Youtube Abone Kasma (%100 Çalışıyor)

• Kullanıcı vavavoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri

vavavoom

Kayıtlı Üye
Web sitesi
lprgvn00.blogspot.com
Selam gençler.
Öncelik sitenin adresini vereyim. Vereceğim link referans linkidir ve bu link üzerinden üye olduğunuzda ben bir miktar puan kazanırım.
AddMeFast - FREE Social Promotion

Sitenin temasına alışmanız 3 dakikanızı alır. Bu sistemin mantığı şudur: Siz insanların facebook fotoğrafını beğenirsiz, twitter'daki tweet'ini favori ya da retweetlersiniz; youtube, twitter, facebook, pinterest, soundcloud, Vkontakte gibi platformlarda bu tarz işlemler yaparsınız ve işin değerine göre puanınızı cebe atarsınız. Daha sonra kendi sitenizi (burada bizi ilgilendiren youtube kanal aboneliği) "+add site/page" kısmından ekleyip her tıklamaya 2-10 puan arası değer biçersiniz ve her tıklamada o kadar puan kaybedersiniz. Daha önce likedwin kullananlar bu sistemin nasıl işlediğini bilir :d

mlggj.jpg

Dostum bu olay forumda defalarca paylaşıldı. Addmefast çok tehlikeli.Youtube açısından büyük sıkıntılar yaşarsın bu tür şeyler kullanma asla.Abone beğeni vs youtube ile ilgili bunları kesinlikle kullanma.

Google+ kasabilirsin fakat burdaki yapılan her abone çekimi vs fake hesaptır.hiçbir yararı olmayacaktır zaten.kimse gerçek kullandıgı hesapla bu tür yazılımlar ile beğeni falan yapmaz

Sakın video görüntülemeye link vermeyin eksilere düşüyo puan

fanslavede sıkıntılı bu işler için ???

arkadaşlar bence en iyisi organik abonedir addmefastan kastıgım 4 k aboneli kanalım var bana getirisi sadece o abonelerin en fazla 300 izlenimdir çünkü çogunlukta fake oluyorlar

Ben kullanıyorum valla bunu
Burdan kullandıgınız seyler direk sizin para kazanmanızı sağlamıyorsa sorun yok. Mesela burdan izlenim almak tehlikelidir. Reklamlara tıklayan olursa youtube görüp cezasınıda verebilir.

Ama ben abone kasıyorum burdan. Evet %90 ı fake. Ama ona işe yaramıyor diyemezsiniz.

Biri bir kanalın videosunu izlediğinde 3 abonesi varsamı abone olur yoksa 1000 abonesi varsamı?

Fake Aboneler Organik Aboneleri Çeker. Mantığım bu :D

s.a arkadaşlar
bugün aklıma bir fikir geldi bunu sizinle paylaşmak istedim.
Eskiden beri çoğu sitelerin kullandığı ve hala faal olarak kullandığı network sisteminin youtubede işe yarayabileceğini düşündüm.Burda işlem biraz farklı tabi.Ama biz gerek bu forumdaki arkadaşların sayısı bile 1000+ olduğunu düşünürsek herkes birbirine abone olsa bu yoldan da zaten videoların gerekli hiti ve kazancı herkes için sağlayabileceğini düşünüyorum.Kazanamayan kazanmaya kazananında daha fazla kazanacağı fikrindeyim.Ama bunun nasıl ve ne aracılığıyla olacağını bilemem.Sadece bir fikir sunuyorum.Hem doğal,hem legal hem de başarılı olur kanaatindeyim.

s.a arkadaşlar
bugün aklıma bir fikir geldi bunu sizinle paylaşmak istedim.
Eskiden beri çoğu sitelerin kullandığı ve hala faal olarak kullandığı network sisteminin youtubede işe yarayabileceğini düşündüm.Burda işlem biraz farklı tabi.Ama biz gerek bu forumdaki arkadaşların sayısı bile 1000+ olduğunu düşünürsek herkes birbirine abone olsa bu yoldan da zaten videoların gerekli hiti ve kazancı herkes için sağlayabileceğini düşünüyorum.Kazanamayan kazanmaya kazananında daha fazla kazanacağı fikrindeyim.Ama bunun nasıl ve ne aracılığıyla olacağını bilemem.Sadece bir fikir sunuyorum.Hem doğal,hem legal hem de başarılı olur kanaatindeyim.

Arkadaşım fikrini çok beğendim öncelikle bunu belirteyim

aşağıdaki konumda bu mesele ne şekilde olabilir sorunuzun bir cevabı var fikir beyan ederseniz mutlu olurum

http://www.ytpara.com/youtube-icin-...n-projeye-fikirlerinizle-katilir-misiniz.html

iyi forumlar

Arkadaşım fikrini çok beğendim öncelikle bunu belirteyim

aşağıdaki konumda bu mesele ne şekilde olabilir sorunuzun bir cevabı var fikir beyan ederseniz mutlu olurum

http://www.ytpara.com/youtube-icin-...n-projeye-fikirlerinizle-katilir-misiniz.html

iyi forumlar

Bencede fikir guzel. Yabanci yt forumlarinda millet yt kanalini imzasina kaydediyor ve birbirine abone oluyor yorum+like atiyorlar legal sekilde. addmefast tarzi bir site acilabilir aslinda forumdan herkez de uye olur ve hepsi organik olmus olur.
Hatta bir kisinin 50 maili varsa buda 50 abone demektir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri