YoungScreen Network (24 Saatte onaylı)

200 izlenim almıyorum diye kabul görmedim... hani kabul gören videoda 200 izlenim almamıştı...bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?

For the moment we cannot hook you up to Music Nations Network network. The reason(s) and issue(s) is/are:
We receive many applications each day.In order to keep things manageable we can only process applications from channels with at least 200 views per day. This doesn't mean that you do not have a cool channel! It just means that we would be swamped in admin work if our network channels do not have a minimum footprint. We will be tracking your progress from now on and your channel will automatically pop-up in our database once you have reached an average of 200 views per day.

kanalın bir marka kanal olmadığı için sana bir sınırlama gönderilmiş bizim örnekte gösterdiğimiz kanal gördüğün gibi bir web sitesi ile kombine edilmiş...

kanalın bir marka kanal olmadığı için sana bir sınırlama gönderilmiş bizim örnekte gösterdiğimiz kanal gördüğün gibi bir web sitesi ile kombine edilmiş...

deseydin blogger acıp başvururdum . bloggere bağlanıpayıp baş vurumu yapimi şimd..(skype a geliyormusun)

arkadaşlar, konu sahibi arkadaştan Skype den görüştüm, sağolsun kafama takılan bir kaç soru vardı cevapladı ilgili birisi.

Ben bu sistemin şuana kadar gördüğüm faydalarından bahsetmek istiyorum.
Kanalımda para kazanma aktif olmayan videolarım vardı hepsi aktif oldu.
Video yüklenir yüklenmez para kazanma aktif oluyor.
Paypal hesap girişlerini kısa bir süre sonra mail gelecekmiş o zaman girebiliyoruz.
Şimdilik anlatabileceklerim bu kadar saygılarımla.

arkadaşlar, konu sahibi arkadaştan Skype den görüştüm, sağolsun kafama takılan bir kaç soru vardı cevapladı ilgili birisi.

Ben bu sistemin şuana kadar gördüğüm faydalarından bahsetmek istiyorum.
Kanalımda para kazanma aktif olmayan videolarım vardı hepsi aktif oldu.
Video yüklenir yüklenmez para kazanma aktif oluyor.
Paypal hesap girişlerini kısa bir süre sonra mail gelecekmiş o zaman girebiliyoruz.
Şimdilik anlatabileceklerim bu kadar saygılarımla.

saol kardeşim hayrlı olsun

açtım skype buyur mesaj at istersen skypeden

skypedan mesajlarım iletilmemiş sana ama ... dediğin gibi yaptım kanal actım amatör cekimler başvurdum kabul görmedi 200 izlenim almamış diye.

sorum şu blogger sayfasını mı acmam lazım kanalın kabul görmesi icin ??? ve bu sayfayı youtube kanalıma baglasam kabul görecekmi artık ????

skypden mesajlarım neden sana iletilmedi anladım normalde skype a girdinmi iletiliyor .

skypedan mesajlarım iletilmemiş sana ama ... dediğin gibi yaptım kanal actım amatör cekimler başvurdum kabul görmedi 200 izlenim almamış diye.

sorum şu blogger sayfasını mı acmam lazım kanalın kabul görmesi icin ??? ve bu sayfayı youtube kanalıma baglasam kabul görecekmi artık ????

skypden mesajlarım neden sana iletilmedi anladım normalde skype a girdinmi iletiliyor .

Şimdi kardeşim sen en az 200 izlenmeli tasarımını yaptığın bir kanal ile başvur bide kabul olacaktır ...bakın partnerliğe başvurmayanlar ilerde çok pişman olacak ...

---------- Mesaj saat 13:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:25:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam blogger eklemek bizim için bir artı mı durum nedir. Bol kazançlar.

Hayır her kanal için artısı yok ...örnekte verdiğimiz kanalın 1 videosu ve 10 izlenimi varken kabul olduğu için arkadaş oraya takılmış ...örnekteki kanal'a baktığınızda bir kombine bir marka kanala olduğu açık çünkü kendi adına bir web sitesi bannet ve logosu tamamen orjinal .... böyle bir kanlınız yoksa en az 200 izlenmeli olsun kanalınız tasarımınıda yapıp başvurun .... hayırlı olsun bol kazançlar

Şimdi kardeşim sen en az 200 izlenmeli tasarımını yaptığın bir kanal ile başvur bide kabul olacaktır ...bakın partnerliğe başvurmayanlar ilerde çok pişman olacak ...

---------- Mesaj saat 13:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:25:23 civarında gönderildi. ----------

Hayır her kanal için artısı yok ...örnekte verdiğimiz kanalın 1 videosu ve 10 izlenimi varken kabul olduğu için arkadaş oraya takılmış ...örnekteki kanal'a baktığınızda bir kombine bir marka kanala olduğu açık çünkü kendi adına bir web sitesi bannet ve logosu tamamen orjinal .... böyle bir kanlınız yoksa en az 200 izlenmeli olsun kanalınız tasarımınıda yapıp başvurun .... hayırlı olsun bol kazançlar

günlük 200 izlenimi alana uzun sürcek..sorum halen aynı blogger website yerine gecermi ? gecmese bi worpdress teması acıp başvuruz ? skype a daha girmemişsiniz ? özel pm' e bakmamışsın , bi baksana..

günlük 200 izlenimi alana uzun sürcek..sorum halen aynı blogger website yerine gecermi ? gecmese bi worpdress teması acıp başvuruz ? skype a daha girmemişsiniz ? özel pm' e bakmamışsın , bi baksana..

Orada örnek kanalımız var gördüğün gibi o kanaldaki orjinalliği gibi yapabilirsen tabiki kabul olur karşı taraf ikna olmalı ...

Konuyu güncelledim arkadaşlar tekrar kontrol ediniz

Konuyu güncelledim arkadaşlar tekrar kontrol ediniz

Hocam panel bilgilerim geldi fakat kafama takılan bir konu var.
İstatistik bilgilerine bakıyorum, ağa katıldıktan sonra yaklaşık 20k gösterim yapan videolar yükledim fakat tahmini kazanç 4.37 yazıyor.

Bu 20k için kazanılan mı yoksa her 1k için mi 4.37 kazandım bu tabloyu tam olarak açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca paypal bilgilerinini nereye gireceğiz ben panalde bulamadım.

Hocam panel bilgilerim geldi fakat kafama takılan bir konu var.
İstatistik bilgilerine bakıyorum, ağa katıldıktan sonra yaklaşık 20k gösterim yapan videolar yükledim fakat tahmini kazanç 4.37 yazıyor.

Bu 20k için kazanılan mı yoksa her 1k için mi 4.37 kazandım bu tabloyu tam olarak açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca paypal bilgilerinini nereye gireceğiz ben panalde bulamadım.

Kardeşim resimde gördğün gibi Sayfa bgbg si 0,31 yazıyor yani türkçe içerik veya kanalındaki içeriğin 1000 görüntüleme başı değeri bu rada ülkke ve ne yuklediğin önemli ...ve mobil izlenimleri göz önüne alalım.. bunlara takılıp kalırsanız para kazanamazsınız siz izlenim alın yuklediğiniz videoları HD yukleyin kanalınızı iyi tasarlayın bunlartla ilgilenin para kazanırsınız zaten biraz kaliteye önem verin ... sürekli kazanç paronayası yapmayın burda kazanç var siz kaliteli iş yapın doğruları yapın kazanıcaksınız .. kolay gelsin bol kazançlar..

Kardeşim resimde gördğün gibi Sayfa bgbg si 0,31 yazıyor yani türkçe içerik veya kanalındaki içeriğin 1000 görüntüleme başı değeri bu rada ülkke ve ne yuklediğin önemli ...ve mobil izlenimleri göz önüne alalım.. bunlara takılıp kalırsanız para kazanamazsınız siz izlenim alın yuklediğiniz videoları HD yukleyin kanalınızı iyi tasarlayın bunlartla ilgilenin para kazanırsınız zaten biraz kaliteye önem verin ... sürekli kazanç paronayası yapmayın burda kazanç var siz kaliteli iş yapın doğruları yapın kazanıcaksınız .. kolay gelsin bol kazançlar..

tşk.ler hocam yorumlarınız için ama 20k' 4 dolar mı vermiş ben bunu sormuştum.
Ayrıca hit alan videoların hepsi ingilizce içerik ve diğer kanallarımda ortalam 1k ya 3-8 dolar arası kazandığım videolardan yani.

tşk.ler hocam yorumlarınız için ama 20k' 4 dolar mı vermiş ben bunu sormuştum.
Ayrıca hit alan videoların hepsi ingilizce içerik ve diğer kanallarımda ortalam 1k ya 3-8 dolar arası kazandığım videolardan yani.

evet kazanç o fakat daha kanalın yeni şuan kazancı analiz etmen için erken biraz bi yukle bak bakalım ne kazanacaksın..

+16 içerikli kanallar kabul ediliyor mu ?[MENTION=2705]youtubetr[/MENTION]

hocam sistemden nasıl çıkıyoruz?
aldığım hitlerle kazançlar hiç orantılı deil sistemden çıkmak isriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri