Youtbe Super HR izlenim / Yüksek Hız %100 Güvenli / 50-120 k Günlük Hız/ Ucuz Fiyat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke bişeylede yazaydın hocam dırek yapıştırıp çıkmıssın bu sıte daha oncedende vardı sanırım forumda bı ara donuyordu yoksa benmı yanlış hatırlıyorum

İyi satışlar. Telden bakıyorum paket içeriklerini tam seçemedim. Yarın pc den kontrol ederim. Videoların sonuna kadar izltilmesi kısmı ilgimi çekti. İnceleyeceğiM.

Geçen sene evlendiğin süreçte bizim dünya kadar bakiye çöp olmuştu bir daha iletişime geçemedik. Keşke önce mağdur olan bizlerin mağduriyetini giderseydin

R10 dan banlanma sebebiniz nedir?

Satış Youtbe Super HR izlenim / Yüksek Hız %100 Güvenli / 50-120 k Günlük Hız/ Ucuz Fiyat!

r10 daki konum bu

---------- Spam Engelliyici 13:19 ---------- Önceki Mesaj 13:16 ----------

Geçen sene evlendiğin süreçte bizim dünya kadar bakiye çöp olmuştu bir daha iletişime geçemedik. Keşke önce mağdur olan bizlerin mağduriyetini giderseydin

hocam ne kadar bakiyen kaldıysa söyle göndereyim dünya kadar bakiye dediğiniz rakamı çok merak ediyorum mail adresinizide pm ile bildirin eski veritabanım duruyor kayıtlarımı inceler bakiyeniz var ise iade ederim fakat o dönemde kimseyi mağdur etmedim bilakis hizmet alanlar havalara uçuyordu hizmeti fazla fazla veriyordum kimseninde bkaiyesi kalmadı herkese ücretini iade ettim dileyene hala printlerim duruyor gönderirim paypalımda tam 5000 $ bir çok hizmeti tamamlanmasına rağmen dispute çeken insanlarla birlikte bu rakamı cebimden geri ödedim

insanlarda nasıl bir izlenim bırakılmış bilmiyorum ama hala bana tanımadığım insanlar skype eklıyor benım eskı panelınızde bakıyem vardı diyor dünya kadar param çöp oldu çoğunun veritabanımda kaydı bile çıkmıyor çıkanlarında 5-10 $ bakiyesi gözüküyor anlamak güç gerçekten

Son düzenleme:
Başkan sana ulaşamadık o dönem,
tam o sırada izlenimler videolara yansımamaya başladı.
aldığımız hizmetlerin geri dönüşü olmadı. Quiz için sipariş aldığımız tüm siparişler elimizde patladı ve sizin aracılığınız ile açıklama da yapılmadı.

2 adet hesabımız vardı, ikisini de pm den yolluyorum.

ff02a81bd35b47b0a6578f74cc826c88.png

b5aa02fd3ce64c91b79eec215efa95f1.png

0672ad3cd15245ce93ec439d4fa71387.png

b5fd175b377a478caa7d16787c02e168.png

1811fb39d6cd43aba97b3c43d6c9a3cc.png

dbb1a6e9e4294566b2b4a2322049072e.png

"
evet söylediğin mail adresi kayıtlarımda yok diğeride toplam 23 siparişin var hocam hepsi 1 er k 0,70$ x 23 =16,1 $ + 7 $ bakiyen varmış toplamda 23 $ bakiyen var dünya kadar dediğin bakiye işte bu ki eski skype konusmalarını buldum bneımole bı dunya pazarlık yapılmış bende indirim uygualmışım zaten işte dünya kadar bkaiyeniz bu paypal adresinizide gönderin ödemenizi geçeyim ben şu rakam için konunun buraya gelmesine üzüldüm ki herkes dispute çekti çekmeyende yakama yapıştı aldı bakiyesini kimsenin üstümde hakkı kalmadı mail adresinizi gönderin atayım bakiyeyi... "

bunları buraya eklemeyecektim ama konunun gün yüzüne çıkması gerek herşey görüldüğü gibi ! keşke buraya bu şekilde konuyu baltalıyıcı bir mesaj atmak yerine önce pm atsaydın şimdi bu şekilde olmazdı !

şunu belirteyim kimseye zorla bir şey satmıyorum ihtiyacımda yok çok şükür hizmetimin garantisi 350+ gundur hala dusme yasanmaması ve kalıtelı hızmet olması kimseye iade garantisi vermiyorum çalışacak arkadaşlar bunları göz önüne alsın bu işin iadesi olmaz beni bilen bilir kimsenin hakkına tenezzül etmem kimsenin kazancındada gözüm yok lütfen artık konumu baltalamayın
Ikidir yaziyorum siliyorum sanene diyrm ama olmuyor arkadasim sen bu adamin hakkini neden kucumsuyoesun 2 dolar da olsa bin dolarda olsa hak haktir eski data blgiletin varmis ne guzrl insanlar istemeden yollasana haklarini iletisim bilgileti de vardır at bir telefi mesaji snra gel dunya kafar dedygn su suymus diye kucumse

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikidir yaziyorum siliyorum sanene diyrm ama olmuyor arkadasim sen bu adamin hakkini neden kucumsuyoesun 2 dolar da olsa bin dolarda olsa hak haktir eski data blgiletin varmis ne guzrl insanlar istemeden yollasana haklarini iletisim bilgileti de vardır at bir telefi mesaji snra gel dunya kafar dedygn su suymus diye kucumse

hocam pardonda size ne oluyorda konuyu bilmeden kafanıza göre bana şöyle yapsaydınız böyle yapsaydınız yönlendiriyorsunuz 3-5 doların peşine düşüüp milleti sağda solda karalayın ozaman ne güzel benim alnım ak bu işin ahiretide var kimseye borcum kalmadı üstüne basa basa söylüyorum adam mail adresi veriyor bu hesabımda 200 tl para vardı diyor kayıtlarımda yok bile bilip bilmeden konuşmayın konuda iptal edilsin satış falan yapmıyorum o arkadaşta atsın paypal adresini cebımden 100 lırada fazla atayımda adamlık görün siz kim kaliteli hizmet kim be eşşeklik bende geldim konu açtım aç aç forumda takaılmaya devam edin insanı zıvanadan çıkartıyorsunuz

Yahu birisi bana şu sistemin nasıl işlediğini açıklasın. Yani youtube'da para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. 1k ya 50 dolar bırakan içerikler var, bağlayalım o zaman en fazla 1 haftada 1 senelik paramız çıksın. Bu kadar kolay olmamalı.. Amacım konu baltalamak değil sadece mantığıma neden yatmadığını ifade ettim. Hayırlı satışlar..

Yahu birisi bana şu sistemin nasıl işlediğini açıklasın. Yani youtube'da para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. 1k ya 50 dolar bırakan içerikler var, bağlayalım o zaman en fazla 1 haftada 1 senelik paramız çıksın. Bu kadar kolay olmamalı.. Amacım konu baltalamak değil sadece mantığıma neden yatmadığını ifade ettim. Hayırlı satışlar..
İşte turk zekasi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri