Youploader VDS

iwocan

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaslar,

Bildiginiz uzere Youploader Masaustu Bot ile beraber VDS'ler de temin etmekteyiz. VDS'leri temin ettigimiz Redstation'in indirime gitmesi ve kullanicilarimizdan gelen istekler uzerine uygun fiyatli VDS satisimizi da baslatmis bulunuyoruz. Suan sadece iki tip VDS satisa sunmaktayiz.

Oncelikli olarak VDS+Bot Satisi yapiyoruz. Elimizde stok kalmasi durumunda sadece VDS satisi yapmaktayiz.

VDS stoklarimiz sınırlı sayıda oldugu icin almadan once lutfen Skype uzerinden bizimle iletisime geciniz.

Skype adresimiz : Youploader

Iki VDS'imizin de ozelligi asagidaki gibidir.

CylUYVZ.jpg

yaptığınız her işte kullanıcılarınızı memnun etmeye çalışıyorsunuz ve büyük ölçüde de ediyorsunuz. Bu hizmette de başarılı olacağınıza inanıyorum hayırlı satışlar yeni pc gelene kadar stok kalır umarım :)

yaptığınız her işte kullanıcılarınızı memnun etmeye çalışıyorsunuz ve büyük ölçüde de ediyorsunuz. Bu hizmette de başarılı olacağınıza inanıyorum hayırlı satışlar yeni pc gelene kadar stok kalır umarım :)

Oncelikli amacimiz herkesi olabildigince memnun etmek.. Insallah basariyoruzdur :)

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim..

30tl lik olandan fazla almayında bana da kalsın...
2 güne kadar kalır umarım da aylığı alınca alırız :D

Siparişimi verdim hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı satışlar bol kazançlar.

2 gün önce vds+bot almıstım. su ana kadar kullandığım en iyi vds 30 tlye alıp perisan olacağınıza 60 tlye adam akıllı bi vds alın perişan olmayın. kaliteyi ucuza bulamazsınız.

2 gün önce vds+bot almıstım. su ana kadar kullandığım en iyi vds 30 tlye alıp perisan olacağınıza 60 tlye adam akıllı bi vds alın perişan olmayın. kaliteyi ucuza bulamazsınız.

Hocam 2Gb'lik VDS'lerimiz tabi ki 4Gb olanlar gibi olmasa da yine de kategorisine gore gayet hizli VDS'ler :)

Arkadaslar oncelikli olarak VDS+Bot Satisi yapiyoruz. Elimizde stok kalmasi durumunda sadece VDS satisi yapmaktayiz. Konuyu acmaktaki amacimiz, ilk mesajda da belirtmis oldugumuz uzere kullanicilarimizin uygun fiyatli VDS+Bot istemesidir.

Bilginize,

hocam bu vdsleri alıcak arkadaşım soru bunlardan oyun oynarmıyız filan diyo ben oynanır filan dedimde konuya acıklık getirirmisiniz rica etsem

hocam bu vdsleri alıcak arkadaşım soru bunlardan oyun oynarmıyız filan diyo ben oynanır filan dedimde konuya acıklık getirirmisiniz rica etsem

Hocam oyun oynanmaz :) Yani ne oyunu oynayacaginizi bilmiyorum ama oyun oynamak icin uygun makineler degil bunlar :)

Konudaki resimi farklı yere upload ederseniz sevinirim.

Hocam diger sitelerden yukledigimde hata aliyorum o yuzden bu sekilde yukledim. Sorun tam olarak nedir?

Hocam oyun oynanmaz :) Yani ne oyunu oynayacaginizi bilmiyorum ama oyun oynamak icin uygun makineler degil bunlar :)

Hocam diger sitelerden yukledigimde hata aliyorum o yuzden bu sekilde yukledim. Sorun tam olarak nedir?

Kafede o yükleme sitesi yasaklılar arasında hocam . O yüzden açmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri