Youploader Masaustu Cok amacli Youtube Botu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Şöyle bişede Var bir Bot Piyasada Yok iki Bot hata verecekmi vermicek mi Kullanışı gerçekten yazdığı bili olacak mı. Bunun Başarılı olması Lazım ki okadar kişinin Dört gözle beklediği bir botun neler yaptığını herhes Gözleriyle görkmek ister. ama Diğer arkadaşlar gibi sizinde Bir kaç saat referans verip Kullandırmalısınız. Bu sizin hem botunuzun kalitesini gösterir. Eğer kimse kullanmadan denemeden almak zorunluluğunu Sunarsanız Bazı kişilerin gözünde bir adım geride olacağını düşünüyorum. En azından bu benim Şahsi düşüncem. İşe böyle biraz pozitif biraz negatif bakmak lazım :)

Botu ben yaklasik 1 haftadir her sekilde test ediyorum.Cikan hatalarin hepsi duzeltildi.Ileride eger bir hata cikarsa onu da toplu olarak tek seferde tum botlarda degistirecegimiz guncelleme modulunu de bota entegre ediyoruz.Suan tum vdslerde calisacak sekilde duzenlendi.Piyasaya lisanslama islemlerini bitirdikten sonra surecegiz.Referans konusunu arkadaslarimla gorusup o sekilde karar verecegim.Suan bize guvenip botu almak isteyen kisiler de mevcut.Onlarin da tarafsiz dusuncelerini konuya yazacaklarini tahmin ediyorum fakat bir kac saatlik deneme surumu olayini da konusacagim dediginiz gibi.

---------- Mesaj saat 20:39:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:42 civarında gönderildi. ----------

Bot ozellikleri cok iyi...Satisa cikinca bi alir deneriz insallah.Hic bot vs kullanmadim duzgun yada istekli olmadaim kullanmaya ama bu botda beni ceken birsey var :) Hele 1-2 ozelligi tam bir Lokum benim icin :):)

Tesekkur ederim Serkan bey.Kullanici gozuyle cok ince dusunulerek hazirladik.Herkesin isini kolaylastiran ve pc basindaki sureyi kisaltmayi hedefleyen bir bot cikardik ortaya.Memnun kalacaginizdan eminim.

En iyisi bu gibi duruyor ama bir denemek lazım.Çok güzel özellikleri var diğerlerine göre

Piyasadaki birkac bot suan gayet guzel isler cikariyor.Onlardan biri de biz olmak isteriz. :)

Ayrica sunu da belirtmek istiyorum.Suan aslinda botun ozelliklerinin uzerine bir cok ozellik daha sisteme ekleyebiliyoruz fakat suanki haliyle once sizlerin kullanimina sunup,daha sonra bu ozellikleri peyderpey eklemek istiyoruz.Bu sekilde hem sistemi oturtmus oluruz hem de sizlerin istekleriyle koordineli calisip ortaya guzel bir bot cikarmayi hedefliyoruz.

Valla buyuk bir heyecanla botu beklıyorum 2 ortagımla'da konustum 1 yıllık alıcaz inşALLAH bot anlatıldıgı kadar sorunsuz tüm forumun işine yarar . Benim tek korkum botu vds'ye kurucaz videoları aynı ip'den atıcagı ıcın banlanma ve spam'dan kapanma sorunları korkutuyor ...

Valla buyuk bir heyecanla botu beklıyorum 2 ortagımla'da konustum 1 yıllık alıcaz inşALLAH bot anlatıldıgı kadar sorunsuz tüm forumun işine yarar . Benim tek korkum botu vds'ye kurucaz videoları aynı ip'den atıcagı ıcın banlanma ve spam'dan kapanma sorunları korkutuyor ...

Bu konuda VDS destegi verecegiz.Bizden alacaginiz VDS'lerde cok uygun ucretle ip degistirebileceksiniz.Sahsen benim kullandigim sekilde herhangi bir spama yakalanma durumu da olmadi simdiye kadar.Ayda 1 ya da en fazla kere ip degistirerek sorunu cozebileceginizi dusunuyorum.

Merhaba,

Lisans islemleri bitmek uzere.Son degisiklikler ile birlikte bir iki gun icinde satisa baslayacagiz. Ayrica vds ozelliklerinde de iyilestirme yaptik.

Yeni Vds sistem ozellikleri :

• 4 GB DDR3 Ram
• 100 GB SATA HDD
• Limitsiz Trafik
• 1 GBit/sec Hat
• İngiltere / Redstation

Merhaba,

Lisans islemleri bitmek uzere.Son degisiklikler ile birlikte bir iki gun icinde satisa baslayacagiz. Ayrica vds ozelliklerinde de iyilestirme yaptik.

Yeni Vds sistem ozellikleri :

• 4 GB DDR3 Ram
• 100 GB SATA HDD
• Limitsiz Trafik
• 1 GBit/sec Hat
• İngiltere / Redstation

satış başladıgında konuya beni alıntılarsan veya bahsedersen sevinirim .

çıktığında bende almak isterim.inşallah dediğiniz gibi başarılı olur.

Kardeşim kusura bakma yorumumu biraz geç atıyorum. Biliyorsun durumları her neyse.
Bu bot'un sahipleri bence gerçek youtube kullanıcılarıdır. Bu youtube işine giriş yapacaklardan tutun işi her şeyiyle bilen kişilerin de kullanabileceği bir bot olmuş.

Sabırsızlıkla bekliyoruz özellikle bu işi senin yapıyor olman zaten ayrı bir olay. Bu konu üzerinde başarılarının devamını dilerim.

satış başladıgında konuya beni alıntılarsan veya bahsedersen sevinirim .

tabii ki.

Vds çok iyi olmuş 4 gb ram filan gayet iyi 50 liraya

elimizden geldigince fiyatlari dusuk tutmaya calistik.Yuksek hizda islem yapmaniz acisindan 4gb ram ile satmayi uygun gorduk.

çıktığında bende almak isterim.inşallah dediğiniz gibi başarılı olur.

Sizi de notlarimin arasina aliyorum.Piyasaya ciktiginda ozel mesaj ile bilgilendirecegim.

Kardeşim kusura bakma yorumumu biraz geç atıyorum. Biliyorsun durumları her neyse.
Bu bot'un sahipleri bence gerçek youtube kullanıcılarıdır. Bu youtube işine giriş yapacaklardan tutun işi her şeyiyle bilen kişilerin de kullanabileceği bir bot olmuş.

Sabırsızlıkla bekliyoruz özellikle bu işi senin yapıyor olman zaten ayrı bir olay. Bu konu üzerinde başarılarının devamını dilerim.

Tesekkur ederim kardesim.Insallah herkes programdan en az benim kadar memnun kalir.Onumuzdeki haftalarda bircok ozellik ekleyecegiz bota.Kullanici memnuniyetini ust duzeyde tutmayi hedefliyoruz.

Sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlısı.

Son denemeleri yapiyorum.Cok cok az bir zaman kaldi.

Çıktığında bilgilendirme mesajı alabilir miyim? Bende düşünürüm duruma göre...

Hocam vdsemden değilde kendi bilgisayarımdan yapsam olurmu? yani up down için nereyi kullanacak?

eğer kendi bilgisayarımdan yönetebileceksem müthiş birşey. Hemen almak isterim. :)

Çıktığında bilgilendirme mesajı alabilir miyim? Bende düşünürüm duruma göre...

tabi hocam,bilgilendiririm.

Hocam vdsemden değilde kendi bilgisayarımdan yapsam olurmu? yani up down için nereyi kullanacak?

eğer kendi bilgisayarımdan yönetebileceksem müthiş birşey. Hemen almak isterim. :)

Programimizi kendi bilgisayariniza veya vds'inize kurarak calistirabilirsiniz.

Kaynak sadece youtube mi yoksa youtube dışındaki kaynaklarda var mı?

Hocam Program Cıktıgın'da bilgilendirme mesajı atarsanız çok sevinirim ... Direkt Almak istiyorum cıkar cıkmaz .

hocam bot tamamlandığında özelden iletiyle bildirirseniz güzel olur..kesin almam lazım günün büyük bölümünü pc baında geçirip doğru dürüst kazanamayan bir ben varım herhalde..

hocam bot tamamlandığında özelden iletiyle bildirirseniz güzel olur..kesin almam lazım günün büyük bölümünü pc baında geçirip doğru dürüst kazanamayan bir ben varım herhalde..

tabii ki.Bilgilendirme mesaji atarim.

Tesekkur ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri