ALLAH razı olsun hocam. hayırlı bol kazanclar
sağolun hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ALLAH razı olsun hocam. hayırlı bol kazanclar
Merhaba Arkadaşlar
+15 Dakika Youtube Kanal satış işlemlerine an itibari ile başlamış durumdayız.
Satış İşlemi ve Sonrası;
- Kanal almak isteyen arkadaşlar ödemeyi belirtilen ödeme yöntemi ile yaptıktan sonra kanalları anında teslim edilecektir.
- Kanallar teslim işleminin hemen ardından garanti kapsamındadır.Kanallarda bizden kaynaklı herhangi bir sorunun tespiti halinde kanalı satın alan kişiye sorunlu kanalın ücreti ve yaşattığımız sorundan dolayı 1 adet yeni hesap verilecektir. (ÖRN: 1 adet kanal satın alınmışsa ve bu kanal bizden kaynaklı olarak kapanmışsa o kanalı satın alan kişiye kanalın ücreti iade edilecek ve 1 adet yeni hesap verilecektir.)
Kanalları Nasıl Açıyorsunuz ?
* Kanalların Hepsi Farklı İp'lerden açılmıştır.
*Her yeni kanal için çerezler temizlenmiştir.
*Kanallarda kullanılan isim ve soy isimler gerçek isimlerdir.
*Şifreler güçlü şifre oluşturucular yardımı kullanılarak oluşturuldu.
*Kanallarda para kazanma statüsüne uygun olan ülkeler Seçili bir şekildedir.(ABD)
*Çift Telefon Onayı Yapılmaktadır.Telefon onayları 3cx Sistemi üzerinden yapılmıştır.
*Kanalların para kazanması etkinleştirilmedi.Yapmanız gereken ''Para kazanmayı etkinleştir'' butonuna basmaktır.
Özel İstek
- Youtube hesaplarının cinsiyetini seçebilirsiniz. (Örn:30 hesap alacaksanız 15 bayan isimli 15 erkek isimli hesap isteyebilirsiniz.Örnekler çoğaltılabilir.)
- Kanalların Açım tarihini belirleme.Yani 2-3 günlük hatta bir haftalık kanal almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.(Stokta istenilen zamana ait kanallar yoksa teslimat gecikebilir veya ertelenebilir.)
Güven Karşılıklıdır !
Arkadaşlar nasıl ki biz sizden hesaplar konusunda bize güvenmenizi istiyorsak sizde bizim size güvenmemizi isteyebilirsiniz.Yani Ücretini sonradan ödemek koşuluyla hesap isteyebilirsiniz.Bunun için tek şartımız +150 mesaj'a sahip olmanızdır.Bu uygulamamız umarım her iki taraf içinde hayırlı olur.
Kısa Bir Süreliğine Satış Fiyatımız
>>>> 90 Kuruş <<<<
İlk Yazan 5 kişi referans olarak seçilecektir.
Ödeme yöntemi
kar-_-tanesi1995@ hotmail.com
[email protected] (SeToKaiBa)
Hayırlı satışlar hocam.Fiyatı bayadır düşmeyip beni şaşırtan bi mail işi kalmıştı o da düştüNe denilebilir ki kolay gelsin..
Satışı baltalamak istemem ancak pek güvenmediğim bir arkadaş kendisi benimle mail yardımcılığı konusunda akşamdan anlaşıp tüm tüyoları bilgileri kendisine öğretmemi sağladı aynı günün sabahı bana yazdığı mesaj "karar değiştirdim mail açıp partnere sokup satacağım" dedi. Bugün ise bu konuyu açmış takdir sizin fazla yorum yapmak istemiyorum açıkçası![]()
Ref alınmıştır,teşekkürler.Gayet temiz ve hızlı. 1-2 Gün içinde kendisinden alış yapacağım. iyi çalışmalar,
Merhaba hocam.Satışı baltalamayayım demişsiniz ama elinizden geldiğince baltalamışsınız.Evet doğrudur sizle çalışıcaktık mail başı 50 kuruş önerdiniz kabul ettim.sonradan sizden özür dileyerek tek başıma çalışacağımı bildirdim.Tüm tüyoları demişsiniz ama ayıptır sorması ne tüyosu ? ip reset sordum bir link yolladınız hiç alakası yoktu işime yaramadı sizi kırmadım sağolun dedim.İsim oluşturucu filan verdiniz allah aşkına ufak bir webmaster bile bunları bilir ya.Ayrıca hocam sizinle bir sorunum yoktu ama bu baltalamayı yaptınız ya inanın şuan gözümde zerre değeriniz yok.
Olanları söyledim. Benim için beslediğiniz hislerin aynısını bende sizin için besliyorum emin olabilirsiniz.Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok..
fiyatların düşmesi hiç iyi olmaz bunu ilk siz yaparsınız sonra diğer satıcılar devam ettirir
75 kuruştan 6 tane hesap alındı teşşekür ederim hemen ulaştı hesaplar tablo şeklinde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.