlar yaklaşık 4 veya 5 gün önce başvuruyu yapmıştım kabul etmediler sebebi tahmin ediyordum zaten adamların kabul edilmediğini belirten maili dikkatli okursanız adamlar hak talepleri mevcut olduğundan kabul edilmediniz gibi şeyler yazıyor yani 3. taraflar para kazanmanın aktif olmadığı videoların olduğunu belirtmişler.ben ilk başvuru yaptığımda 3. taraflı videolar vardı kanalda mail gelince onlardan olmadığını tahmin etmiştim bi yerde de galiba #muslera06 nın konusunda okumuştum şartlarda tüm videolarda para kazanma yeşil aktif olacak 3. taraf olmayacak diyordu. bende ilk başvurudan sonra sildim tüm 3. taraf videoları para kazanmanın aktif olmadığı videoları 60 videodan 28 tane kaldı tüm videolar para kazanma aktif halde başvuruyu yaptım kabul edildi şu anda sıkıntısız kullanıyorum.

size tavsiyem tertemiz bi kanal olsun 3. taraf para kazanma reddedilmiş veya daha onaylanmamış beklemede para kazanma varsa boşa başvuruyla uğraşmayın zaten kabul edilmiyo.

arkadaşlar yaklaşık 4 veya 5 gün önce başvuruyu yapmıştım kabul etmediler sebebi tahmin ediyordum zaten adamların kabul edilmediğini belirten maili dikkatli okursanız adamlar hak talepleri mevcut olduğundan kabul edilmediniz gibi şeyler yazıyor yani 3. taraflar para kazanmanın aktif olmadığı videoların olduğunu belirtmişler.ben ilk başvuru yaptığımda 3. taraflı videolar vardı kanalda mail gelince onlardan olmadığını tahmin etmiştim bi yerde de galiba #muslera06 nın konusunda okumuştum şartlarda tüm videolarda para kazanma yeşil aktif olacak 3. taraf olmayacak diyordu. bende ilk başvurudan sonra sildim tüm 3. taraf videoları para kazanmanın aktif olmadığı videoları 60 videodan 28 tane kaldı tüm videolar para kazanma aktif halde başvuruyu yaptım kabul edildi şu anda sıkıntısız kullanıyorum.

size tavsiyem tertemiz bi kanal olsun 3. taraf para kazanma reddedilmiş veya daha onaylanmamış beklemede para kazanma varsa boşa başvuruyla uğraşmayın zaten kabul edilmiyo.

Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar ...

3 farklı kanalımda denedım hiçbirinde ne 3. taraf nede yanmayan ışık vardı ama kabul edılmedı

---------- Mesaj saat 01:34:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:43 civarında gönderildi. ----------

3 farklı kanalımda denedım hiçbirinde ne 3. taraf nede yanmayan ışık vardı ama kabul edılmedı

---------- Mesaj saat 01:34:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:43 civarında gönderildi. ----------

ozaman yuklediğin videolarda sorun var

arkadaşlar ben dün başvurmuştum kabul edilmiş.
Fakat benimde bilmediğim şeyler var.
1-Paypal hesabımızı felan eklemedim ben ödeme nasıl yapılacak.
2-Günlük kazançları nasıl göreceğiz.
3-Bazı videolarda hak talebini etkinleştirmek için (para kazanma) 'Bir politika seçin'diyor ama 7 tane politika var ben hangisi seçmeliyim birşey anlamadım bu politikatalardan?

arkadaşlar ben dün başvurmuştum kabul edilmiş.
Fakat benimde bilmediğim şeyler var.
1-Paypal hesabımızı felan eklemedim ben ödeme nasıl yapılacak.
2-Günlük kazançları nasıl göreceğiz.
3-Bazı videolarda hak talebini etkinleştirmek için (para kazanma) 'Bir politika seçin'diyor ama 7 tane politika var ben hangisi seçmeliyim birşey anlamadım bu politikatalardan?

Bende daha dün kabul edildim. dashboard açılmadığı için henüz tam bilgim yok.
ama videoları etkinleştirmek için politikalarda monetize in all countries seçmen gerek.

Bende daha dün kabul edildim. dashboard açılmadığı için henüz tam bilgim yok.
ama videoları etkinleştirmek için politikalarda monetize in all countries seçmen gerek.

Burda hepsinde monetize in all countries yazıyor sade olanı seçiyoruz değil mi yani aşağıdaki resimde seçilmiş olanı

200 izlenim almıyorum diye kabul görmedim... hani kabul gören videoda 200 izlenim almamıştı...bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?

For the moment we cannot hook you up to Music Nations Network network. The reason(s) and issue(s) is/are:
We receive many applications each day.In order to keep things manageable we can only process applications from channels with at least 200 views per day. This doesn't mean that you do not have a cool channel! It just means that we would be swamped in admin work if our network channels do not have a minimum footprint. We will be tracking your progress from now on and your channel will automatically pop-up in our database once you have reached an average of 200 views per day.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri