Youtube Abone alımı yapılacakdır.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan abi Addme Fast kredi kasma yöntemleri var bu şekilde dilediğin kadar kredi kasıp ücretsiz istediğin kadar abone çekebilirsin.

Auto Click yöntemiyle istediğin kadar kredi kasabiliyorsun, istersen anlatırım.
Hesap ban yiyor bir sure sonra tavsiye etmem..

hocam ben bu siteyi biliyorum ama indirdiğimiz program sakıncalı diye sildiğimi hatırlıyorum var mı öyle birşey sizdede?

Hiçbir sakıncası(benim açımdan) yok hocam, uzun süredir kullanıyorum ben.
Kendi bilgisayarımda kullandım, vds de kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım..
Abone,Like filan göndereceğimde de süre ayarlıyorum 10 dakikada bir beğensin diye rahat yani :)

alex bu dedıgın iş zor yav yok mu başka bir yöntem :D :D ben her dakka bilgisayardayım vds olur mu ki bu

Ne zoru 2 program kurulumu 1 dk ayarlaması 1 dk sonrası otomatik sadece mantığı anla başta o kadar

En temiz kredi kasma yöntemi bence bu ben kullanıyorum zor gelen kullanmasın :D

Ne zoru 2 program kurulumu 1 dk ayarlaması 1 dk sonrası otomatik sadece mantığı anla başta o kadar

En temiz kredi kasma yöntemi bence bu ben kullanıyorum zor gelen kullanmasın :D

tamam zor olan kısmı ben hep pcdeyim sorun bu :D program çalışırken ben nasıl birşeyler yapıcam :D

PM Kapalı atamıyorum.

Otomatik Tık Programı:

Auto Mouse Click : Automate Left or Right Button Clicks of Mouse

Tıklanacak Yerin Koordinatlarını Belirleme Programı:

Point Position 1.0 Trusted Free download - tested and reviewed software downloads from SnapFiles

Anlatım Videosu:

Add Me Fast AutoClick Points Otomatik Puan Kazanma - YouTube

Ben bu otomatik tıklama olayını bir sürü şey için kullandım çok işimi gördü, sen de olayı çöz vazgeçemezsin eminim rutin yapılan tıklar için birebir ayarlıyorsun elin yorulmadan tıklıyor hep :)

Addmefastte sorunsuz kredi kasabilirsin bu şekilde ben çok kastım.

Point position küçük kare bir program var onun köşesini tıklayacağın yere getirip koordinatları alıyorsun, otomatik tık programına giriyorsun.

Kaç tık yapacaksan ve Hangi bölgelere istiyorsan ayarlıyorsun, sonra 1000 yazan yer var orası 2 tık arası bekleme süresi, onu kendine göre ayarlayabilirsin.

%100 çalışıyor ben hala kullanıyorum.

Fake face profili açıp otomatik face sayfası beğendirerek sınırsız yorulmadan kredi kasabilirsin.

Videoyu dediklerimden sonra izle zaten anlayacaksın abi, kolay gelsin.

Bir de kafayı çalıştırınca bu otomatik tıklama olayı çok iş görüyor.

Şimdiden hayırlı olsun :) Umarım işine yarar. Bir sorun olursa yazarsın ilgilenirim yine .

alex bu verdıgın program yok

Point Position 1.0 Trusted Free download - tested and reviewed software downloads from SnapFiles

fark ettin mi

---------- Mesaj saat 19:22:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:29 civarında gönderildi. ----------

@Alex buldum programı ama bilgisayarda açılmadı bende vds kurdum akıyor şuan eyw sağol :D

alex bu verdıgın program yok

fark ettin mi

---------- Mesaj saat 19:22:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:29 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR [MENTION=1316]Alex[/MENTION] buldum programı ama bilgisayarda açılmadı bende vds kurdum akıyor şuan eyw sağol :D

Point Position 1.0 isimli program eğer sadece koordinat almak içinse ;
o programa gerek yok.Auto Mouse Click adlı programın alt kısmında Hot Keys altında Get Mouse Cursor Position diye bi bölüm var oraya klavyeden bir tuş ataman yeterli,fare imleci koordinatını almak istediğin bölgedeyken o atadığın kısayol yuşuna bas.Koordinatlar direk Auto Mouse Click de ilgili kısma otomatik olarak giriliyor.
Bu arada paylaşım için sağol [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

serkan abi winatom programı otomatik olarak addmefast puanı kasıyor oradan istediğin ülkeden abone çekebiliyorsun. az çok aktiflikleri oluyor.

4913incic4943600.jpg

Username kısmına özel url alıp o urlyimi yazıyoruz. Dün almıştım bugün yazıyorum kabul etmiyor biraz daha mı beklemek lazım ?

2 program indiriyorsun, 5 dk da ayarlayıp sen sigara içerken uyurken o tıklıyor kredi biriktiriyor başında durman gerekmiyor.

1 i auto tıklama programı diğeri tıklayacağı yerin koordinatını belirleme.

Videosu vardı bulursam eklicem, olmazsa ben anlatırım ayrıntılı

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] bahsettiğin konuyu foruma açık bir şekilde de anlatır mısın ?

Edit: soru için çok hızlı davrandım, konunun ayrıntısını daha sonra gördüm :)

4913incic4943600.jpg

Username kısmına özel url alıp o urlyimi yazıyoruz. Dün almıştım bugün yazıyorum kabul etmiyor biraz daha mı beklemek lazım ?

:D :D :D

Olmaz hep öyle hata verecek.Söyle diyim ben simdi addmefast ile bir hesap ekledim kastım face like mesela sonra baska addmefast hesabı açıp face like kasmak için eklicektim hata verdi sebebi birden fazla link kabul etmemesi .

4913incic4943600.jpg

Bir admefast hesabında o kanalı girdinmi diğer hesabında aynı adresi giremiyorsun o hesaptan sileceksin ondan sonra yenisine yazacaksın.

Bir admefast hesabında o kanalı girdinmi diğer hesabında aynı adresi giremiyorsun o hesaptan sileceksin ondan sonra yenisine yazacaksın.

Sorun o değildi hocam

Kanal ayarları/gelişmiş/Yönlendirme URL'si

Buraya kullanıcı adı tanımladım çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri