youtube 1. sayfada çıkmak (ALINTI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karayaman

Süper Moderatör
Yeterince kişi gördüyse silinebilir konu...

Son düzenleme:
1 gün sonra aramalarda bile çıkmayın sonra. :)

kısa süre izlenim almak isteyenler denesin :) uzun vadede zararlı

bu taktiği deneyen kanalları takip ediyorum gün sonunda çoğunu youtube uçuruyor

bu taktiği deneyen kanalları takip ediyorum gün sonunda çoğunu youtube uçuruyor

hocam youtube işinden anlamam fakat madem çogunu ucuruyor hadi 100 kanaldan 90 ı uçsun eğer bu taktik işe yarıyorsa kalan 10 tane kanal zaten gelen paralarla sizi uçurur çizgi filmde felan.

Yanlış anlamazsan benden sana abi tavsiyesi...Öncelikle youtubeden normal şekilde para kazan, sistemini kur işi kavra...ondan sonra değişik geliştirici taktikler üzerine yoğunlaş...İyi çalışmalar...

Son düzenleme:
hocam youtube işinden anlamam fakat madem çogunu ucuruyor hadi 100 kanaldan 90 ı uçsun eğer bu taktik işe yarıyorsa kalan 10 tane kanal zaten gelen paralarla sizi uçurur çizgi filmde felan.

burası önemli; üst sıralarda çıkartmak istediğiniz hatta ilk sırada çıkartmak istediğniz videonuzu alakalı kelimelerden 3 tanesini başlık, açıklama ve etiket kısmında aynısını yazıyoruz..
burda anlatmak istediğn şey başlıkdaki kelimeleri açıklama ve etikete gir demekmi,? mesela tom and jerry full episode 2014 hd , gibi

Bu tarz izlenimler videonuzun 1-2 saat üst sırada ondan sonra indexden düşmesine sebep oluyor ondan sonra youtubede istesenizde videonuzu bulamıyorsunuz ve adsenseye bağlı kanallarda bunu yaptığınızda adsensenin banlanma oranı %99. 500-600 izlenim için adsensden olmaya deymez

Arkadaşlar bu iş meşaketli bir iş adsense'e kadar gidiyor ucu haberiniz olsun... Yanlış anlaşılmak istemiyorum isteyen girsin bu fake izlenme olaylarına ama kendisini kapanmalara karşı hep hazırlasın.

Arkadaşlar bu iş meşaketli bir iş adsense'e kadar gidiyor ucu haberiniz olsun... Yanlış anlaşılmak istemiyorum isteyen girsin bu fake izlenme olaylarına ama kendisini kapanmalara karşı hep hazırlasın.

hocam konuyu kilitlermisiniz lütfen alıntı yaptım zararlı oldugunu bilmiyordum başkalarının canı yanmasın benim yüzümden

Sov yapma arkadasim konu aciyon hemen editliyon .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri