YouTube 1 milyar dolar tazminat ödeyebilir

B
  • Kullanıcı BenjaminYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Kaçak elektrik faturasını bizden, Rüşvet faizi yine bizden, Müzisyenlerin parasıda bizden olsun oda eklensin çokmu :) . Saysak video açıklama sınırı yetmez zaten.

öderse acısını reklam verenlerden çıkarır diycem ama bu google a uymaz. öder geçer.

surekli böyle haberler yapılıyor :d googleye bir şey olduğu yok .. durmak yok yola devam

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

Birde arkadaşlar 1 milyar dolar diyor milyon değil :) dikkatinizi çekerim :D

bu sanatçıları da anlamak mümkün değil reklamını yaparsın yapma yapmazsın reklamımı yap diye yalvarır ne em... ne gö.... geliyorlar kardeşim..

Yanlış hatırlamıyorsam Siteye üye olurken şartlarda tüm yasal sorumluluğun videoyu yükleyen kişide olduğunu belirten bir ibare vardı sanırım

Herşeyden gaza gelen milletiz.
YT'ye dava açmazlar, YT gördüğünü kaldırır, görmediklerinide dava ettikleri takdirde kaldırır sonra derki al bak kaldırdım.
Eğer son kullanıcılar yüklemeye devam ederse bu sefer YT Son kullanıcıları mahkemeye verir.
YT'ye bir cacık olmaz.
Boşuna ortalığı yaygaraya vermeyin.

Hani yt o parayı vermez de olur da verirse telafi etmek için spama göz yumar;bi de böyle düşün:rolleyes:;)

Herşeyden gaza gelen milletiz.
YT'ye dava açmazlar, YT gördüğünü kaldırır, görmediklerinide dava ettikleri takdirde kaldırır sonra derki al bak kaldırdım.
Eğer son kullanıcılar yüklemeye devam ederse bu sefer YT Son kullanıcıları mahkemeye verir.
YT'ye bir cacık olmaz.
Boşuna ortalığı yaygaraya vermeyin.

hem dava edemez, hem dava eder nasıl oluyor bu?

yt de herkes paylaştığı içerikten sorumlu değil mi ben mi yalnış hatırlıyorum
sadece kurallara uymayanlara hemen kesiyorlar faturayı bide onca partner şirketi var onlardan birine üye olsunlar yapımcılar haklarını korusunlar dert mi yani şimdi bu

hem dava edemez, hem dava eder nasıl oluyor bu?

Bak şimdi dedimki: YT'Yi dava edemezler Yt derki dosyaları sildim.
Adamlar 1 tane bile o müziği bulsa Dava edebilir.
Sonra Yt onuda siler, sonra onlar birkaç video daha bulur, bu döngü kısır döngü olur sürer girer.
Sonra YT'ye en sonunda dava açtıkları takdirde Yt gidip bu müziği atan son kullanıcıyı dava eder, bak kardeşim bende dava açtım zaten DMCA - Telifli içerik yasak der.
Bu kısır döngü sürer gider, bir sonuçta çıkmaz.
:cool:

1 milyar ne abi. Günlük geliridir YT'nin. Bir şey olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri