Youtube Abone & Beğeni Hilesi

kanalları uçurmasın sonra hocam
test edildimi yoksa bizlemi test edilecek :)

hesabınızın erişimini alıp sizi başka kanallara abone etmek için kullanılan bir sistem. ytpara üyelerinin kanallarını içeriklerini çalmak ve başka kanallara abne etmek için kullanmak saygısızlıktır. konunun kilitlenmesini istiyorum.

Senin abone satışı yaptığın sistem bu sistemden fark lımı abone yaptığınız kullanıcıların erişimlerini alıp aynı yöntem ile abone like vs vs göndermiyor musunuz.

Senin abone satışı yaptığın sistem bu sistemden fark lımı abone yaptığınız kullanıcıların erişimlerini alıp aynı yöntem ile abone like vs vs göndermiyor musunuz.

haklısınız admin hocam :) ama biz kimseyi konu açarak özellikle ytpara üyelerine saygımızdan böyle uygulamaları konu açarak tanıtmıyoruz bana neden ters bi yorum alıntıladığınızı anlamaya çalışıyorumda..

haklısınız admin hocam :) ama biz kimseyi konu açarak özellikle ytpara üyelerine saygımızdan böyle uygulamaları konu açarak tanıtmıyoruz bana neden ters bi yorum alıntıladığınızı anlamaya çalışıyorumda..

Konu sahibini içerik çalmak ile suçladığın için bende seni anlayamadım. Satış yaptığınız sistemin de bu forumda tanıtım konusu var. Tamamen haksızsın.

son zamanlarda bu tür siteler artmaya başladı hayırlısı :D

Konu sahibini içerik çalmak ile suçladığın için bende seni anlayamadım. Satış yaptığınız sistemin de bu forumda tanıtım konusu var. Tamamen haksızsın.

Merhaba bır sey soracagım organık 10 k abone satanlar var organık bılıyorum cunku dusus yasanabılıyor bunlardan almak sonrası ıcın mesela 100 bın plaketını fılan etkıler mı?

kanalları uçurmasın sonra hocam
test edildimi yoksa bizlemi test edilecek :)

yok hocam bişey olmaz ama başkalarını takip edebilirsin.

hesabınızın erişimini alıp sizi başka kanallara abone etmek için kullanılan bir sistem. ytpara üyelerinin kanallarını içeriklerini çalmak ve başka kanallara abne etmek için kullanmak saygısızlıktır. konunun kilitlenmesini istiyorum.

havuz sistemi bu bunu zaten herkez bilir giriş yaparsanız başka birini takip edebilirsiniz bu artık bilindik bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri