Ama Şöyle bişede Var bir Bot Piyasada Yok iki Bot hata verecekmi vermicek mi Kullanışı gerçekten yazdığı bili olacak mı. Bunun Başarılı olması Lazım ki okadar kişinin Dört gözle beklediği bir botun neler yaptığını herhes Gözleriyle görkmek ister. ama Diğer arkadaşlar gibi sizinde Bir kaç saat referans verip Kullandırmalısınız. Bu sizin hem botunuzun kalitesini gösterir. Eğer kimse kullanmadan denemeden almak zorunluluğunu Sunarsanız Bazı kişilerin gözünde bir adım geride olacağını düşünüyorum. En azından bu benim Şahsi düşüncem. İşe böyle biraz pozitif biraz negatif bakmak lazım![]()
Botu ben yaklasik 1 haftadir her sekilde test ediyorum.Cikan hatalarin hepsi duzeltildi.Ileride eger bir hata cikarsa onu da toplu olarak tek seferde tum botlarda degistirecegimiz guncelleme modulunu de bota entegre ediyoruz.Suan tum vdslerde calisacak sekilde duzenlendi.Piyasaya lisanslama islemlerini bitirdikten sonra surecegiz.Referans konusunu arkadaslarimla gorusup o sekilde karar verecegim.Suan bize guvenip botu almak isteyen kisiler de mevcut.Onlarin da tarafsiz dusuncelerini konuya yazacaklarini tahmin ediyorum fakat bir kac saatlik deneme surumu olayini da konusacagim dediginiz gibi.
---------- Mesaj saat 20:39:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:42 civarında gönderildi. ----------
Bot ozellikleri cok iyi...Satisa cikinca bi alir deneriz insallah.Hic bot vs kullanmadim duzgun yada istekli olmadaim kullanmaya ama bu botda beni ceken birsey varHele 1-2 ozelligi tam bir Lokum benim icin
![]()
Tesekkur ederim Serkan bey.Kullanici gozuyle cok ince dusunulerek hazirladik.Herkesin isini kolaylastiran ve pc basindaki sureyi kisaltmayi hedefleyen bir bot cikardik ortaya.Memnun kalacaginizdan eminim.
En iyisi bu gibi duruyor ama bir denemek lazım.Çok güzel özellikleri var diğerlerine göre
Piyasadaki birkac bot suan gayet guzel isler cikariyor.Onlardan biri de biz olmak isteriz.
Ayrica sunu da belirtmek istiyorum.Suan aslinda botun ozelliklerinin uzerine bir cok ozellik daha sisteme ekleyebiliyoruz fakat suanki haliyle once sizlerin kullanimina sunup,daha sonra bu ozellikleri peyderpey eklemek istiyoruz.Bu sekilde hem sistemi oturtmus oluruz hem de sizlerin istekleriyle koordineli calisip ortaya guzel bir bot cikarmayi hedefliyoruz.